Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

7 μεγάλοι σεισμοί μέσα σε 96 ώρες.

Ένας σεισμολόγος προειδοποιεί: «Καταστροφικοί μεγασεισμοί» έρχονται!


Γιατί ο φλοιός της γης τραντάζεται τόσο βίαια, ξαφνικά;


Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 96 ωρών, έγιναν εφτά μεγάλοι σεισμοί σε παγκόσμιο επίπεδο, και ένας μεγάλος σεισμολόγος δήλωσε ότι «καταστροφικοί mega σεισμοί» έρχονται. Στην πραγματικότητα, ο διακεκριμένος σεισμολόγος Roger Bilham από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο έχει κάνει πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο, προειδοποιώντας ότι «οι τρέχουσες συνθήκες μπορούν να προκαλέσουν τουλάχιστον τέσσερις σεισμούς μεγαλύτερους από 8.0 ρίχτερ».


Εάν οι προβλέψεις του είναι ακριβείς, ο πλανήτης μας θα μπορούσε να είναι στο χείλος του γκρεμού ενός κύματος φυσικών καταστροφών, που κανένας από εμάς δεν έχει βιώσει ποτέ πριν.


Από την αρχή του 2016, η Νότια Ασία έχει πληγεί από ένα ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό μεγάλων σεισμών, και αυτό έχει κάνει τους επιστήμονες να ψάχνουν για μια εξήγηση. 


Οι επιστήμονες λένε ότι έχουν συμβεί σημαντικοί σεισμοί, πάνω από το μέσο όρο σε όλη τη Νότια Ασία και τον Ειρηνικό από την αρχή του έτους.


Η αυξημένη συχνότητα πυροδότησε φόβους επανάληψης του σεισμού του Νεπάλ το 2015, όταν πέθαναν 8.000 άνθρωποι, ή για ακόμα χειρότερα.


Ο Roger Bilham, σεισμολόγος του Πανεπιστημίου του Κολοράντο, δήλωσε: «οι σημερινές συνθήκες, μπορούν να προκαλέσουν τουλάχιστον τέσσερις σεισμούς, μεγέθους μεγαλύτερου από 8.0 βαθμούς.


«Και αν καθυστερούν, η ένταση που έχει συσσωρεύσει κατά τη διάρκεια των αιώνων προκαλεί περισσότερο καταστροφικούς mega σεισμούς».


Ένας μόνο σεισμός της τάξης των 8.0 σε μια κατοικημένη περιοχή θα ήταν μια καταστροφή ιστορικών διαστάσεων.


Εάν πρόκειται να δούμε τέσσερις τέτοιους σεισμούς, όπως τους περιγράφει ο Roger Bilham, αυτό θα ήταν ένας πλήρης και απόλυτος εφιάλτης.


Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι ένας σεισμός μεγέθους 8.0 θα είναι πάρα πολλές φορές μεγαλύτερος από τους δίδυμους σεισμούς που έπληξαν την Ιαπωνία.


Ένας καταστροφικός σεισμός μεγέθους 6.4 έπληξε την Ιαπωνία ώρες μετά από τον πρώτο και σκοτώθηκαν τουλάχιστον τρεις και άλλοι 19 τραυματίστηκαν. Στον Ισημερινό ακούγεται για 235 νεκρούς.


Οι σεισμοί που χτύπησαν το νότιο-δυτικό νησί Κιούσου, ισοπέδωσαν πάνω από μια ντουζίνα σπίτια, προκάλεσαν πυρκαγιές και παγίδεψαν αρκετούς ανθρώπους κάτω από τα συντρίμμια.


Και φυσικά την Τετάρτη ένας τεράστιος σεισμός μεγέθους 6.9 προκάλεσε τεράστια καταστροφή στη Μιανμάρ...


Γιατί η Ασία ταρακουνιέται ξαφνικά τόσο βίαια;


Στο Ματθ.κδ, ο Ιησούς μας προειδοποίησε ότι πριν από την επιστροφή Του: «θέλουσι γείνει πείναι και λοιμοί και σεισμοί κατά τόπους· πάντα δε ταύτα είναι αρχή ωδίνων. Αν πραγματικά είμαστε στον καιρό που η Αγία Γραφή ονομάζει «έσχατες μέρες», θα πρέπει να περιμένουμε το ταρακούνημα του πλανήτη μας να συνεχιστεί με αυξανόμενη ένταση.


Αν ο σεισμολόγος Roger Bilham είναι σωστός και αρχίσουμε να βλέπουμε μια σειρά από πολύ μεγάλους σεισμούς, θα μπορούσαν να αλλάξουν δραματικά την πορεία των γεγονότων του κόσμου κυριολεκτικά μέσα σε μια νύχτα.


Ένας σεισμός μεγέθους 8.0 σε μια μεγάλη πόλη της Ιαπωνίας, της Κίνας ή των Ηνωμένων Πολιτειών, θα μπορούσε να προκαλέσει συντριβή στις παγκόσμιες αγορές και θα σήμαινε οικονομική ζημία δισεκατομμυρίων δολαρίων.


Ας ελπίσουμε ότι ο φλοιός του πλανήτη μας θ’ αρχίσει να σταθεροποιείται, αλλά ας μην αγνοήσουμε τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων.


Αυτά για τα οποία μας προειδοποιούν τώρα, ταιριάζουν απόλυτα με ό, τι ο Χριστός μας προειδοποίησε πριν από περίπου 2000 χρόνια, και αυτό είναι πολύ απογοητευτικό….