Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Θα διαχωριστούν ποτέ πραγματικά;

Η σχέση του Ελληνικού Κράτους με την (κρατική) Ορθόδοξη Εκκλησία,ειναι βαθειά και πολυεπιπεδη. Η αρρηκτη λειτουργια κράτους-εκκλησίας εξασφαλιζει-κατα την αποψη και των δυο- την απροσκοπτη λειτουργια της Ελληνικης κοινωνιας..
 
Για την πραγματωση του σκοπου αυτου στρεφεται αθορυβα ευθεως κατα καθε πολιτη ο οποιος αρνειται να ειναι ενταγμενος στη λογικη αυτη και ο οποιος εμπρακτα εκφραζει την αντιθεση του αυτη. Δημοσιευθεντα επισημα ντοκουμεντα υπηρεσιων, περιλαμβανουν λιστες "αντιφρονουντων" Ελληνων πολιτων ,οι οποιοι,κατ αυτους ως μη Ορθοδοξοι, χαρακτηριζονται εχθροι του Εθνους !

Η Ελληνικη Ορθοδοξη Εκκλησια, μετεχει στις λειτουργιες του "βαθέος κρατους", της χωρας, το οποιο κατα περιπτωση,με την συμπραξη πολιτικων και μεγαλοεπιχειρηματικων συμφεροντων, δεν δισταζει να διωκει και να καταστρεφει καθε ανυποτακτο Ελληνα πολιτη.
Η παραμετρος Εκκλησια, εχει αμεση σχεση με την λειτουργια της Δημοκρατιας στη χωρα μας..."

 

                                                Γιώργος Κοσμόπουλος