Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Μεσαιωνισμός και παλαιοναζισμός

Η δημοκρατία σήμερα στη Ελλάδα είναι άρρωστη και παραμορφωμένη από στρεβλώσεις σύμφωνα με τον μητροπολίτη της ορθόδοξης εκκλησίας Καλαβρύτων Αμβρόσιο. 

Μήπως επειδή είναι υποχείριο της νέας παγκόσμιας τάξης, ή επειδή κουκούλωσε τα οικονομικά και τα ροζ σκάνδαλα του ιερατείου, και το Βατοπέδι; ..Oxι βέβαια! 
Ο αρχιερέας δήλωσε οτι :
  • Του προκάλεσε οργή (!) η επιλογή βουλευτή να απέχει από την ορκωμοσία του κοινοβουλίου επειδή παρίσταντο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
  • Γέμισε με μεγάλη (!) θλίψη που η προεδρία της δημοκρατίας δεν περιέλαβε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών τον γραμματέα των φασιστών, ενώ για τους λοιπούς πολιτικούς αρχηγούς δήλωσε οτι έχουν έλλειμμα δημοκρατίας στην..ψυχή τους, συμπεριφερόμενοι κατ' αυτόν τον τρόπο στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.
  • Δεν μπορεί να κατανοήσει (!) πώς και γιατί οι ιδέες της Χρυσής Αυγής είναι ανατρεπτικές για την δημοκρατία και οτι του προκάλεσε αγανάκτηση που η ΝΕΤ δεν πρόβαλε τις απόψεις των φασιστών προεκλογικά, ενώ θύμωσε που προβλήθηκε με υπερβολικό ζήλο το περιστατικό με το "εγέρθητι", διότι (κατα τον Αμβρόσιο) έτσι μεταξύ τών άλλων καταπατήθησαν τα..ανθρώπινα δικαιώματα των χιτλερικών..
Ακόμα κατηγόρησε αριστερούς και αναρχοκομμουνιστές για την φωτιά στην Marfin, και το ΚΚΕ  επειδή αρνείται έλεγχο του ΣΔΟΕ.