Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ο Θεός μας παραχώρησε τα RFID τσιπάκια σύμφωνα με τον πάπα !

Ο παπάς Francis, ο αγαπημένος πάπας των πεντηκοστιανών (ο..ταπεινός που χρησιμοποιεί συχνά λεωφορείο και μέσα μαζικής μεταφοράς για τις μετακινήσεις του και μαγειρεύει μόνος του το φαγητό του), υποστήριξε ξεκάθαρα και τάχθηκε υπέρ των τεχνολογιών RFID Chip και το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτουν για την ανθρωπότητα !


Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ομιλίας του διαβεβαίωσε τους οπαδούς του ότι καμία πνευματική βλάβη δεν μπορεί να προέλθει από την υποδοχή του εμφυτεύματος RFID..και συμπλήρωσε:

".. Έχουμε εξετάσει τις γραφές καλά, και μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να βεβαιώνει ότι τα τσιπ RFID είναι σατανικά. Αν μη τι άλλο, αυτές οι συσκευές είναι μια ευλογία από τον Θεό τον ίδιο ,ο οποίος τα παραχώρησε στην ανθρωπότητα για να λύσει πολλά από τα δεινά του κόσμου.. "

".. όσοι αποδέχονται τα πιο πάνω, είναι.. ανοιχτόμυαλοι", είπε ενθουσιασμένος o προκαθήμενος του δυτικού καθολικισμού ενώ αποκάλυψε ότι σκοπεύει στο κοντινό μέλλον να υποχρεώσει σε εμφύτευση του τσίπ όλους τους εργαζόμενους και τους κατοίκους του Βατικανού !
  • Τον περασμένο μήνα το NBC προέβλεψε ότι μέχρι το 2017, κάθε Αμερικανός θα έχει αγοράσει ένα εμφύτευμα RFID. Δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη την συνεχώς αυξανόμενη εξάρτηση των ανθρώπων από την τεχνολογία. Με την έλευση προϊόντων όπως το Google Glass , η δημιουργία "ανθρώπων μηχανών" ζυγώνει κάθε μέρα. Η ευρεία εμφύτευση του τσιπ RFID σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη, θα είναι ένα τεράστιο και ιστορικό άλμα για την ανθρωπότητα συμπληρώνει το NBC, προπαγανδίζοντας υπέρ της εμφύτευσης..
  • Στα τέλη του περασμένου έτους, οι πολίτες της Hanna , δέχθηκαν την δοκιμή εμφύτευσης RFID στο σώμα τους . Κάθε πρόσωπο που διαμένει στη μικρή αυτή πόλη φέρει μια συσκευή RFID μεταξύ του δέρματος του αντίχειρα και του δείκτη τους, την οποία χρησιμοποιούν τόσο ως ταυτότητα, αλλά και σαν μέθοδο για την πληρωμή των αγαθών και των υπηρεσιών τους. Οι πολίτες της Hanna δήλωσαν πρόσφατα πως είναι υπερήφανοι καθώς είναι οι πρώτοι Αμερικανοί που έχουν λάβει το εμφύτευμα.

Τα επιχειρήματα της προπαγάνδας για να αποδεχτούμε το τσιπάρισμα ανθρώπων:

Αρκετές πτυχές της σύγχρονης κοινωνίας μπορούν να βελτιωθούν με την εφαρμογή της τεχνολογίας RFID. Εγκλήματα όπως η απαγωγή και η κλοπή ταυτότητας, θα πάψουν να υπάρχουν. Στην υγεία, σε έκτακτης ανάγκης περιστατικά, όπου ο ασθενής είναι αναίσθητος, οι γιατροί θα μπορούν να σώσουν τη ζωή του, αντλώντας πληροφορίες από τη σάρωση chip RFID του, και για εκείνους τους ανθρώπους που αγαπούν τα ψώνια, δεν θα πρέπει ποτέ να μεταφέρουν τα χρήματα που μπορεί να κλαπούν, ή πιστωτικές κάρτες που μπορεί να χαθούν . Τώρα όλες οι τραπεζικές πληροφορίες σας είναι κυριολεκτικά στην παλάμη του χεριού σας .

Η έγκριση και η ευλογία του Πάπα, αλλά και το ενδιαφέρον του για την εμφύτευση RFID, θα σπρώξει τα μέλη της εκκλησίας του, καθώς και των άλλων καθολικών εκκλησιών να αποδεχτούν το γεγονός σαν ανώδυνο.