Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Άντρας φυλακίστηκε επειδή μάζευε στο σπίτι του όμβρια ύδατα



Η συλλογή όμβριων υδάτων στην ιδιοκτησία σας μπορεί τώρα να σας οδηγήσει στη φυλακή, όπως αποδεικνύεται από έναν άνδρα από το Όρεγκον ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδη εκανε ακριβώς αυτό.


Ποιος κατέχει τη βροχή; Απ' ότι φαίνεται, η κυβέρνηση των ΗΠΑ.



Όχι πολύ καιρό πριν, ήταν κοινή πρακτική σε πολλά μέρη του κόσμου να συλλέγονται τα όμβρια ύδατα σε δεξαμενές στην ιδιοκτησία σας για να χρησιμοποιούνται στη γεωργία, την άρδευση και για να έχει κανείς φρέσκο ​​καθαρό νερό. Ήταν ακριβώς τόσο διαδεδομένο όσο η κονσερβοποίηση του δικού σας φαγητού για να είναι κανείς αυτάρκης.



Όλα αυτά ήταν κοινή πρακτική – οι άνθρωποι που γεννήθηκαν πριν από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν αρκετά έμπειροι σε αυτές τις δεξιότητες, καθώς ήταν μια αναγκαιότητα για την επιβίωση. Ένα από τους κύριους (και πιο εύκολους) τρόπους για να εξασφαλιστεί η επιβίωση ήταν η συλλογή των όμβριων υδάτων στην ιδιοκτησία σας.


Οι πρακτικές χρήσεις για την αποθήκευση και τη συλλογή βρόχινου νερού είναι πολλές και πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο στις αγροτικές περιοχές εξακολουθούν να το κάνουν και σήμερα για όλους τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω.



Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, οι νόμοι που καθιστούν τη συλλογή του βρόχινου νερού παράνομη έχουν προκαλέσει σάλο σε όλες τις ΗΠΑ. Τώρα, ένας άνδρας από το Grey Point, στο Όρεγκον καταδικάστηκε σε τριάντα ημέρες φυλακή για την αποθήκευση και συλλογή όμβριων υδάτων μέσα στη δική του περιουσία – και οι πολίτες έχουν εξοργιστεί.



Πηγή:http://yournewswire.com/man-gets-prison-sentence-for-collecting-rainwater-on-his-own-property/



Διαβάστε περισσότερα: http://www.kar.org.gr/2016/02/22/antras-fylakistike-epidi-mazeve-sto-spiti-tou-omvria-ydata/