Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ο Θεός θα πάρει τη ρεβάνς


Ο Θεός έφερε το λαό Ισραήλ από την Αίγυπτο στη γη Χαναάν. Ο διάβολος γέμισε το λαό του Θεού με ειδωλολατρία.

Ο Θεός για να ξεχωρίσει αυτούς που θέλει, τους στέλνει στην αιχμαλωσία (η παιδεία του Θεού) ξέροντας ότι όσοι είναι παιδιά Του θα επιστρέψουν. Αυτούς που θα γυρίσουν θέλει ο Θεός, γιατί είναι πυλός και όχι πέτρες. Ο Θεός ξεκίνησε ξανά με τις 50.000 που γύρισαν.

Όμως ο διάβολος ξαναέρχεται και τους κάνει Φαρισαίους, υποκριτές, γραμματείς, τους χάλασε με άλλο τρόπο (ο διάβολος πάντα κάποιο τρόπο θα βρει). 

Η επόμενη κίνηση του Θεού ήταν να φέρει το Χριστό. Ο διάβολος βάζει τους ανθρώπους να σταυρώσουν το Χριστό. Ο Θεός ανασταίνει το Χριστό και δίνει εξουσία και δύναμη στην εκκλησία Του, ενεργεί ο Χριστός, σώζει ανθρώπους και αλλάζει όλο τον κόσμο.

Μόλις το είδε αυτό ο διάβολος, υποκινεί διωγμό. Όπου υπάρχει σπαθί, λόγχη, λιοντάρι, το ξεσηκώνει ενάντια στους χριστιανούς. Όμως όσο πιο πολλούς σκότωναν, τόσο περισσότεροι γινόταν. Ο διάβολος καταλαβαίνοντας ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα μ' αυτό τον τρόπο, αλλάζει στρατηγική και μπαίνει μέσα στις τάξεις των χριστιανών.

Παίρνει φιλόσοφους και τους σπρώχνει μέσα στην εκκλησία με σκοπό να βγάλει το λόγο Του Θεού από τις καρδιές των χριστιανών γιατί ξέρει ότι μετά θα είναι του χεριού του. Έτσι, φέρνει τα είδωλα κρυφά μέσα στην εκκλησία. Τριάδες, πλατωνικές φιλοσοφίες κι έτσι... χάθηκε ο Χριστός. Σκοτεινοί αιώνες. Καταστράφηκε η εκκλησία εκτός από λίγα ψίχουλα πιστών που είχε ο Θεός.

Σήμερα, ο Θεός επανακτά την εκκλησία Του.

Αυτή τη φορά, ο Θεός δεν θα αφήσει την εκκλησία Του να πέσει σε τίποτα. Μόλις η εκκλησία ετοιμαστεί, ο Θεός αμέσως θα την αρπάξει για να μην μπορέσει πάλι ο διάβολος να τη διαβρώσει.

Τώρα ο Θεός εργάζεται και ευλογεί, στέλνει το Πνεύμα Του επί πάσαν σάρκαν, και η εκκλησία όταν θα ετοιμαστεί δεν θα είναι κουρελιάρα, αλλά νύμφη κεκοσμημένη δια τον άνδρα αυτής.

Άσμα Ασμάτων ς:4 Η εκκλησία είναι εύχαρις, αλλά και τρομερά ως στράτευμα με σημαίας.

Η εκκλησία θα φύγει νικηφόρα από το πρόσωπο της γης. Δεν θα κρυφτεί, δεν θα κάνει την αδιάφορη, δεν θα συμβιβαστεί.

Δυστυχώς η μάζα του κόσμου έχει τέλεια άγνοια με το τι γίνεται σήμερα πάνω στο πρόσωπο της γης σχετικά με τον Αντίχριστο και το σύστημά του.

Όμως ο λόγος του Θεού δεν αφήνει τις σκοτεινές αυτές δυνάμεις χωρίς να τις φανερώσει. Το Πνεύμα του θεού φρόντισε εδώ και 2500 χρόνια να μιλήσει για τις μέρες που περνάμε σήμερα, εσύ κι εγώ. Φρόντισε να μας πει τι πρόκειται να γίνει στην 6η χιλιετηρίδα από Αδάμ.

Να μιλήσει για το σχηματισμό της 7ης παγκόσμιας αυτοκρατορίας, για τον αντίχριστο, για το τι πρόκειται να κάνει πάνω στο πρόσωπο της γης με τέλεια λεπτομέρεια, έτσι ώστε κανείς να μην έχει καμία αμφιβολία.

Όλα αυτά που θα δούμε ίσως φέρουν σε πολλούς ανησυχία, αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και όχι αρνητικό. Και θα είναι θετικό, όταν μας φέρει κοντά στον Κύριο Ιησού Χριστό. Όταν μας φέρει μέσα στην ασφάλεια του μεγάλου ποιμένα μας.

Ο Αντίχριστος και το σύστημά του πάνω στο πρόσωπο της γης.

Ο λόγος του Θεού μιλάει καθαρά και με μεγάλη λεπτομέρεια για το σύστημα του αντίχριστου. Και σαν εισαγωγή θα ανατρέξουμε λίγο στο δεύτερο κεφάλαιο του προφήτη Δανιήλ.

Θα δούμε την ιστορία του συστήματος του Σατανά πάνω στο πρόσωπο της γης δια μέσου των αιώνων. Έτσι θα μπει αυτή η βάση που είναι αναγκαία για να μπορούμε να δούμε και να καταλάβουμε τι σχεδιάζει για σήμερα ο αντίχριστος, και πώς θα το πετύχει. Ήδη έχει πετύχει τόσα πολλά πράγματα, που λείπουν μόνο μερικοί κρίκοι για να κλείσει αυτή η σιδερένια αλυσίδα και να δέσει με φοβερά δεσμά σκότους όλη τη γη γι' αυτά τα λίγα χρόνια που πρόκειται να βασιλεύσει.

Ο Δανιήλ είναι στην Βαβυλώνα, κάτω από τον βασιλιά Ναβουχοδονόσορ γύρω στο 600 π.Χ. Ο κοσμοκράτορας αυτός βασιλιάς βλέπει ένα όνειρο που όμως το ξεχνά, και ζητά από τους μάγους τους επαοιδούς και τους Χαλδαίους να του πουν το όνειρο και να δώσουν την ερμηνεία. Όμως επειδή κανείς δεν μπόρεσε, ο βασιλιάς άρχισε και σκότωνε τους σοφούς του μέχρι που έφθασε και η σειρά του Δανιήλ, ο οποίος μετά από προθεσμία που του δόθηκε, με προσευχή και νηστεία μαζί με τους Ανανία, Μισαήλ και Αζαρία, πήρε αποκάλυψη από το Θεό σχετικά με το όνειρο.

Το όνειρο αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό γι’ αυτό ο Θεός το έκρυψε από το βασιλιά έτσι ώστε με τον Δανιήλ να δοθεί η κατάλληλη έμφαση, να το έχουμε κι εμείς σήμερα, και να ξέρουμε τι πρόκειται να γίνει.

Βλέπει ο Ναβουχοδονόσορ (β:31) μια ανθρώπινη μορφή που το κεφάλι ήταν από χρυσό, το στήθος και τα χέρια από ασήμι, η μέση από χαλκό, τα πόδια μέχρι τους αστραγάλους από σίδηρο, και από κει και κάτω ήταν από πηλό και σίδηρο αναμεμιγμένα.

Ο Δανιήλ δίνει την ερμηνεία, αυτό που ο Θεός του φανέρωσε (β:38): Ναβουχοδονόσορ, η χρυσή κεφαλή είσαι εσύ, όμως μετά από εσένα θα σηκωθεί ένα άλλο έθνος το οποίο δεν θα έχει τη δόξα τη δική σου, και μιλούσε για τη Μηδοπερσία.

Μετά απ' αυτούς θα σηκωνόταν ένα άλλο βασίλειο η Ελλάδα, και το μέταλλο που χαρακτήριζε την Ελλάδα και τον Αλέξανδρο ήταν ο χαλκός. Μετά την Ελλάδα θα σηκωνόταν ένα άλλο βασίλειο, η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. (Όλα αυτά εμείς τα ξέρουμε από την ιστορία όμως ο Δανιήλ δεν τα ήξερε, αλλά βλέπουμε πώς το Πνεύμα του Θεού τα έδωσε με την σειρά). Οι αναλογίες που δόθηκαν είναι τέλειες, όσο αφορά τη διάρκεια των αυτοκρατοριών αλλά και τη συνοχή τους. π.χ. Οι Μήδοι και οι Πέρσες ήταν δύο διαφορετικοί λαοί ενωμένοι όμως, και είχαν και Μήδο και Πέρση βασιλιά (Κύρος-Πέρσης, Δαρείος-Μήδος).

Η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ήταν χωρισμένη σε ανατολική και δυτική. Δύο σκέλη μιας αυτοκρατορίας (τα δύο πόδια).

Τώρα το Πνεύμα του Θεού στρέφεται να περιγράψει την τελευταία αυτοκρατορία και είναι αυτή για την οποία σήμερα ενδιαφερόμαστε.

Δαν.β:41 «Περί δε του ότι είδες τους πόδας και τους δακτύλους, μέρος μεν εκ πηλού κεραμέως, μέρος δε εκ σιδήρου, θέλει είσθαι βασιλεία διηρημένη πλην θέλει μένει τι εν αυτή εκ της δυνάμεως του σιδήρου, καθώς είδες τον σίδηρον αναμεμιγμένον μετά αργιλλώδους πηλού».

«βασιλεία διηρημένη» είναι χαρακτηριστικό της βασιλείας του Α-Χ. Μην περιμένει κανείς μια σύσσωμη βασιλεία, θα είναι διηρημένη.

«εκ της δυνάμεως του σιδήρου» Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

εδ.44 «Και εν ταις ημέραις των βασιλέων εκείνων, θέλει αναστήσει ο Θεός του ουρανού βασιλείαν, ήτις εις τον αιώνα δεν θέλει φθαρή και η βασιλεία αύτη δεν θέλει περάσει εις άλλον λαόν θέλει κατασυντρίψει και συντελέσει πάσας ταύτας τας βασιλείας, αυτή δε θέλει διαμένει εις τους αιώνας»
 
Το μήνυμα του λόγου του Θεού σήμερα είναι ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι ανήκουμε σ' αυτή τη βασιλεία, της οποίας Βασιλιάς είναι ο Ιησούς Χρηστός, ο Δεσπότης του ουρανού και της γης.

Ο Δανιήλ είδε ένα βράχο χωρίς χέρια να αποκόπτεται από το όρος Σιών που είναι η εκκλησία. Αυτός ο βράχος χτύπησε την ανθρώπινη μορφή στα πόδια, στα 10 δάκτυλα. Ο βράχος αυτός που είναι ο Ιησούς Χριστός θα έρθει στο τέλος αυτού του ανθρώπινου συστήματος. 

Το Πνεύμα του Θεού προείπε για μια τελευταία βασιλεία. Πριν την Βαβυλωνία υπήρξαν άλλες δύο κοσμοκρατορίες, της Αιγύπτου και της Ασσυρίας. Έτσι έχουμε σύνολο 7: Αίγυπτος, Ασσυρία, Βαβυλωνία, Μηδο-περσία, Ελλάδα, Ρώμη, Αντίχριστος (Αποκ.ιζ:10).

Όλες αυτές οι κοσμοκρατορίες λάτρευαν τα είδωλα, Βάαλ, Δίας, Αμών Ρά η ίδια θεότητα.

Η τελευταία, που είναι στις μέρες μας και πρόκειται να γιγαντωθεί και να αποπερατωθεί, θα έχει ένα πρόσωπο, ένα βασιλιά τον οποίο αναφέρει ο λόγος του Θεού: «Και εν τοις εσχάτοις καιροίς της βασιλείας αυτών, όταν αι ανομίαι φθάσωσιν εις το πλήρες, θέλει εγερθή βασιλεύς σκληροπρόσωπος και συνετός εις πανουργίας» (Δαν.η:23).

Το Πνεύμα του Θεού εδώ αναφέρεται έμμεσα στον Αντίοχο τον επιφανή ο οποίος ήταν ο 8ος κατά σειρά βασιλιάς από τη δυναστεία των Σελευκιδών, ο οποίος έστησε το άγαλμα του Δία μέσα στα Άγια των Αγίων και τα ράντισε με χοιρινό αίμα, βεβήλωσε το θυσιαστήριο και έσφαξε πάρα πολλούς από το λαό του Θεού.

Όμως ο Αντίοχος δεν είναι παρά ένας τύπος του μεγαλύτερου Αντίοχου του επιφανή που θα είναι ο Α-Χ.

εδ.24 «Και η δύναμις αυτού θέλει είσθαι ισχυρά, ουχί όμως εξ ιδίας αυτού δυνάμεως και θέλει αφανίζει εξαισίως και θέλει ευοδούσθαι και κατορθόνει και θέλει αφανίζει τους ισχυρούς και τον λαόν τον άγιον».

Η δύναμή του θα είναι από τον ίδιο το Σατανά, θα αφανίζει αυτούς που θα στέκονται αντίθετοι στο θέλημά του και θα ενοχλούν την κυβέρνηση του. Και αυτοί θα είναι όσοι θα μείνουν μετά την αρπαγή, θα ανανεώσουν τη σχέση τους με το Θεό και θα είναι η εκκλησία της θλίψης, θα είναι οι προφήτες του Θεού, ο λαός του Θεού που θα διακηρύττουν την αλήθεια Του.

Αυτές είναι οι ψυχές των εσφαγμένων που βλέπουμε στην Αποκ.ς:9.

εδ.25 «Και διά της πανουργίας αυτού θέλει κάμει να ευοδούται η απάτη εν τη χειρί αυτού και θέλει μεγαλυνθή εν τη καρδία αυτού και εν ειρήνη θέλει αφανίσει πολλούς και θέλει σηκωθή κατά του Άρχοντος των αρχόντων πλην θέλει συντριφθή άνευ χειρός».

Θα έρθει με τρομερή απάτη πάνω στον κόσμο που σημαίνει ότι αν ο άνθρωπος δεν είναι εδραιωμένος πάνω στο θεμέλιο του λόγου του Θεού, δεν θα μπορεί να σταθεί μπροστά στην ενέργεια του Σατανά.

Μιλάμε λοιπόν για μια βασιλεία απάτης και ψεύδους.

Ο διάβολος θέλει να κάνει τον κόσμο να νομίζει ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο απ’ αυτόν. Έχει γίνει μια πανέξυπνη προσπάθεια μέσα από τα περιοδικά για παιδιά αλλά και στα παιδικά προγράμματα της TV όπου συνέχεια δείχνει μάγους, πνεύματα, φαντάσματα, διαβολάκια, κτλ. Προσπαθούν να εξοικειώσουν τα παιδιά με όλα αυτά.

Είδαμε ορισμένα στοιχεία στο βιβλίο του Δανιήλ ότι θα ευοδώνεται δια της πανουργίας και βλέπουμε πώς έχει κατορθώσει να μπει μέσα στις συνειδήσεις των νέων, στο σώμα τους, και δεν μπορούν να κάνουν δίχως αυτά.

Δαν.ια:36 «Και ο βασιλεύς θέλει κάμει κατά την θέλησιν αυτού, και θέλει υψωθή και μεγαλυνθή υπεράνω παντός Θεού, και θέλει μεγαλορρημονήσει κατά του Θεού των θεών, και θέλει ευημερεί, εωσού συντελεσθή η οργή διότι το ωρισμένον θέλει γείνει».
 
Μιλάει πάλι για τον Α-Χ. Σημαίνει ότι θα γίνει ο πνευματικός ηγέτης όλου του κόσμου, και ο κόσμος θα τον δεχτεί σαν Θεό, σαν το Χριστό, θα έρθει σαν ηγέτης με ειρηνευτικούς σκοπούς κάτω από τη σατανική οργάνωση που λέγεται ΟΗΕ.

Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση μ’ ένα παγκόσμιο ηγέτη, να μην υπάρχει πείνα, πόλεμος, διαφορά στο κατά κεφαλήν εισόδημα, αλλά μια Γη γεμάτη ειρήνη και ασφάλεια. Και αυτό είναι το μήνυμα του ΟΗΕ.

Ξεκινάει με δελεαστικά λόγια γιατί πράγματι ο κόσμος ψάχνει για ειρήνη. Όμως οι ίδιοι είναι που δημιουργούν τους πολέμους. Δημιουργούν καταστάσεις ώστε να νομίζει ο κόσμος ότι θα γίνει πάλι πόλεμος.

Αυτοί είναι οι ηγέτες της τρομοκρατίας, των βομβιστών, της αναταραχής. Δημιουργούν πολέμους για να αναταράξουν τον κόσμο και να τον κάνουν με κάθε τρόπο να ζητά την ειρήνη. Αυτοί έχουν δημιουργήσει τα μέτωπα Ανατολή - Δύση με την τρομερή απειλή του πυρηνικού πολέμου, έτσι ώστε να λυγίσουν όλοι και να παραδοθούν στην παγκόσμια κυβέρνηση που θα φέρει την "ειρήνη".

Όπως το χταπόδι, έτσι και το σύστημα του Α-Χ έχει πολλά πλοκάμια. Κάποια απ’ αυτά τα πλοκάμια είναι η Μασονία, οι αναρχικοί, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών.

εδ.37 «Και δεν θέλει φροντίζει περί των θεών (Ελοχίμ) των πατέρων αυτού ουδέ περί επιθυμίας γυναικών ουδέ θέλει φροντίζει περί ουδενός θεού, διότι θέλει μεγαλυνθή υπεράνω πάντων».

Αυτό σημαίνει ότι για να είναι αντί-χριστός και να βασιλεύσει στους Ιουδαίους θα πρέπει να είναι Εβραίος εξ Εβραίων.

Θα πρέπει vα είναι από την γενιά του Δαυίδ, γιατί από κει υποσχέθηκε ο Θεός Βασιλιά κι από κει βγήκε ο Χριστός. Επομένως αν αυτός είναι η απομίμηση του Χριστού, θα πρέπει να είναι Ιουδαίος από τη γενιά του Δαυίδ.


εδ.38 «Τον δε θεόν Μαουζείμ θέλει δοξάσει επί του τόπου αυτού και θεόν, τον οποίον οι πατέρες αυτού δεν εγνώρισαν, θέλει τιμήσει με χρυσόν και άργυρον και με πολυτίμους λίθους και με πράγματα επιθυμητά».
 
Μαουζείμ: σημαίνει φρούριο, οχυρό. Η στρατιωτική εξουσία πάνω στον κόσμο.

εδ.39 «Ούτω θέλει κάμει εις τα οχυρώματα Μαουζείμ μετά θεού αλλοτρίου όσοι γνωρίσωσιν αυτόν, εις αυτούς θέλει πληθύνει δόξαν και θέλει κάμει αυτούς να εξουσιάσωσιν επί πολλών, και την γην θέλει διαμοιράσει με τιμήν».

«όσοι γνωρίσωσιν αυτόν…» Αυτό είναι το σύνθημα των Μασόνων, ότι θα είναι ηγέτες του κόσμου, της παγκόσμιας κυβέρνησης του Α-Χ. Δεν υπάρχει πολιτικός που να μην είναι μέσα στο σύστημα.

Β' Θεσ.β:1-6 «Σας παρακαλούμεν δε, αδελφοί, περί της παρουσίας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και της εις αυτόν επισυνάξεως ημών, να μη σαλευθήτε ταχέως από του φρονήματός σας, μηδέ να θορυβήσθε, μήτε διά πνεύματος μήτε διά λόγου μήτε δι' επιστολής ως γραφομένης υφ' ημών, ότι τάχα επλησίασεν ημέρα του Χριστού. Ας μη σας εξαπατήση τις κατ' ουδένα τρόπον διότι δεν θέλει ελθεί η ημέρα εκείνη, εάν δεν έλθη πρώτον η αποστασία και αποκαλυφθή ο άνθρωπος της αμαρτίας, ο υιός της απωλείας, ο αντικείμενος και υπεραιρόμενος εναντίον εις πάντα λεγόμενον Θεόν ή σέβασμα, ώστε να καθήση εις τον ναόν του Θεού ως Θεός, αποδεικνύων εαυτόν ότι είναι Θεός. Δεν ενθυμείσθε ότι ενώ ήμην έτι παρ' υμίν σας έλεγον ταύτα; Και τώρα γνωρίζετε εκείνο, το οποίον κωλύει αυτόν, ώστε να αποκαλυφθή εν τω εαυτού καιρώ».

Οι Θεσσαλονικείς δεν ήξεραν πότε θα έλθει ο Κύριος να τους παραλάβει και ο Παύλος πάνω σ' αυτό τους γράφει, δεν μιλάει εδώ για τη Δεύτερη έλευση.

«ημέρα του Χριστού» στο κείμενο: ημέρα του Κυρίου η οποία είναι από την αρπαγή και μετά. Τότε θα έρθει ο Α-Χ, θα έρθουν οι πληγές, η δεύτερη έλευση του Κυρίου, η χιλιετής βασιλεία, το μικρό χρονικό διάστημα, ο σατανάς ελευθερώνεται και πλανά και πάλι τα έθνη και τότε ο Θεός βάζει τέλος. Όλο αυτό το διάστημα είναι η ημέρα του Κυρίου. Η 7η  χιλιετηρίδα από Αδάμ. Το σύστημα του Α-Χ μορφώνεται στην 6η χιλιετηρίδα. Ο άνθρωπος πλάστηκε την 6η μέρα (6:αριθ. ανθρώπου).

εδ.9,10 Ο Διάβολος έχει τέτοια πονηρία που έχει ήδη τακτοποιήσει το φρόνημα του κόσμου να νομίζει ότι το παραμικρό είναι από το Θεό. Είναι έτοιμος ο κόσμος να δεχθεί το κάθε τι. Τι θα γίνουν όλοι αυτοί όταν δουν φωτιά να κατεβαίνει από τον ουρανό, την εικόνα του Α-Χ να μιλάει; Θα πέσουν στην παγίδα.

Αποκ.ιγ:1 «Και εστάθην επί την άμμον της θαλάσσης και είδον θηρίον αναβαίνον εκ της θαλάσσης, το οποίον είχε κεφαλάς επτά και κέρατα δέκα, και επί των κεράτων αυτού δέκα διαδήματα και επί τας κεφαλάς αυτού όνομα βλασφημίας».

Ο Θεός μέσα στη χάρη Του, τα έδειξε στον Ιωάννη για να τα έχουμε εμείς σήμερα. Αν δεν είχαμε το λόγο του θεού σήμερα τι θα κάναμε; Αυτοί που θα μείνουν στο λόγο του θεού, αυτοί θα σωθούν.

Βλέπει εδώ ο Ιωάννης το σύστημα του Α-Χ να είναι ένα τέλειο θηρίο.

7 κεφάλια (αυτοκρατορίες) δέκα κέρατα - δέκα δάκτυλα.

Στη χρονική στιγμή που διαβάζουμε, έχει γίνει η αρπαγή και τότε μόνο θα έχει πλήρη εξουσία το σύστημα του Α/Χ. Στο ιβ:3 τα διαδήματα τα βλέπομε στα κεφάλια.

Διάδημα: εξουσία, κέρας: δύναμις. Μετά την αρπαγή όμως η εξουσία δίνεται στα 10 κέρατα και αυτά δίνουν όλη την εξουσία τους στο θηρίο που είναι ο Α/Χ για να ενεργήσει και να προοδεύσει.

δράκων: διάβολος.

πεπληγωμένη θανατηφόρος: η 7η κεφαλή

Όταν η εκκλησία του Χριστού γίνει ένα σώμα, μία πίστη, ένα έθνος πάνω στο πρόσωπο της γης, με τη διακονία και το κήρυγμα του λόγου του Θεού θα αφυπνίσει τον κόσμο και μαζί με το γεγονός της αρπαγής που θα ακολουθήσει, θα επιφέρει θανατηφόρος πληγή στο σύστημα.

Πόσα εκατομμύρια άνθρωποι θα λείψουν, πόσα μνήματα θα ανοιχτούν, τρένα, αυτοκίνητα, αεροπλάνα. (Α'Κορ.ιε:51)

ιγ:5 Μόλις έρθει ο Α/Χ, αμέσως θα κάνει πόλεμο, και μετά θα έρθει πείνα. Αποκ.ς:3 θάνατος και Άδης. Τα θηρία θα επαναστατήσουν και θα τρώνε τον κόσμο και θα χαθεί το 1/4 του πληθυσμού της γης μας λέει ο λόγος του Θεού.

ιγ:11 η ψευδοεκκλησία θα έρθει με κέρατα σαν του αρνίου αλλά θα μιλά σαν δράκων, θα έρθει σαν ο πνευματικός ηγέτης που θα στρέψει τον κόσμο προς το Ιησού Χριστό.

ιγ:14 εικόνα: υπάρχει μια πολύ καλή εκδοχή να δημιουργηθεί αυτή η εικόνα μέσω της τηλεόρασης τρισδιάστατα (3D) που δημιουργεί το είδωλο μπροστά στην τηλεόραση, και θα εκπέμπεται η εικόνα του Α/Χ για ώρες λατρείας και προσκύνησης.

Υπάρχουν τηλεοράσεις μέσα από τις οποίες θα μπορούν να γνωρίζουν τι γίνεται μέσα στο κάθε σπίτι. Οι οπτικές ίνες είναι αγωγοί μέσα από τους οποίους μπορούν να περάσουν χιλιάδες κυκλώματα. Αυτό σημαίνει ότι έχοντας ένα τέτοιο αγωγό μέσα σε κάθε τηλεόραση, θα μπορούν να ελέγχουν τα πάντα μέσα σε κάθε σπίτι.

Κι αυτό γιατί κάθε ολοκληρωτικό σύστημα για να επιβιώσει πρέπει να ρυθμίσει τους πάντες και τα πάντα.

Γι αυτό ο Α/Χ από τώρα έχει αρχίσει και αριθμεί τα πάντα. Διάβασε μέχρι ιγ:18

Ο Α/Χ θέλει να καταργήσει το χρήμα και τα πάντα να διακινούνται με κάρτες, έτσι ώστε να έχει όλο το χρήμα στα χέρια του και να κατευθύ-νει τον κόσμο. Τότε, δεν θα μπορείς να αγοράσεις, να πουλήσεις, να δουλέψεις αν δεν είσαι μέσα στο σύστημα.

Θα μπορούν να ελέγχουν τον κόσμο ολόκληρο με το πάτημα ενός κουμπιού. Βέβαια, εκτός από τη νύμφη του Χριστού γιατί θα μας έχει πάρει ο Κύριος πριν αρχίσουν να γίνονται όλα αυτά δυναμικά.

Η θέση μας σε όλα αυτά είναι: ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Να ελευθερωθούμε από κάθε ανθρώπινο σύστημα και κατεστημένο.

Α΄Ιωάν.β:15-23 Το πνεύμα του Α/Χ.

Είναι το ίδιο πνεύμα του Σατανά, το τελειότερο και το ύψιστο αγγελικό δημιούργημα που ο Θεός είχε πλάσει. Βλέποντας όμως τη δημιουργία του Θεού, τον άνθρωπο, και βλέποντας ότι σαν δημιούργημα του Θεού θα είχε πολύ υψηλότερη και εξέχουσα θέση απ' αυτόν, ζήλεψε, υπερηφανεύθηκε, και θέλησε να ρίξει τον άνθρωπο και να τον κάνει να λατρεύει αυτόν και όχι το Θεό.

Αυτή η σκέψη έριξε τον Εωσφόρο από την παρουσία του Θεού. Ήθελε ο άνθρωπος ν' ακούει τα δικά του λόγια, να μείνει στις δικές του σκέψεις και τελικά να κυριαρχήσει εκείνος πάνω στον άνθρωπο κι όχι ο Θεός. Αυτό είναι το πνεύμα του Α/Χ. Το Πνεύμα του Χριστού, είναι το Πνεύμα του Θεού, όμως το πνεύμα του Α/Χ είναι το πνεύμα του Σατανά.

Το Πνεύμα του Χριστού θέλει να μας κάνει και εμάς χριστούς-κεχρισμένους δια μέσου της χάρης Του. Το αντίθετο θέλει να μας κάνει ο διάβολος δηλαδή αντί-χριστούς.

Αν ο Ιωάννης τότε έλεγε ότι "εσχάτη ώρα είναι", σήμερα δεν είναι καθόλου τολμηρό να πούμε ότι ο Α/Χ ζει, αλλά δεν ξέρουμε πόσων χρονών είναι. Και υπάρχουν άνθρωποι που προετοιμάζουν τη βασιλεία του.

Γιατί αρνείται το πνεύμα του Α/Χ ότι ο Ιησούς είναι ο Χριστός; Διότι αν ο άνθρωπος αρνηθεί τον Ιησού Χριστό, δεν έχει σωτηρία και είναι μέσα στην αγκαλιά του Σατανά.

Αν ο άνθρωπος απορρίψει το Χριστό, τη θυσία στο σταυρό, δεν υπάρχει τίποτα άλλο δια του οποίου να μπορεί να σωθεί. Γι' αυτό κάθε πνεύμα που στρέφεται ενάντια στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού, είναι το πνεύμα του Α/Χ.

Πιστεύεις ότι ο Χριστός πέθανε ατομικά για ΣΕΝΑ ή είναι μια γενικότητα μέσα σου; Αν είναι γενικότητα, αν ο Χριστός πέθανε "για όλο τον κόσμο", δεν έχεις γνωρίσει το έργο της θυσίας του Ιησού Χριστού. Ο Θεός δεν είναι Θεός γενικοτήτων, αλλά προσωπικός. Συνέχεια μας μιλάει για άτομα. Για κάποιον Αβραάμ, για κάποιον Ιωσήφ για κάποιον Πέτρο, Παύλο, Ανανία, Κορνήλιο. Όλοι οι άνθρωποι είναι προσωπικά καλεσμένοι για σωτηρία από το Θεό, και δεν μπορούμε ν' αφήσουμε αυτή την σωτηρία γιατί τότε θα πέσουμε μέσα στο πνεύμα του Α/Χ. Δεν υπάρχει μέση οδός. Δεν μπορούμε να δουλεύουμε δύο κυρίους, ή τον ένα ή τον άλλο. Κι αν δεν ανήκουμε στον Ιησού Χριστό, αναγκαστικά θα είμαστε κάτω από το Σατανά.

εδ.22 Ποιοι είναι οι πρώτοι που αρνήθηκαν ότι ο Ιησούς είναι ο Χριστός; Ποιοι είναι οι πρώτοι που αρνήθηκαν το Χριστό και σκότωσαν τους μαθητές Του; Οι ΕΒΡΑΙΟΙ, οι ομοεθνείς του Ιησού Χριστού. Αυτοί πρώτοι διακήρυξαν ότι ο Ιησούς δεν είναι ο Μεσσίας που περίμεναν. Απ' εκεί ξεκίνησε αυτό το πνεύμα του Α/Χ που βλέπουμε στις μέρες μας. Γι' αυτό λέει στο

εδ.19 «Εξ ημών εξήλθον, αλλά δεν ήσαν εξ ημών διότι εάν ήσαν εξ ημών, ήθελον μένει μεθ' υμών αλλά εξήλθον διά να φανερωθώσιν ότι δεν είναι πάντες εξ ημών».

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν το πνεύμα του Α/Χ γιατί αρνούνται τον Ιησού Χριστό. Μπορεί να λένε ότι ο Ιησούς είναι ο Γιος του Θεού (αν και πιστεύουν ότι ήταν ο αρχάγγελος Γαβριήλ), όμως δεν δέχονται ότι ο Ιησούς είναι ο ΩΝ ο ΗΝ και ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ, ότι είναι το Α και το Ω, ότι είναι ο ΩΝ επί πάντων Θεός ευλογητός εις τους αιώνας.

Εφες.ς:10 «Το λοιπόν, αδελφοί μου, ενδυναμούσθε εν Κυρίω και εν τω κράτει της ισχύος αυτού. Ενδύθητε την πανοπλίαν του Θεού, διά να δυνηθήτε να σταθήτε εναντίον εις τας μεθοδείας του διαβόλου διότι δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ' εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις. Διά τούτο αναλάβετε την πανοπλίαν του Θεού, διά να δυνηθήτε να αντισταθήτε εν τη ημέρα τη πονηρά και αφού καταπολεμήσητε τα πάντα, να σταθήτε».

Ο απόστολος Παύλος ήξερε αυτό το τρομερό δίχτυ που ο Σατανάς έχει απλώσει σ’ όλο τον κόσμο με τη μεθοδικότητα που τον διακρίνει. Δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα για να σου συστηθεί και να σου πει τι πρόκειται να σου κάνει! Θα πιάσει τα συναισθήματά σου, τις αδυναμίες σου, την υπερηφάνεια σου, τους φόβους σου, και πάνω σ' αυτά θα έρθει να κλέψει την ψυχή σου. Όμως, ο Θεός έχει έτοιμη μια πανοπλία για μάς.

Δηλαδή, οι αρχές και οι εξουσίες του "φιλόχριστου ημών έθνους" δεν είναι του Θεού;

Ο Παύλος απαντάει, όχι μόνο του "φιλόχριστου ημών έθνους" αλλά όλου του κόσμου οι αρχές και οι εξουσίες είναι του Σατανά.

κοσμοκράτορες του σκότους: Άνθρωποι που κρατούν τον κόσμο μέσα στο σκοτάδι, εξουσιάζουν πάνω στα έθνη για να κρατούν τους ανθρώπους μέσα στην αμάθεια και την άγνοια, μέσα στο σκοτάδι των παραδόσεων και μακριά από το φώς του Θεού. Μ' αυτά τα 4 πράγματα έχουμε να κάνουμε μάχη: αρχές, εξουσίες, κοσμοκράτορες, πνεύματα της πονηρίας. 

Κάθε αληθινός χριστιανός, εφ' όσον ανοίγει το θεόπνευστο λόγο του Θεού και όχι ανθρώπινα παραμυθάκια, με αγνή καρδιά και ενδιαφέρον να κάνει αυτό που ο Θεός του ζητά, θα έρθει αντίθετα με κάθε κατεστημένο.

Ο Χριστός όταν κήρυξε, αμέσως ήρθε σε αντίθεση με τους ιερείς και τους Σαδδουκαίους (Λευίτες και ιερείς μαζί) με τους γραμματείς (οι μορφωμένοι θεολόγοι της εποχής) Φαρισαίους (οι άνθρωποι του "γράμματος" και του τύπου). Έλεγαν οι Φαρισαίοι ότι: αν κρατήσουμε μία μέρα όλοι το Νόμο του Θεού τέλεια, ο Χριστός θα έλθει. Νόμιζαν ότι κρατώντας το Νόμο του Θεού μια μέρα σώζεσαι.

Ο Ιησούς ήρθε σε αντίθεση με την εξουσία, τον Ηρώδη, (είπετε εις την αλώπεκα ταύτην....) και αργότερα ήρθε σε αντίθεση με τον Καίσαρα γιατί απαιτούσε προσκύνηση επειδή θεωρούσε τον εαυτό του θεό. Αυτή είναι και σήμερα η μάχη μας, ίσως σήμερα οι νόμοι είναι καλύ-τεροι, πιο ελαστικοί σε θέματα πιστεύω, όμως όσο πλησιάζει ο καιρός που ο αντίχριστός θα έρθει, τα πράγματα θα στενεύουν συνέχεια.

Α΄Ιωάν.δ:1 «Αγαπητοί, μη πιστεύετε εις παν πνεύμα, αλλά δοκιμάζετε τα πνεύματα εν ήναι εκ του Θεού διότι πολλοί ψευδοπροφήται εξήλθον εις τον κόσμον».

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο πνεύμα που δεν είναι από το Θεό. Θα μπορεί να κάνει και θαύματα δίχως να είναι από το Θεό. Το είδαμε στην Αποκάλυψη. Αλίμονο σ' αυτούς που είναι συνηθισμένοι σε τέτοια. (Η Σαμάρεια είχε μαγευτεί από τα θαύματα του Σίμωνα, και έλεγαν ότι αύτη είναι η δύναμις του Θεού η μεγάλη),

Η φιλοσοφία του κόσμου σήμερα είναι: πίστη σε μια ανώτερη δύναμη. Εμείς οι χριστιανοί τη λέμε Θεό, οι Μωαμεθανοί Μωάμεθ, οι Βουδιστές Βούδα και ούτω καθεξής.

Άρα όλοι λατρεύουμε τον ίδιο Θεό, άρα είμαστε όλοι μια εκκλησία, άρα μπορούμε να ενωθούμε. Όμως μ' αυτή τη σκέψη ο Χριστός εξαφανίζεται, και γίνεται ο μεγαλύτερος ψεύτης γιατί Αυτός είπε: Ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ει μη δι' εμού.

Εγώ είμαι το φώς το αληθινό, η ζωή η αιώνιος. Αν ο Χριστός είναι η αλήθεια, όλα τα άλλα είναι ψέμα. Και δεν μπορεί να έχει σχέση η αλήθεια με το ψέμα.

Όμως ο Α/Χ θέλει να μαζέψει όλα τα θρησκεύματα μέσα σε μια ομάδα και ήδη το έχει κάνει με το Π.Σ.Ε. που σκοπός του είναι να στηρίξει μια παγκόσμια κυβέρνηση και είναι φυσικό ν’ απαρνηθούν την Αγία Γραφή.

Ας μην πιστεύουμε λοιπόν όλα τα πνεύματα, αλλά να τα ελέγχουμε. Ο Παύλος λέει: κι αν άγγελος εξ ουρανού έλθει και σας κηρύξει άλλο ευαγγέλιο απ αυτό το οποίο σας κήρυξα, ας είναι ανάθεμα. Πρέπει να μάθουμε ότι η αλήθεια είναι μέσα στο λόγο του Θεού και δεν μπορεί κανείς να μας ξεγελάσει γιατί είναι τα πάντα γραμμένα και είναι καθαρά.

Ο Ιησούς είπε: «Διότι εις εσάς εδόθη να γνωρίσητε τα μυστήρια της βασιλείας των ουρανών, εις εκείνους όμως δεν εδόθη» (Ματθ.ιγ:11)

Συνεπώς, σαν παιδιά του Θεού που είμαστε, πρέπει να γνωρίζουμε δεν πρέπει να είμαστε στην άγνοια, και στο μυστικισμό. Ο Χριστός τα είπε όλα αυτά καθαρά, μάλιστα είπε ότι, ο,τι δεν καταλαβαίνετε το Πνεύμα μου το Άγιο θα σας οδηγήσει εις πάσαν την αλήθειαν.

Δεν μπορεί λοιπόν άνθρωπος να κρατά μυστικά και μυστήρια, εκτός αν υπάρχει εντολή από το Θεό, όπως στον απόστολο Παύλο που του είπε να μην πει αυτά που είδε και άκουσε γιατί δεν είναι συγχωρημένο σε άνθρωπο να τα γνωρίζει.

Όμως, το μυστήριο της πίστης, το μυστήριο της ευσεβείας, το μυστήριο της χάρης, τα εξηγεί ο Θεός.

Ας μην αφήσουμε λοιπόν κανένα να διαφθείρει την καρδιά μας και την σκέψη μας με βαττολογίες όπως τις λέει ο απόστολος Παύλος.

Πως όμως μπόρεσαν αυτοί οι κοσμοκράτορες από την εποχή του Παύλου μέχρι σήμερα να υποδουλώσουν όλο τον κόσμο κάτω από την εξουσία τους;

Το πνεύμα του Σατανά μέσα στον κόσμο ενεργούσε και ενεργεί μέχρι σήμερα. Μετά τη Ρώμη άρχισε να επικρατεί η καισαροπαπική εκκλησία όπως λέει ο Στεφανίδης στην εκκλησιαστική του ιστορία.

Ο καίσαρας σαν Μάξιμους Ποντίφικους ήταν τύπος του Α/Χ στη Γή, γιατί ήταν ο ηγέτης της 6ης κοσμοκρατορίας όπως τύπος του Α/Χ ήταν ο Ναβουχοδονόσορ, και ο Φαραώ.

Αργότερα όταν ο διάβολος είδε ότι δεν μπορούσε να πατάξει την εκκλησία με τους διωγμούς, ντύθηκε χριστιανός, μπήκε μέσα της και την κατέλαβε. Ο απόστολος Παύλος είχε προφητεύσει: Μετά την αναχώρησή μου, θέλουσι εισέλθει εις εσάς λύκοι βαρείς μη φειδώμε νοι του ποιμνίου.... (Πράξ.κ:29) Λεπτομέρειες: Εκκλησιαστική ιστορία του Στεφανίδη.

Οι "χριστιανοί" σκότωσαν την Υπατία γδέρνοντας την με όστρακα. Αυτή είναι η εκκλησία του Χριστού; Ο λόγος του Θεού δεν την αναγνωρίζει. Η μήπως ήταν εκκλησία του Χριστού η παπική εκκλησία που σκότωσε τόσο κόσμο στο όνομα του Ιησού Χριστού επειδή δεν πήγαιναν με τα νερά της; (ιερά εξέταση, σταυροφορίες). Η ιερά εξέταση τη νύχτα του Αγ. Βαρθολομαίου σκότωσε 20.000 Ουγενότους στις 23/24 Αυγούστου του 1572. Όμως ο Χριστός είπε: αγαπάτε τους εχθρούς σας, ευλογείτε αυτούς που σας καταρώνται.

Μοιάζει αυτό το ευαγγέλιο που θέλουν να μας παραδώσουν με αυτό που μας άφησαν οι απόστολοι; Δεν είναι το ίδιο Ευαγγέλιο. Είναι δουλειά της εκκλησίας να καλλιεργεί το μίσος εναντίον των εχθρών της πατρίδας; Η εκκλησία δεν ανήκει σε έθνος, σε κάποιο κράτος αλλά είναι παγκόσμια. Το πολίτευμά μας είναι στους ουρανούς (Φιλιπ.γ:20). Αν κάποιος Τούρκος η Γερμανός η Αμερικάνος η Ρώσος η οποιοσδήποτε άλλος είναι πιστός, τον αγαπώ σαν αδελφό μου γιατί αυτό λέει το ευαγγέλιο. Γιατί μας ενώνουν δεσμά ουράνιας αγάπης, μια κοινή πατρίδα, και μια κοινή θυσία.

Αυτά κήρυξε ο Χριστός, όμως το πνεύμα του Α/Χ ήρθε και τα άλλαξε. Το κατεστημένο σήμερα έχει κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν μεν σε κάποιο θεό, αλλά να είναι και άθεοι.

Διδάσκει από την μια μεριά τον Αδάμ και την Εύα και από την άλλη την μυθολογία. Και μόλις μεγαλώσουν λίγο τα διδάσκει καθαρό αθεϊσμό με τη θεωρία της εξέλιξης, ότι ο άνθρωπος βγήκε από τον πίθηκο.

Έτσι, βγάζει τον κόσμο με μια διχοτομημένη διάνοια, με μια πνευματική σχιζοφρένια για να μην μπορεί να κατασταλάξει κάπου. Από τη μια μεριά υπάρχει ο φόβος του Θεού μέσα στον άνθρωπο, τον οποίο εκμεταλλεύονται και από την άλλη μεριά διδάσκουν αθεϊσμό.

Στις μέρες μας ο Θεός ξαναφτιάχνει την εκκλησία Του. Σηκώνει και πάλι αποστόλους, προφήτες ευαγγελιστές ποιμένες και δασκάλους. Και ένα στράτευμα ισχυρό με σημαίες.

Μας διδάσκει ξανά από την αρχή την αλήθεια του λόγου Του χωρίς ξόμπλια και παραμύθια και άχρηστα πράγματα.

Ο Ιησούς Χριστός λέει: τώρα είναι καιρός ευπρόσδεκτος, τώρα είναι ημέρα σωτηρίας.