Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

RED BULL - αργός θάνατος ...

Μην πιείτε ξανά αυτό το ποτό!

Δώστε προσοχή ... διαβάστε μέχρι τέλους ...

Αυτό το ποτό πουλιέται σε όλα τα σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ στη χώρα μας και τα παιδιά ξεκινάνε να το καταναλώνουν δοκιμαστικά, αλλά μπορεί να αποβεί μοιραίο.


Το RED BULL δημιουργήθηκε για να τονώσει τους εγκεφάλους ατόμων που υποβάλλονται σε μεγάλη φυσική δύναμη και σε κώμα άγχους, αλλά ποτέ δεν πρέπει να καταναλωθεί σαν ένα αθώο ποτό ή αναψυκτικό.
 

Το RED BULL είναι ποτό Energizer που διατίθεται στο εμπόριο σε όλο τον κόσμο με το σύνθημα: «Αυξάνει την αντοχή, αφυπνίζει την ικανότητα συγκέντρωσης και την ταχύτητα αντίδρασης, προσφέρει περισσότερη ενέργεια και βελτιώνει την ψυχική διάθεση. Όλα αυτά μπορούν να βρεθούν σε ένα κουτάκι Red Bull, το ποτό δύναμη της νέας χιλιετίας».

Το RED BULL έχει καταφέρει να φτάσει σε σχεδόν 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το  λογότυπο της RED BULL απευθύνεται σε νέους και αθλητές, δύο ελκυστικές ομάδες που έχουν γοητευτεί από τη διέγερση που δίνει.

Δημιουργήθηκε από τον Dietrich Mateschitz, ένα βιομήχανο Αυστριακής καταγωγής, που το ανακάλυψε κατά τύχη στη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο Χονγκ Κονγκ, όταν εργαζόταν σε ένα εργοστάσιο που κατασκεύαζε οδοντόβουρτσες.

Το υγρό, με βάση έναν τύπο που περιείχε καφεΐνη και ταυρίνη, έγινε μόδα στη χώρα αυτή. Φανταστείτε τη μεγάλη επιτυχία του στην Ευρώπη, όπου το προϊόν ακόμα δεν υπήρχε, και εκτός από αυτό ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία για να γίνει κανείς επιχειρηματίας.

ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΟ είναι ένα άλλο πράγμα.

Η Γαλλία και η Δανία το έχουν απαγορεύσει ακριβώς σαν κοκτέιλ θανάτου, που οφείλεται στα συστατικά της βιταμίνης που αναμιγνύεται με τη «γλυκουρολακτόνη - μια εξαιρετικά επικίνδυνη χημική ουσία, η οποία αναπτύχθηκε από το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του εξήντα για να τονώσει το ηθικό των στρατευμάτων που βρισκόταν στο Βιετνάμ. Ενεργούσε σαν παραισθησιογόνο ναρκωτικό για να ηρεμεί το στρες του πολέμου.

Αλλά οι επιπτώσεις στον οργανισμό ήταν τόσο καταστροφικές, που διακόπηκε, λόγω του υψηλού δείκτη περιπτώσεων ημικρανιών, εγκεφαλικών όγκων και ασθενειών του ήπατος που εμφανίστηκαν στους στρατιώτες που το κατανάλωναν.

Η γλυκουρολακτόνη, ιατρικά θεωρείται διεγερτικό. Αλλά αυτό που δεν λέει το κουτί της RED BULL είναι οι συνέπειες της κατανάλωσης, κάτι που έχει αναγκάσει μια σειρά από ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ...

1. Είναι επικίνδυνο να το πάρει κανείς, αν δεν ασχοληθεί στη συνέχεια με σωματική άσκηση, αφού ενεργοποιεί τη λειτουργία του σώματος, επιταχύνει το ρυθμό της καρδιάς και μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική καρδιακή προσβολή.

2. Διακινδυνεύεις να υποστείς εγκεφαλική αιμορραγία, επειδή το RED BULL περιέχει συστατικά που αραιώνουν το αίμα, έτσι ώστε η καρδιά χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια για να αντλήσει το αίμα, και ως εκ τούτου να είναι σε θέση να δώσει σωματική δύναμη με λιγότερη προσπάθεια.

3. Απαγορεύεται η ανάμιξη RED BULL με αλκοόλ, γιατί αυτό το μείγμα μετατρέπει το ποτό σε «βόμβα θανάτου» που προσβάλλει το συκώτι άμεσα, κάνοντας την πληγείσα περιοχή να μην μπορεί ποτέ πια να θεραπευτεί.

4. Ένα από τα κύρια συστατικά του Red Bull είναι η βιταμίνη Β12, η ​​οποία χρησιμοποιείται στην ιατρική για να συνέλθουν οι ασθενείς που βρίσκονται σε κώμα. Μετά, η υπέρταση και η κατάσταση του ενθουσιασμού που βιώνεται μετά τη λήψη της, είναι σαν να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης.

5. Η τακτική κατανάλωση RED BULL πυροδοτεί τα συμπτώματα, με τη μορφή μιας σειράς από μη αναστρέψιμες νευρικές και νευρωνικές ασθένειες.

 http://mathland.gr/archives/2510

 http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-85%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CF%83%CF%84%CE%BF-red-bull-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF-33%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85

 http://www.care.gr/post/3963/to-alkool-kovei-ta-ftera-sto-red-vull

 http://www.hiphop.gr/forum_topic/539175/1