Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Αγαπητέ αδελφέ, που εργάζεσαι στον αγρό του Κυρίου,




είναι τιμή μας να σε έχουμε συνεταίρο σ’ αυτό το ταξίδι της πίστης!

«Έξω», η κατάσταση είναι πολύ άσχημη, και καταλαβαίνουμε πόσο προκλητική μπορεί να είναι μερικές φορές η ζωή. Αν δεν είσαι προσεκτικός, θα βρεθείς (και η ζωή της πίστης σου) να τρέχεις στο ίδιο μήκος κύματος, χωρίς καθόλου βάθος, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.


Θέλουμε να σε βοηθήσουμε να ζήσεις τη ζωή που ήθελε ο απόστολος Παύλος για όλους τους Χριστιανούς:

Ρωμ.ιε:13 Ο δε Θεός της ελπίδος είθε να σας εμπλήση πάσης χαράς και ειρήνης διά της πίστεως, ώστε να περισσεύητε εις την ελπίδα διά της δυνάμεως του Πνεύματος του Αγίου.

Στην Επιστολή, θεωρούμε ότι είναι μεγάλη τιμή για μας, να υπηρετούμε τον Κύριο, υπηρετώντας εσάς. Προσπαθούμε να παρέχουμε Βιβλικό περιεχόμενο σε καθημερινή βάση που θα σε βοηθήσει να μελετήσεις το λόγο του Θεού, να απολαύσεις τη θαυμαστή χριστιανική ζωή και να υπακούσεις στο ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού «διά του οποίου και σώζεσθε,……αν φυλάττητε αυτό».

Είμαστε συνταξιδιώτες, γιατί είναι καλύτερα να είμαστε μαζί!

Σαν πιστός, τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία, από την προσωπική σου σχέση με τον Ιησού. Το να μοιραζόμαστε την αλήθεια με άλλους, είναι ένα από τα βασικά βήματα στο ταξίδι της πίστης μας. Ένας από τους στόχους μας είναι να σε βοηθήσουμε να επεκτείνεις τον πνευματικό σου ορίζοντα, μένοντας στερεός στις βασικές διδασκαλίες του λόγου του Θεού.

Η Επιστολή μπορεί να γίνει η πηγή καθημερινής αναζήτησης, της πνευματικής σου ζωής.


  • Διάβαζε καθημερινά τα άρθρα μας.
  • Μοιράσου τα με άλλους αδελφούς και φίλους
  • Σύστησε τη σελίδα 


Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Ρωμ.ιβ:2 και μη συμμορφόνεσθε με τον αιώνα τούτον, αλλά μεταμορφόνεσθε διά της ανακαινίσεως του νοός σας, ώστε να δοκιμάζητε τι είναι το θέλημα του Θεού, το αγαθόν και ευάρεστον και τέλειον.