Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΚΕΝΟ ΖΩΗΣ

Μέσα στην πορεία της ζωής μας κάποιες φορές πρέπει να σκεπτόμαστε και να αναρωτιόμαστε τι κάναμε μέχρι τώρα, που πάμε. Μήπως μέσα σου νοιώθεις ότι δεν πάει άλλο;

Πόσες φορές αισθάνθηκες ανασφαλής, ένοιωσες να σε ζώνουν φόβοι, να σε κυριεύει το άγχος, η στενοχώρια; Σκέφθηκες ποτέ σου αν ζεις αληθινά; Μήπως νοιώθεις ένα κενό μέσα σου; Ένα κενό του εαυτού σου που έχτισες με τα ψέματα, τις προφάσεις, τις ιδέες σου η τις συμπεριφορές σου.

ΚΕΝΟ ΖΩΗΣ. Φοβερό.... Αυτό είναι που σου φωνάζει μέσα σου ότι δεν πάει άλλο. Η αλήθεια και η δική της πραγματικότητα είναι η μόνη αληθινή ζωή. Ποια είναι η ζωή σου;

Μήπως ψάχνεις στη ζωή σου τη αλήθεια που θα γίνει ο δρόμος για την αληθινή ζωή πλημμυρισμένη στο λαμπρό φως;

Ο Ιησούς Χριστός είναι το αληθινό νόημα της ζωής. Ο Ίδιος είπε "Εγώ είμαι το Φως του κόσμου, όποιος με ακολουθεί δεν θα περπατήσει στα σκοτάδια, αλλά θα έχει το φως που οδηγεί στη ζωή".

Μια ζωή επιστροφής στον Δημιουργό μας, μια ζωή με τον Ιησού Χριστό.

Αυτή είναι η ζωή που αξίζει να ζεις. Και αυτή η ζωή αρχίζει από τον Σταυρό του Γολγοθά όπου μας έδειξε την Αγάπη Του με τη θυσία Του και δεν τελειώνει ποτέ.

Η απόφαση είναι δική σου αν θα Τον ακολουθήσεις. Ο Χριστός σε περιμένει. Είναι μια προσευχή κοντά.

Ο Θεός να σου μιλήσει.


Sak