Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

«Ελάβετε Πνεύμα Άγιον αφού επιστεύσατε;»

(Πράξ.ιθ:2)

Άρα η πίστις είναι, εξ ακοής η δε ακοή δια του λόγου του Θεού (Ρωμ.ι:17).

Ας ξανακούσουμε το λόγο του Θεού!!!

Διότι ο μεν Ιωάννης εβάπτισεν εν ύδατι, σεις όμως θέλετε βαπτισθή εν Πνεύματι Αγίω, ουχί μετά πολλάς ταύτας ημέρας (Πράξ.α:5).


Ο Ιησούς είναι ο βαπτίζων με Πνεύμα Άγιο (Ιωάν.α:33) και μας προστάζει να το λάβουμε! Αν το προστάζει, τότε το δίνει και μάλιστα προμηθεύει την πίστη που χρειάζεσαι γι αυτό.

«Και ότε ήλθεν η ημέρα της Πεντηκοστής, ήσαν άπαντες ομοθυμαδόν εν τω αυτώ τόπω. Και εξαίφνης έγεινεν ήχος εκ του ουρανού ως ανέμου βιαίως φερομένου, και εγέμισεν όλον τον οίκον όπου ήσαν καθήμενοι· και εφάνησαν εις αυτούς διαμεριζόμεναι γλώσσαι ως πυρός, και εκάθησεν επί ένα έκαστον αυτών, και επλήσθησαν άπαντες Πνεύματος Αγίου, και ήρχισαν να λαλώσι ξένας γλώσσας, καθώς το Πνεύμα έδιδεν εις αυτούς να λαλώσιν» (Πράξ.β:1-4)

«Και ο Πέτρος είπε προς αυτούς· Μετανοήσατε, και ας βαπτισθή έκαστος υμών εις το όνομα του Ιησού Χριστού εις άφεσιν αμαρτιών, και θέλετε λάβει την δωρεάν του Αγίου Πνεύματος» (Πράξ.β:38).

Άρχισε ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ δοξάζοντας το Θεό!!!

Στρέψε την καρδιά σου στο Θεό, άρχισε να προσεύχεσαι, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!