Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Οι ομοφυλόφιλοι «γεννιούνται έτσι»;


Οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι – έτσι γεννιούνται! Μπα, αλήθεια; Ποιος το λέει αυτό; Το βρήκατε - οι ομοφυλόφιλοι το λένε! Πρέπει να το πουν αυτό επειδή είναι όλα ένας μύθος, που κατασκευάζεται για να σταματήσει τις ευθείες αντιδράσεις απέναντί τους, για αυτό που είναι σίγουρα το μεγαλύτερο κοινωνικό έγκλημα στην ιστορία… η πλάση των ανθρώπων με αποκλίσεις.


Καμία έρευνα για τη γη δεν δείχνει ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι «γεννημένοι», παρά μόνο ότι επιλέγουν να είναι ομοφυλόφιλοι. Ούτε οι πιο πρόσφατες έρευνες δεν μπορούν να αποδείξουν την ύπαρξη ενός γενετικού ή οποιοδήποτε άλλου φυσικού παράγοντα-αίτιου για την ομοφυλοφιλία. Αυτός είναι ο λόγος που οι ομοφυλόφιλοι επιλέγουν να θεσπίσουν τις παρεκκλίνουσες φυλετικές πρακτικές. Το γεγονός ότι πρέπει να υιοθετήσουν παιδιά είναι μια αληθινή ένδειξη της στειρότητας και της αφύσικης φύσης της ομοφυλοφιλίας. Συνεχιστείτε, ελέγξτε τα πραγματικά γεγονότα. Δείτε ότι η ομοφυλοφιλική έρευνα έχει ξεσκεπάσει και απομυθοποιήσει τα πάντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ... χωρίς πλάκα.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, επειδή όλες οι πρόσφατες αλλαγές στο νόμο για την «προστασία» των ομοφυλόφιλων, χτίζονται επάνω στην προϋπόθεση ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσικό και ότι ο ομοφυλόφιλος «έτσι γεννιέται»! Εάν δεν είναι, τότε δεν υπάρχει καμία ανάγκη για όλη αυτήν την προστασία, ή όλοι εκείνοι οι νόμοι υπέρ των ομοφυλόφιλων. Πράγματι, τέτοιοι νόμοι πρέπει να ακυρωθούν. Απλά.

Η ομοφυλοφιλία είναι πολύ επισφαλής, πολύ αφύσικος και βεβαίως ανήθικη. Ο λόγος που οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να καταστρέψουν το Χριστιανισμό είναι επίσης απλός – επειδή λέει στους ανθρώπους την αλήθεια γι αυτούς. Δεν είστε λίγο θυμωμένοι που γίνεστε μια μαριονέτα στα χέρια των ομοφυλόφιλων; Δεν παραξενεύεστε καθόλου γιατί οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να διακόψουν όλες τις λεωφόρους της προσωπικής ελευθερίας του λόγου; Θυμηθείτε, θα μπορούσατε να είστε ΕΣΕΙΣ οι επόμενοι που θα συντριφτούν.

Παρατηρήστε όλα τα στοιχεία πριν πλαισιώσετε τους κατασκευαστές αυτού του σκηνικού, εκείνους που κατασκευάζουν τους μύθους και τους χρησιμοποιούν έπειτα για να εξαπατήσουν τους ευφυείς ανθρώπους. Οι ομοφυλόφιλοι είναι πολύ έξυπνοι… αλλά εσείς είστε εξυπνότεροι, επειδή αναγνωρίζετε πότε μετατρέπεστε σε μια μαριονέτα… έτσι δεν είναι;

(Όλες οι παραπάνω αναφορές είναι πραγματικά γεγονότα και αναφέρονται στο καινούργιο βιβλίο από το Δρ Rob Martyn: «Νέος Φασισμός (Fascism Revisited): Ανατινάζοντας τον ομοφυλοφιλικό Μύθο», έκδοση Authorhouse. Εκθέτει ξεκάθαρα κάθε ψέμα και εξαπάτηση που χρησιμοποιούνται στην ομοφυλοφιλική προπαγάνδα. Έχετε τα κότσια να το διαβάσετε; Εάν ναι, το περιεχόμενό του απαιτεί τη άμεση διακοπή και ανάκληση όλων των νόμων υπέρ των ομοφυλόφιλων.