Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Βρήκαν τον εξαφανισμένο γιο τους από φωτογραφία του Associated Press

Φωτογράφος του ειδησεογραφικού πρακτορείου απαθανάτισε τον νεαρό τυλιγμένο με μία κουβέρτα στην Ουάσιγκτον.

«Παρέμβαση του Θεού» χαρακτήρισε μητέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες την εύρεση του γιου της εντελώς τυχαία χάρη σε μία φωτογραφία. 

Ο φωτογράφος του Associated Press στο πλαίσιο ρεπορτάζ για την κακοκαιρία στις ΗΠΑ τραβούσε λήψεις αστέγων. Μεταξύ αυτών ήταν και ένας άστεγος νεαρός να είναι καλυμμένος με μία γκρι κουβέρτα σε ένα παγκάκι κοντά στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον.

Ο Νίκολας είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του σε προάστιο της Νέας Υόρκης την Πρωτοχρονιά. Οι γονείς του δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τον ψάχνουν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και το facebook. Τελικά αναγνώρισαν τον γιο τους όταν η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό USA Today

Οι γονείς αφού ενημέρωσαν την αστυνομία ότι ο νεαρός έμοιαζε με τον γιο τους, ταξίδεψαν μέχρι την Ουάσιγκτον και μετέφεραν με ασθενοφόρο τον Νίκολας στο νοσοκομείο.

«Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια την χαρά μου. Πρόκειται για θαύμα» δήλωσε η μητέρα του νεαρού προσθέτοντας πως ο γιος της βρέθηκε αλλά δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση.