Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Προειδοποίηση: Μην αφήσετε το άτομο αυτό να μπει στην εκκλησία σας!



Προσοχή κάντε ότι μπορείτε προκειμένου να απομακρύνεται αυτό το άτομο από την εκκλησία σας! Θα κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει την εκκλησία σας απασχολούμενη και εστιασμένη στα εσωτερικά της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τίποτε άλλο.

Εξαιτίας αυτού του ατόμου, οι πραγματικές ανάγκες δεν ικανοποιούνται μέσα στην κοινότητά μας. Συνεχώς δικαιολογείται, προκαλεί συγκρούσεις, και κάθε τόσο κάνει αβάσιμες ερωτήσεις και κριτικές.


Ακόμα, θα εμποδίσει άλλους ανθρώπους στην εκκλησία να υπηρετήσουν το Θεό με τα πνευματικά τους χαρίσματα, είτε με τις προσφορές τους, καθώς θέλουν να αυξήσουν κοντά στο Χριστό.

Αυτός ή αυτή μπορεί να κοστίσει στην εκκλησία σας περισσότερα χρήματα, δεδομένου ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερο προσωπικό για να διορθώσει τα χαλάσματα που αυτό το άτομο έχει κάνει στις καρδιές και το μυαλό των ανθρώπων της εκκλησίας.

Επιτρέψτε μου να σας πω το όνομα αυτού του ατόμου: «ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ».

Σαν εργάτης του ευαγγελίου, έχω ακούσει πολλές φορές για τα κατορθώματα του ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, αλλά πάντα ήταν ψευδή και πάντα οι προσπάθειες οδηγούσαν σε λιγότερα αποτελέσματα τη διακονία.

«Νόμιζα ότι ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ θα το κάνει».
«Γιατί ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ δεν το σκέφτηκε αυτό»
«Δεν μπορώ, αλλά σίγουρα ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ θα μπορεί να είναι εκεί».
«Δεν είναι ανάγκη να πάω εγώ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ μπορεί να πάει στη θέση μου».

Ποιμένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου. Όταν μαζευτείτε ξανά για να συζητήσετε εκκλησιαστικά θέματα, πες στους πιστούς να διώξουν από την εκκλησία τον ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ! 

Και να υπενθυμίζεις στην εκκλησία τακτικά ότι ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ έχει φύγει για πάντα.

Έτσι, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ = κανένας = πολύ λιγότερα πράγματα  απ’ αυτά που ο Θεός θέλει να κάνει ανάμεσά σας.