Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Είναι παράξενο




Είναι παράξενο, πως, ένα εικοσαεύρω είναι μεγάλο ποσό όταν είναι να το δώσεις στην εκκλησία, αλλά είναι λίγο όταν πας για ψώνια (shopping)!


Είναι παράξενο, πως δύο ώρες φαίνονται ατελείωτες όταν είσαι στην εκκλησία, αλλά περνάνε τόσο γρήγορα όταν βλέπεις μια καλή ταινία!



Είναι παράξενο πόσο δύσκολο είναι να σηκωθείς την Κυριακή το πρωί για να πας εκκλησία, ενώ για οπουδήποτε αλλού δεν υπάρχει πρόβλημα!


Είναι παράξενο πως δεν σου βγαίνουν λόγια να προσευχηθείς, αλλά όταν μιλάς μ’ ένα φίλο/η, μιλάς ασταμάτητα!


Είναι παράξενο πόσο δύσκολο είναι να διαβάσεις ένα κεφάλαιο από τη Γραφή, ενώ διαβάζεις άνετα ένα σωρό περιοδικά!


Είναι παράξενο που ζητάς την πρώτη σειρά (και την πληρώνεις ανάλογα) όταν πας να παρακολουθήσεις μια παράσταση, αλλά στην εκκλησία κάθεσαι στις τελευταίες σειρές!


Είναι παράξενο που για ένα γεγονός της εκκλησίας θέλεις να ενημερώνεσαι 1-2 βδομάδες πριν, ενώ για άλλα πράγματα μπορείς ν’ αλλάξεις τα πάντα το τελευταίο λεπτό!


Είναι παράξενο πόσο δύσκολο φαίνεται να αποστηθίσεις ένα γεγονός από το λόγο του Θεού και να το μοιραστείς με άλλους, ενώ είναι τόσο εύκολο να κουτσομπολεύεις επί ώρα!


Είναι παράξενο πόσο εύκολα πιστεύουμε αυτά που γράφουν οι εφημερίδες και τα περιοδικά, αλλά έχουμε συνέχεια ερωτήσεις για κάθε πρόταση της Βίβλου!