Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 !

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών εκτιμά ότι την 31η Οκτωβρίου (του 2011) ο πληθυσμός της γης έφτασε τα 7 δισεκατομμύρια για πρώτη φορά. Ολο και συχνότερα τα Ηνωμένα Έθνη δηλώνουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη πράγμα που δεν βοηθά στην «βιωσιμότητα» και την «αειφόρο ανάπτυξη», και άρα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη μείωση της γονιμότητας.

Τα τελευταία χρόνια, τα Ηνωμένα Έθνη και άλλοι διεθνείς οργανισμοί έχουν γίνει πιο τολμηροί στην προσπάθεια να προωθήσουν την αρρωστημένη ατζέντα της παγκόσμιας ελίτ για έλέγχο του πληθυσμού.
Οι περισσότερες από τις σημερινές οργανώσεις, όπως ο ΟΗΕ απλά θα μιλήσουν για «σταθεροποίηση» του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά υπάρχουν πολλοί μεταξύ της παγκόσμιας ελίτ που δεν φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για το στόχο της μείωσης του πληθυσμού του κόσμου σε 500 εκατομμύρια (ή λιγότερο). Για εσάς μπορεί να φαίνεται σαν παραφροσύνη να θέλουμε να απαλλαγούμε από περισσότερο από το 90 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση μεταξύ των παγκόσμιων ελίτ ότι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για το «καλό του πλανήτη».

Σήμερα, η «βιώσιμη ανάπτυξη» έχει γίνει ένα από τα βασικά τσιτάτα που αγαπούν να χρησιμοποιούν εκείνοι που βρίσκονται στο ριζοσπαστικό οικολογικό κίνημα, αλλά οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ιδέα ότι ένα από τα βασικά στοιχεία της «βιώσιμης ανάπτυξης» είναι ο έλεγχος του πληθυσμού.

Για παράδειγμα, η πρώτη από τις «νέες 10 εντολές» στους διαβόητους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» (Georgia Guidestones – κεντρική φωτογραφία) λέει τα εξής ….«Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση».Ο ιδρυτής του CNN Τεντ Τέρνερ θα πάει ακόμα πιο μακριά ….«Ένας συνολικός πληθυσμός 250 με 300.000.000 ανθρώπους, δηλ. με μία κατά 95% πτώση από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικός.»Ο Dave Foreman, συν-ιδρυτής του ‘Earth First’, λέει ότι η μείωση του πληθυσμού μας μέχρι τα 100 εκατομμύρια είναι ένας από τους τρεις βασικούς στόχους του …«Οι τρεις κύριοι στόχοι μου θα ήταν να μειωθεί ο ανθρώπινος πληθυσμός σε περίπου 100 εκατομμύρια παγκοσμίως, να καταστραφεί η βιομηχανική υποδομή και να δούμε την άγρια φύση, με όλα τα είδη, να επιστρέφουν σε όλο τον πλανήτη.»

Δυστυχώς, αυτού του είδους τα σκουπίδια διδάσκονται ακόμα και στα μεγάλα πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Αυτό είναι το φινάλε της σκληροπυρηνικής πράσινης ατζέντας. Προκειμένου να σώσουν τη γη, αισθάνονται ότι πρέπει να μειώσουν δραματικά τους αριθμούς μας και να ελέγχουν πολύ στενά τις δραστηριότητές μας.


  • Ήδη οι νόμοι περί «ευθανασίας» χαλαρώνουν επικίνδυνα στην Ε.Ε, και προωθείται η δωρεά οργάνων (είναι μια μορφή ανακύκλωσης), 
  • οι αυτοκτονίες έχουν γίνει είδος «μόδας». 
  • Τα παιδιά έχουν ποινικοποιηθεί οικονομικά, τα επιβαλλόμενα κοινωνικά πρότυπα, ζητούν άνδρες εργένηδες, και γυναίκες καριέρας οι οποίοι θα διασκεδάζουν μεταξύ τους, αλλά χωρίς συναισθήματα, και χωρίς να κάνουν παιδιά, γιατί θα τους «χαλάει» τη «ζαχαρένια» τους.
  • Ας μην ξεχνάμε τα ακτινοβολούμενα τρόφιμα (που σημαίνει λιγότερα θρεπτικά συστατικά, άρα περισσότεροι θάνατοι από αρρώστιες), 
  • τον απαίσιο και ανθυγιεινό τρόπο ζωής που μας επιβάλλουν μέσω εργασιακού «μεσαίωνα» .
  • ακόμα η χρήση όπλων απεμπλουτισμένου ουρανίου σε "περιφερειακές" συράξεις.
  • τους αγνώστου ταυτότητας και περιεχομένου ψεκασμούς.
  • την γενίκευση των αμβλώσεων.

Όλα αυτά περιλαμβάνονται στην Agenda 21 την οποία απροκάλυπτα προωθεί πλέον η Νέα Τάξη Πραγμάτων..