Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

η χρήση νεκρών σωμάτων από θρησκευτικά συστήματα δεν τους προκαλεί σόκ ;

Εικόνες-ΣΟΚ: Στο σπίτι της νεκρόφιλης που είχε σχέση με σκελετό.

Κατηγορίες για περιύβριση νεκρού αντιμετωπίζει μια Σουηδέζα, η οποία φέρεται να επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις με έναν ανθρώπινο σκελετό!


Πέρα από τα ανθρώπινα κρανία, η αστυνομία είχε ανακαλύψει στο σπίτι της μια σπονδυλική στήλη καθώς και έναν μεγάλο αριθμό διαφόρων ανθρωπίνων οστών, περιλαμβανομένων και μηριαίων.
Η 37χρονη γυναίκα είχε τοποθετήσει αρκετά από τα οστά αυτά στο πάτωμα κατά τρόπο ώστε να σχηματίζεται μια ανθρώπινη μορφή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Τον Σεπτέμβριο η αστυνομία κλήθηκε στο διαμέρισμα της γυναίκας σε ένα προάστιο της πόλης Γκέτεμποργκ όταν γείτονας κατήγγειλε πως άκουσε πυροβολισμό.
Η γυναίκα κρατούσε ορισμένα από τα οστά στο ψυγείο, φέρεται να χρησιμοποιούσε άλλα για τη σεξουαλική της ικανοποίηση κι επομένως κατηγορείται για "μεταχείριση νεκρών με προσβλητικό και ανήθικο τρόπο", δήλωσε η εισαγγελέας Κριστίνα Έρενμποργκ-Στάφας.
Η γυναίκα αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι αγόρασε τα οστά μέσω Διαδικτύου διότι την ενδιαφέρει η Ιστορία και η αρχαιολογία.
Στο διαμέρισμά της ωστόσο η αστυνομία ανακάλυψε φτυάρια, σάκους για την μεταφορά ανθρώπινων σορών και οδηγίες για το πώς μπορεί κανείς να ανοίξει τάφους.
Οι εικόνες από το σπίτι της προκαλούν σοκ, ενώ η αστυνομία ανακάλυψε και ένα CD με φωτογραφίες με τον τίτλο: ''Η Νεκροφιλία μου''!

newsbomb.gr

(σ.σ) Φρικιαστικό πραγματικά σημάδι των καιρών.. Ακόμα πιο φρικιαστική όμως (και ακαταδίωκτη από τις αρχές) είναι η χρήση σωρών και σκελετών απο τον θρησκευτικό φετιχισμό ..