Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Για πολλούς ανθρώπους είναι αφάνταστα δύσκολο να πάρουν μια απόφαση. Ακόμη και στα πιο απλά πράγματα στέκονται αναποφάσιστοι. Η κατάσταση δυσκολεύει ακόμη πιο πολύ όταν αυτή η απόφαση που πρέπει να πάρουν, είναι και η τελευταία ευκαιρία. Νοιώθουν μάλιστα πολλές φορές τόσο μεγάλη πίεση που τελικά δεν παίρνουν καμμιά απόφαση

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να πάρεις τη σωστή απόφαση, την πιο σωστή απόφαση στη ζωή σου, από την οποία εξαρτάται το αιώνιο μέλλον σου. Ίσως πολλές φορές να έχεις ακούσει το μήνυμα του Ευαγγελίου, να γνωρίζεις τι θέλει ο Θεός από σένα και ποια είναι η οδός της σωτηρίας, να διαβάζεις το λόγο του Θεού, όμως ένα «παραλίγο» κάτι πολύ μικρό, σε κρατάει μακριά από το Θεό. Δεν παίρνεις όμως την απόφαση να δεχτείς τον Ιησού Χριστό Σωτήρα σου και Κύριο στη ζωή σου.

Τι είναι αυτό που σε κρατάει μακριά από το Θεό και δεν μπορείς να αποφασίσεις να Τον ακολουθήσεις; Μήπως υπολογίζεις την κοινωνία και δεν μπορείς να έρθεις στο Χριστό; Μήπως σκέπτεσαι τι θα πουν οι άλλοι; Μήπως σκέφτεσαι την καριέρα σου; Μήπως σκέφτεσαι την πατροπαράδοτη θρησκεία σου, που θα πρέπει να αφήσεις χάριν της αλήθειας του Ευαγγελίου;


Μια σημαντική ευκαιρία σου δίνεται να πάρεις τη σωστή απόφαση στη ζωή σου. Να ζητήσεις από το Χριστό με προσευχή μετάνοιας να σου συγχωρέσει τις αμαρτίες σου και να παραδοθείς στη σωτηρία χάρη του Θεού.

Μην αφήσεις να φύγει αυτή η ευκαιρία.
SAK