Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Η πραγματική εικόνα του Gay Pride!



Αυτό τον μήνα, πραγματοποιήθηκε το γνωστό και μη εξαιρετέο gay pride (η εκδήλωση μετονομάσθηκε σε «Athens Pride» για να υποδηλώσει τεχνηέντως την καθολικότητα της γιορτής). Τα τελευταία χρόνια με τις αξίες να εκμαυλίζονται και τις κοινωνίες να βρίσκονται βαθμιαία εν πλήρη αποσυνθέσει, η εκδήλωση αυτή έχει αποκτήσει διεθνώς έναν ετήσιο καθιερωμένο χαρακτήρα.



Η κοινότητα των ομοερωτικών επιχειρεί με τον πλέον επαίσχυντο, επονείδιστο και προκλητικό τρόπο να κάνει επίδειξη δύναμης στο πιο κομβικής σημασίας σημείο των Αθηνών. 

Παρά το γεγονός πως η εν λόγω κοινότητα διατείνεται με κάθε ευκαιρία την κοινωνική καταπίεση που υφίσταται, νοούμενη ως το προϊόν μιας πολυετούς αδιαφορίας από την πλευρά της πολιτείας, βλέπουμε όλα τις συστημικά και κεφαλαιοκρατικά μεγαθήρια αυτής της χώρας να στέκονται αρωγοί στο πλευρό της.  

Πρωθυπουργοί, επίδοξοι πρωθυπουργοί, κυβερνητικά στελέχη, δήμαρχοι, εύρωστοι διεθνείς οργανισμοί, εταιρίες κολοσσοί, Μ.Κ.Ο, πασίγνωστοι τραγουδοποιοί, επαγγελματικές ενώσεις, κόμματα, πρεσβείες και άλλοι «αντισυστημικοί ακτιβιστές» συντάσσονται σύσσωμα μαζί τους παρέχοντας μία αδρή και φαντασμαγορική χρηματοδότηση, ώστε να οικοδομηθεί όλη αυτή βιομηχανία αηδίας και παρακμής. 

Με μια απλή φευγαλέα ματιά στους χορηγούς της εκδήλωσης (μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της κοινότητας) μπορεί να γίνει αντιληπτή στον καθένα η συνωμοταξία που έχει στηθεί  http://athenspride.eu/sponsors/
 

Επιπλέον, σε καθαρά θεσμικό επίπεδο έχει ψηφιστεί προ διετίας ο αντιρατσιστικός νόμος που με fast track δημοκρατικές διαδικασίες ουσιαστικά ποινικοποιεί την οποιαδήποτε επιχειρηματολογία επίκρισης των θέσεων τους. Παράλληλα, το δηλητήριο της προπαγάνδας τους έχει διαχυθεί και στο εκπαιδευτικό σύστημα αποτελώντας κομμάτι της διδακτέας ύλης των μαθητών. Κατά τ’ άλλα προσποιούνται πως μάχονται κόντρα σε θεούς και δαίμονες…


Το σύστημα της παγκοσμιοποίησης διαφημίζει, χρηματοδοτεί και επιδοκιμάζει τέτοιες κινήσεις με στόχο να διαβρώσει και να αποδομήσει τον θεσμό της οικογένειας που αποτελεί συνεκτικό δεσμό και πρωταρχικό παράγοντα επιβίωσης για το κάθε έθνος. 

Η δύναμη της εικόνας στις σύγχρονες μορφές προπαγάνδας είναι αδιαμφισβήτητη. Το μιντιακό κατεστημένο όμως θα σου πλασάρει τις εικόνες που το «βολεύει» ώστε να διεγείρει στα κοινωνικά σύνολα τα μηνύματα που απεργάζεται.


Θα σου αποκρύψει, όμως, επιμελώς την πραγματική εικόνα του «Gay Pride» που είναι αποκρουστική, ανατριχιαστική, εμετική και προκλητική για το δημόσιο αίσθημα και την κοινωνική αιδώ. 

Εικόνες διαστροφής που κάθε υγιής και σκεπτόμενος πολίτης όχι απλώς απορρίπτει αλλά δεν αντέχει ούτε καν να τις δει.