Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Πουλάει το μαγαζί του για να σώσει υπάλληλό του!


Ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Τέξας πουλάει την επιχείρησή του, την οποία είχε επί 17 χρόνια, για να σώσει τη ζωή υπαλλήλου του που έχει όγκο στον εγκέφαλο !

Η 19χρονη που εργαζόταν στο εστιατόριο, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο λόγω ενός εξανθήματος στο πόδι. Εκεί οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο. Το υπέρογκο κόστος της θεραπείας της, δεν ήταν εφικτό να καλυφθεί, αφού η οικογένειά της δεν είχε χρηματα. 


Τότε το αφεντικό της αποφάσισε να παρέμβει, πουλώντας την ίδια του την επιχείρηση για να χειρουργηθεί η κοπέλα. «Πρόκειται για μία οικογένεια που αγωνίστηκε πολύ. Τους έτυχαν πολλές δυσκολίες και στο παρελθόν και ποτέ κανείς δεν τους βοήθησε» είπε αναφερόμενος στον θάνατο του πατέρα της κοπέλας το 2000 από καρκίνο επίσης στον εγκέφαλο...«Δεν μπορώ να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα. Δεν θα μπορούσα να ζήσω με τον εαυτό μου!»