Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Προσευχή

Η προσευχή θα σου δημιουργήσει προβλήματα, αλλά η προσευχή θα σε βγάλει από το πρόβλημα πάλι.

Ο Ιησούς επιτίμησε το ακάθαρτο πνεύμα (δαιμόνιο) σ’ ένα κωφάλαλο παιδί, και το πνεύμα «κράξαν και πολλά σπαράξαν αυτόν, εξήλθε, και έγεινεν ως νεκρός». Οι άνθρωποι έλεγαν: Είναι νεκρός! Αλλά ο Ιησούς του έπιασε το χέρι και τον σήκωσε.

Μην ακινητοποιείσαι όταν ο Σατανάς αντεπιτίθεται. Συνέχισε να προσεύχεσαι! Πράξ.ις:16

ΑΡΧΗ - «Ο Θεός ευλογεί!

«Κοιτάξτε την ιστορία του Θεού! Ευλόγησε τον Αδάμ μ’ ένα παραδεισένιο κήπο. Ευλόγησε το Νώε με οδό διαφυγής από τις πλημμύρες (κιβωτός). Ευλόγησε το Λοτ, στέλνοντας αγγέλους για να τον ελευθερώσει από τα Σόδομα. Ευλόγησε τον Ιωσήφ κάνοντάς τον κύριο πάνω σε όλη την Αίγυπτο. Ευλόγησε τους Ισραηλίτες που εγκατέλειπαν την Αίγυπτο με εντυπωσιακά θαύματα. Έστειλε θαυματουργά τροφή, νερό, ακόμη και τα παπούτσια τους δεν πάλιωσαν! Δεν υπάρχει καμία ανάγκη που ο Θεός δεν μπορεί να προμηθεύσει. Σταμάτησε να σκέφτεται ότι ο Θεός δεν μπορεί ή δεν θέλει να σε ευλογήσει!

Ψαλμοί πδ:11 – «Διότι ήλιος και ασπίς είναι Κύριος ο Θεός χάριν και δόξαν θέλει δώσει ο Κύριος δεν θέλει στερήσει ουδενός αγαθού τους περιπατούντας εν ακακία».

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - «Καθώς εν ταις ημέραις του Λώτ»

Ο καθένας που έχει αναγεννηθεί και ζει άγια κάθε μέρα, θα ξεφύγει από την οργή του Θεού όταν πέσει πάνω στη γη. Όμως, την ίδια ημέρα, ξεκινά η κρίση για όσους μείνουν. Η Δικαιοσύνη θα ολοκληρωθεί στον Αρμαγεδδώνα.

Λουκ.ιζ:28-30 - «Ομοίως και καθώς έγεινεν εν ταις ημέραις του Λώτ έτρωγον, έπινον, ηγόραζον, επώλουν, εφύτευον, ωκοδόμουν καθ' ην δε ημέραν εξήλθεν ο Λωτ από Σοδόμων, έβρεξε πυρ και θείον απ' ουρανού και απώλεσεν άπαντας. Ωσαύτως θέλει είσθαι καθ' ην ημέραν ο Υιός του ανθρώπου θέλει φανερωθή».