Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Σχέδιο LUCID (1)

Γιατί δημοσιεύω αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία για το Σχέδιο LUClD;

Γεγονότα τα οποία είναι κατά γενική ομολογία ανησυχητικά και συγκλονιστικά αν και απόλυτα αληθινά;

Επειδή είναι καθήκον μας να προειδοποιήσουμε όλους όσους οχυρώνονται πίσω από την δυσπιστία τους και δεν πιστεύουν ότι έχει έλθει η ώρα της αποφασιστικής αναμέτρησης!
 
Μερικοί συνάνθρωποι μας, που έχουν αγαθή προδιάθεση πιθανώς να μετανοήσουν και να καταφύγουν στον Ιησού Χριστό. Μόνο Αυτός παρέχει βοήθεια και προστασία. Μόνο Αυτός είναι Σωτήρας. Από τους ασεβείς κανείς δεν θα καταλάβει το τι συμβαίνει, όμως «οι συνετοί θέλουσι νοήσει...».

Σοφά προετοιμαζόμενοι πρέπει να αναζητήσουμε καταφύγιο στον Κύριο Ιησού Χριστό. Δυστυχώς, η τεράστια πλειοψηφία των ανθρώπων θα κρατηθεί μακριά από την αλήθεια. Μερικοί θα παραμείνουν απαθείς και κτηνωδώς αδιάφοροι. Άλλοι, τρομοκρατημένοι και ψυχικά τραυματισμένοι θα βρεθούν σε απόγνωση και θα προσπαθήσουν να διαψεύσουν αυτά τα συγκλονιστικά γεγονότα. Αλλά, αυτό, είναι προφητεμένο ότι θα συμβεί.

Μόνο οι εκλεκτοί, οι συνετοί όπως λέει ο Προφήτης Δανιήλ, αυτοί που πιστεύουν στον Κύριο Ιησού Χριστό, θα καταλάβουν! Και έτσι πρέπει να γίνει. Και τούτο το γνωρίζουμε επειδή διαβάζουμε στην Αγία Γραφή το τι θα συμβεί στις τελευταίες, επικές, μνημειώδεις μέρες:

«Πολλοί θέλουσι καθαρισθή καί λευκανθή καί δοκιμασθή καί οι ασεβείς θέλουσιν ασεβεί καί ουδείς εκ τών ασεβών θέλει νοήσει αλλ' οι συνετοί θέλουσι νοήσει» (Δαν.ιβ:10)

Το Παγκόσμιο Σύστημα Ανθρώπινου Ελέγχου έχει σχεδιαστεί και ήδη έχει αρχίσει να εφαρμόζεται στην Αμερική και σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Το περιμέναμε. Τώρα αποτελεί μια πραγματικότητα και σύντομα δεν θα υπάρχει πουθενά μέρος για να κρυφτούμε.

Η εμφάνιση ενός εφιαλτικού, ολοκληρωτικού αστυνομικού κράτους είναι πια επικείμενη.

Αυτό είναι το απόλυτα τεκμηριωμένο μήνυμα και προειδοποίηση που αντηχεί μέσα απ’ αυτές τις σελίδες. Μην νομίσετε ούτε για μια στιγμή ότι εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορείτε να διαφύγετε από αυτό το τερατώδες σύστημα που αναδύεται μπροστά μας.

Όταν το Σχέδιο LUClD τεθεί σε πλήρη λειτουργία, κάθε άνθρωπος πάνω στη γη θα είναι αναγκασμένος να υποκύψει στην εξουσία της πιο φρικτής σκλαβιάς που υπήρξε ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία, της κυβερνο-ηλεκτρονικής.

Οι διαστάσεις του σχεδίου LUClD

Ας δούμε το απίστευτο μέγεθος και τις διαστάσεις του Σχεδίου LUClD. Πρώτο, υποχρεώνει κάθε ενήλικα και παιδί ακόμα και τα νεογέννητα βρέφη να πάρουν μια Παγκόσμια Βιομετρική Κάρτα εξακρίβωσης των στοιχείων Ταυτότητας (Universal Βίοmetrics I.D. Card). Μια "Έξυπνη Κάρτα" δηλαδή, εφοδιασμένη με προηγμένης τεχνολογίας ηλεκτρονικό μικροτσίπ.

Αυτή η πανίσχυρη, επαναπρογραμματίσιμη κάρτα ταυτότητας θα μπορεί να αποθηκεύσει εκατομμύρια μπάιτς (bytes) πληροφοριών που θα αφορούν τον φορέα της: τη φωτογραφία του, τα δακτυλικά και πελματικά αποτυπώματα, τη σάρωση της ίριδας του ματιού, το γονότυπο του DNA, τα δεδομένα του ανθρώπινου λευκοκυτταρικού αντιγόνου, την οικονομική κατάσταση και την προσωπική βιογραφία.

Οι φάκελοι του κυβερνοχώρου του LUClD θα γίνονται άμεσα διαθέσιμοι στους χιλιάδες ερευνητικούς και απρόσωπους πράκτορες των αστυνομικών υπηρεσιών και των κρατικών γραφειοκρατών ολόκληρου του κόσμου. Όλα τα βιογραφικά στοιχεία και οι προσωπικές πληροφορίες που μας αφορούν, θα μπορούν να συνδυαστούν, να διαδικτυωθούν, να διασταυρωθούν και να επεξεργασθούν από ένα ενιαίο Κεντρικό Αρχείο που θα εγκαταστήσει το Σύστημα.

Μέσα σ' αυτή την άβυσσο των πληροφοριακών τραπεζών δεδομένων θα εισρέουν ατέλειωτα ποτάμια πληροφοριών αμέτρητα τρισεκατομμύρια μπιτς (bits) δεδομένων στιγμιαία, σταθερά και μυστικά, συσσωρεύοντας και... συσσωρεύοντας ωκεανούς πληροφοριών.

Οι πληροφορίες επίσης θα εισέρχονται και από τους ψηφιακούς σαρωτές (σκάνερ) λέιζερ που υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ, στα πολυκαταστήματα και στις εταιρείες, που θα καταγράφουν κάθε προϊόν που αγοράζετε.

Πληροφορίες για τις καθημερινές σας συνήθειες και κινήσεις θα εισέρχονται στο θηριώδες αυτό σύστημα και μέσω των κατασκοπευτικών δορυφόρων, που πετούν συνεχώς πάνω από τα κεφάλια μας, παρατηρώντας μας σαν τα ερευνητικά μάτια κάποιου υπερφυσικού ιπτάμενου αετού, έτοιμου να εφορμήσει και να κατασπαράξει τα άτυχα θύματά του.

Κρυμμένες, μικροσκοπικές βιντεοκάμερες θα καταγράφουν τις δραστηριότητές μας, μέσα και έξω από τα σπίτια μας, μέρα νύχτα, παραβιάζοντας βάναυσα το απόρρητο της ιδιωτικής μας ζωής, οι οποίες έχουν την δυνατότητα να μεταδίδουν αστραπιαία -μέσω των γραμμών οπτικών ινών τους τεράστιους, οπτικά καταγεγραμμένους, φακέλους δεδομένων στα κεντρικά του Συστήματος.

Σήμερα δεν είναι καθόλου δημοφιλές να παρουσιάζεται ένα μήνυμα «ζόφου και θανάτου». Οι άνθρωποι παντού φαίνεται να έχουν παγιδευτεί στην άρνηση της πραγματικότητας.

Φοβούνται τη σκληρή αλήθεια και κλείνουν τα μάτια μπροστά της. Ενεργούν και συμπεριφέρονται όπως η στρουθοκάμηλος όταν κινδυνεύει. Κατά συνέπεια, την αποφεύγουν και τη διώχνουν από τη σκέψη τους και τη συνείδησή τους. Αυτό όμως είναι δείγμα δειλίας και εγκυμονεί την προδοσία. Δεν θα ήταν ωστόσο καλύτερα να ξέρουμε την αλήθεια, όσο πικρή και σκληρή κι αν είναι, να επισημάνουμε τους επερχόμενους κινδύνους και να προετοιμαστούμε για το χειρότερο;

«Είναι φυσικό για τον άνθρωπο να τρέφει τις ψευδαισθήσεις της ελπίδας, έστω κι αν είναι αβάσιμη. Έχουμε την τάση να κλείνουμε τα μάτια μας μπροστά σε μια οδυνηρή αλήθεια και να ακούμε ευχάριστα το τραγούδι της σειρήνας του γλυκού ψέματος, μέχρις ότου να μας μεταμορφώσει σε θηρία. Είναι αυτός ο ρόλος των σοφών, που εμπλέκονται σε μια μεγάλη και επίπονη μάχη για την ελευθερία;

Είμαστε διατεθειμένοι να συμπεριληφθούμε και εμείς στο πλήθος των δειλών εκείνων που, έχοντας μάτια δεν βλέπουν, και έχοντας αυτιά δεν ακούν τα γεγονότα που τόσο άμεσα αφορούν τη γήινη σωτηρία μας;

Είσαι διατεθειμένος να γνωρίσεις ολόκληρη την αλήθεια έστω και αν αυτό σου κοστίσει οποιαδήποτε πνευματική αγωνία και σωματική θυσία; Είσαι διατεθειμένος να γνωρίσεις την αλήθεία όποια κι αν είναι αυτή και να προετοιμαστείς για το χειρότερο;

Το σχέδιο για τον έλεγχο όλων των λαών του κόσμου μέσω της ηλεκτρονικής επισήμανσης και παρακολούθησης, πρωτοεμφανίστηκε στους διεστραμμένους εγκεφάλους των κορυφαίων ηγετικών σχεδιαστών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, στην υπερμυστική NSA (National Security Agency -Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας) των ΗΠΑ.

Η NSA είναι μια υπηρεσία που απασχολεί χιλιάδες γραφειοκράτες, αξιωματούχους περισυλλογής πληροφοριών, στρατιωτικούς και ειδικούς τεχνοκράτες σε μια επιχείρηση πλανητικών διαστάσεων. Η έδρα της που φρουρείται άγρυπνα από προσωπικό ασφαλείας του Αμερικανικού Στρατού στο Φορτ Μηντ της Μέρυλαντ, στεγάζεται στο δεύτερο σε μέγεθος μεγαλύτερο κτίριο των ΗΠΑ -δεύτερο μόνο μετά το Πεντάγωνο που βρίσκεται στην Ουάσινγκτον. Αυτό το τεράστιο κτίριο έχει πάρει την εύστοχη επονομασία το "Παλάτι των Αινιγμάτων" (Puzzle Palace).
Η αποστολή της NSA, έχει ευρύτατες αρμοδιότητες και συμπεριλαμβάνει σχεδόν τα πάντα. Τα κυριότερα αντικείμενα της είναι ο σχεδιασμός πολέμου, η έρευνα ασφαλείας, ο έλεγχος εμπιστευτικού υλικού και η καθοδήγηση του τεράστιου Αμερικανικού δικτύου κατασκοπείας και περισυλλογής πληροφοριών. Η CIA, το Στέητ Ντηπάρτμεντ, ακόμα και ο Λευκός Οίκος και οι ένοικοί του, παίρνουν εντολές από τους αρχηγούς της NSA.

Σε διεθνές επίπεδο, η NSA ελέγχει λεπτομερώς όλα όσα παρακολουθεί. Κάθε μεγάλη ξένη υπηρεσία πληροφοριών και αστυνομία είναι επιφορτισμένη να ενημερώνει συστηματικά τους τσάρους των κομπιούτερ της NSA, που πρέπει να είναι ενήμεροι ανά πάσα στιγμή για τις δραστηριότητές της. Αυτή η εποπτεία και ο έλεγχος επεκτείνονται επίσης και στους αρχηγούς της εσωτερικής ασφάλειας και στους αρμόδιους επικεφαλείς των υπουργείων Δικαιοσύνης όλων των κρατών της Ευρώπης, της Βόρειας, Νότιας και Κεντρικής Αμερικής και της Ασίας.

Οι διαβόητες δραστηριότητες και τα διεθνή εγκλήματα της Γαλλικής μυστικής υπηρεσίας, της μυστικής αστυνομίας της Ρωσίας KGB, της κατασκοπευτικής υπηρεσίας του Ισραήλ Μοσσάντ, της Βρετανικής ΜI-6 και της Καναδικής Μυστικής υπηρεσίας Πληροφοριών (CSIS) -μπορούν να είναι κάθε στιγμή γνωστές στα μάτια της κακόφημης Αμερικανικής NSA.

Το σφύριγμα των κομπιούτερ και οι απόκοσμοι ήχοι που βγαίνουν από τις υπερμυστικές, κρυπτογραφικές μηχανές που βρίσκονται μέσα στο Παλάτι των Αινιγμάτων της NSA δεν σταματούν ποτέ. Εικοσιτέσσερις ώρες την ημέρα το κτίριο της NSA βουίζει. Το γιγάντιο δίκτυο των κομπιούτερ της συσχετίζει, αποκρυπτογραφεί και αναλύει δεδομένα και αναφορές που καταφθάνουν από τις διεθνείς τράπεζες, από τα 32 διευθυντήρια του ΟΗΕ, από τα σπλάχνα των Μυστικών Μασονικών Εταιρειών όλου του κόσμου, από την κουρία του Βατικανού και τις διάφορες υποτελείς υπηρεσίες τους σε πάνω από 170 κράτη ολόκληρης της υδρογείου.

«Καθώς διαβάζετε αυτές τις γραμμές, χιλιάδες ηλεκτρονικοί εμφυτεύσιμοι πομποαπαντητές χρησιμοποιούνται παγκόσμια πλέον για τον έλεγχο των ζώων. Θεωρούνται βελτίωση και αναμφίβολα είναι. Αλλά κάποια μέρα, σύντομα, οι παραφυάδες αυτού του συστήματος θα χρησιμοποιηθούν κατά τρόπο, που οι εφευρέτες του δεν φαντάστηκαν ποτέ:

Για τον «Μεγάλο Αδελφό» του Σατανά, τον Αντίχριστο, τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, την Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Σήμερα, οι Αμερικανοί είναι αριθμημένοι με έναν Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης εννιά ψηφίων που επιτρέπει την επισήμανσή τους με κομπιούτερ, σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας. Σύντομα ωστόσο, αυτό το σύστημα θα αντικατασταθεί με ένα νέο, οικουμενικό δίκτυο διεθνών αριθμών 18 ψηφίων, που θα επιτρέπει την επισήμανση των ανθρώπων σε διεθνή κλίμακα.

Ένα τέτοιο πλανητικό δίκτυο θα επιτρέψει στην Νέα Παγκόσμια Τάξη των Πεφωτισμένων, που θα ελέγχεται από τον ΟΗΕ, να υποχρεώσει όλους τους ανθρώπους του κόσμου, να πάρουν ένα συγκεκριμένο και μοναδικό αριθμό εξακρίβωσης της ταυτότητας, για την ηλεκτρονική επισήμανση και παρακολούθηση τους. Αυτό το σύστημα αρίθμησης 18 ψηφίων θα αποτελείται από τρία ξεχωριστά τμήματα έξη ψηφίων το καθένα: 6-6-6-!

Σύμπτωση; Καθόλου, αν πιστεύετε στην Αγία Γραφή.

Η εμφύτευση αυτού του αριθμού λίγο μόλις κάτω από την επιδερμίδα του δεξιού χεριού, όπως πρόβλεψε η Αποκάλυψη ιγ:16-18, είναι τώρα πια μια πραγματικότητα! Τα πρόσωπα που θα αριθμηθούν κατ' αυτό τον τρόπο, θα μπορούν να επισημανθούν αμέσως, να γίνει γνωστή η ταυτότητά τους, να παρακολουθηθούν και να ελεγχθούν, σ' όλες τους τις κινήσεις ανά τον κόσμο!

Αυτή η τεχνολογία, αναμφίβολα, θα οδηγήσει σ' ένα παγκόσμιο σύστημα ολοκληρωτικής σκλαβιάς κάτω από ένα κομπιουτεροποιημένο, παγκόσμιο, οικονομικό δίκτυο ηλεκτρονικών δεσμών. Σ' αυτό το προσεχές σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών χωρίς χρήματα, κανείς δεν θα μπορεί να κάνει οποιαδήποτε αγοραπωλησία, πουθενά, χωρίς το οικουμενικό βιοτσίπ χάραγμα του Θηρίου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο.

Το βιοτσίπ θα αποτελέσει τον φορέα μέσω του οποίου θα καταγράφονται όλες οι οικονομικές συναλλαγές. Χωρίς αυτό, δεν θα επιτρέπεται καμιά συναλλαγή κανενός είδους:

Δεν θα υπάρχει ούτε εισόδημα, ούτε τροφή, ούτε στέγη.

Όταν το σύστημα αυτό τεθεί σε πλήρη εφαρμογή, οι λαοί, τα έθνη και οι πολίτες όλου του κόσμου θα βρεθούν ηλεκτρονικά υποδουλωμένοι στην σατανική δικτατορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Ο George OrweIl, στο βιβλίο του 1984, το κλασσικό μυθιστόρημα για τον Μεγάλο Αδελφό και την έλευση ενός ολοκληρωτικού παγκόσμιου κράτους, παρατήρησε ότι, ελάχιστοι άνθρωποι βρίσκονται σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα να αντισταθούν ενάντια στις μηχανορραφίες και τις συνομωσίες των απάνθρωπων ρυθμιστών που ελέγχουν τις τύχες του κόσμου. Σαν αποτέλεσμα έχουμε, οι λαοί σαν σύνολο, να πέσουν θύματα μιας κολοσσιαίας συνωμοσίας λόγω άγνοιας, απάθειας, μοιρολατρίας και άρνησης της πραγματικότητας:

Οι άνθρωποι μπορούν να πεισθούν να αποδεχθούν ακόμα και τις πιο ολοφάνερες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας, επειδή ποτέ δεν είχαν πλήρως συλλάβει τις τεράστιες διαστάσεις του κοινωνικού τους χρέους και επειδή δεν ενδιαφέρονταν όσο θα έπρεπε για τα δημόσια πράγματα, για να προσέξουν το τι διαδραματίζονταν γύρω τους.

Πόσο συναρπαστική και σωσίβια είναι η Βιβλική Προφητεία! Εκείνοι που έχουν εμπιστοσύνη στο λόγο του Θεού έχουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα απέναντι στην αγέλη των "απλών ανθρώπων" (δηλαδή αδαών, εξαπατημένων, πεπλανημένων και αρνητών της Χριστιανικής Πίστης και της Αγίας Γραφής).

Ένας αληθινός Χριστιανός που βασίζεται στη Αγία Γραφή έχει την ικανότητα της διάκρισης, βλέπει το κακό να έρχεται και, σοφά ποιών, αναζητεί και βρίσκει προστασία κάτω από τις πτέρυγες του Υψίστου. Όπως είναι γραμμένο:

«Ο φρόνιμος προβλέπει τό κακόν καί κρύπτεται οι άφρονες όμως προχωρούσι καί τιμωρούνται» (Παρ.κβ:3).

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ