Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ψηφιακή τηλεόραση!

Έλεγχος του νου με τους ήχους της σιωπής.
Αυτό είναι ένα εξαιρετικά επίκαιρο και σημαντικό δοκίμιο. Ασχολείται με μία μυστική ψυχοτρονική τεχνολογία του Πενταγώνου που είναι γνωστή σαν Εξάπλωση Φάσματος Ήχου Σιωπής (SSSS) και είναι πλήρως λειτουργική από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. 
Πρώτα έμαθα σχετικά με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας από τον Al Bielek το 1992, από ένα βίντεο που έκανε μαζί με τον Vladimir Terziski. Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιήθηκε κατά των Ιρακινών στρατευμάτων που ήταν οχυρωμένα σε βαθιά υπόγειες αποθήκες στο Κουβέιτ και στο Ιράκ κατά τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου, τον Ιανουάριο του 1991.
Οι σωματικές, συναισθηματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις αυτής της τεχνολογίας ήταν τόσο σοβαρές που εκατοντάδες χιλιάδες Ιρακινών στρατευμάτων περικυκλώθηκαν μαζικά χωρίς να μπορέσουν να πυροβολήσουν ούτε μια βολή εναντίον των δυνάμεων των ΗΠΑ. 
Οι αριθμοί που αναφέρθηκαν στις ειδήσεις ήταν εντυπωσιακοί: 75.000 και στη συνέχεια άλλες 125.000 (ή περισσότεροι) Ιρακινών στρατευμάτων βγήκαν από τις υπόγειες αποθήκες στην έρημο κουνώντας λευκές σημαίες και πέφτοντας στα γόνατα μπροστά στα Αμερικάνικα στρατεύματα που πλησίαζαν και κυριολεκτικά φιλούσαν τις μπότες και τα χέρια τους για να τους δώσουν μια ευκαιρία.
Γιατί θα έπρεπε οκτώ ετών βετεράνοι του πολέμου στη Μέση Ανατολή (Ιράν 1980-1988) να συμπεριφέρονται μ' αυτό τον τρόπο; Απλό. Είχαν υποβληθεί σε μια τεχνολογία που ήταν τόσο ακραία και ακατανόητη, ώστε ξαφνικά μετατράπηκαν σε υπάκουα παιδάκια και αισθανόταν ευγνώμονες που ήταν ακόμα ζωντανοί, αν και είχαν τέτοια εμπειρία!
Αυτή η τεχνολογία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί, αν και σε μια πιο εξευγενισμένη μορφή, εναντίον των πολιτών σ' όλο τον κόσμο σε μια υψηλής προτεραιότητας και κρυφής επιχείρησης ελέγχου του νου για να παραπλανήσει το σύνολο του πληθυσμού σε "συμμόρφωση" με τους άρχοντες της Νέας Τάξης Πραγμάτων (βλέπε Αντίχριστος). 
Η τεχνολογία θα χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό πομπών HAARP, GWEN πύργων, τους πύργους μικροκυμάτων των κινητών τηλεφώνων και τις σύντομα υποχρεωτικές Υψηλής Ανάλυσης Ψηφιακές Τηλεοράσεις που θα μπουν στο σπίτι σας μέσω: α) καλωδίου, β) δορυφόρου, γ) HD τηλεοράσεις ή δ) τους τόσο εύκολα να αποκτήσετε "ψηφιακούς αποκωδικοποιητές" (βλέπε DIGEA) που η κυβέρνηση ανυπομονεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε και εγγυάται το μεγαλύτερο μέρος του κόστους για λογαριασμό σας.
Αλλά γιατί είναι τόσο ανυπόμονη η κυβέρνηση να βοηθήσει τους  πολίτες  να απολαύσουν μια πιο καθαρή και υψηλής πιστότητας τηλεοπτική εικόνα; Σου λέει κάτι αυτό; Το Κογκρέσο περάσε μια τροπολογία χωρίς να συζητηθεί, η οποία ορίζει την μετατροπή σε HD από τις 17 Φεβρουαρίου 2009 και στη συνέχεια επιδότησε περίπου το 90% των συναφών δαπανών..
Είναι μόνο μια υπόθεση, αλλά αν υπάρχουν 200 εκατομμύρια "Κανονικές" τηλεοράσεις στην Αμερική που πρέπει να μετατραπούν σε HD, και η κυβέρνηση επιδοτεί με 40 $ κάθε μετατροπή, αυτό σημαίνει ότι 200.000.00Χ40 = 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Γιατί ήταν τόσο ανυπόμονη η κυβέρνηση να δαπανήσει 8 δισεκατομμύρια δολάρια για τους πολίτες της, για να βελτιώσει την ευκρίνεια της τηλεοπτικής εικόνας; 
Είναι η διατυμπανιζόμενη "πρόσθετου εύρους ζώνης κάλυψη» που υποτίθεται ότι θα κερδηθεί με την τεχνολογία HD, ο μόνος και πραγματικός λόγος για τις δαπάνες τόσο πολλών δολαρίων από τους φορολογούμενους  σε μετατροπή HD;