Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ CODEX ALIMENTARIUS ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ S.MARKETS

Διαβάζετε  τα καρτελάκια! 
Μια φωτογραφία 1000 λέξεις..το Codex Alimentarius όπως διαβάζουμε στο makeleio.gr έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα...ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!
Απαγορεύεται η φύτευση , εξαιτίας του ότι η "ράτσα" της πατάτας ανήκει μαζί με τα δικαιώματά της σε κάποια εταιρεία ή οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της, κάτι σαν ΑCTA διατροφική, το λεγόμενο "Codex Alimentarius",βάσει του οποίου απαγορεύεται μελλοντικά η αναπαραγωγή "τέτοιου τύπου" με κατοχυρωμένη πατέντα αγροτικών προϊόντων.
Το σχέδιο είναι ο έλεγχος των τροφίμων.Ηδη κυκλοφορούν υβρίδια που ανήκουν μόνο σε εταιρείες.Για παράδειγμα φανταστείτε να έχει κατοχυρώσει τις πατάτες Νάξου ολλανδική εταιρεία, οπότε για να σπείρει κάποιος πατάτες Νάξου να πρέπει να αγοράσει σπόρο από τους Ολλανδούς!
Φυλάξτε παλιούς σπόρους που ξαναφύονται και δεν ανήκουν σε εταιρείες,γιατί τα υβρίδια είναι μονοετή και μολύνουν το έδαφος.Είναι σημαντικό να ενισχυθούν όσοι κρατάνε παλιούς σπόρους και να προσπαθήσουμε κι οι ίδιοι να τους αναπαράγουμε.Ο έλεγχος της τροφής έχει σαν στόχο την εδραίωση της νέας τάξης.
(Σ.Σ. Να πληροφορήσουμε τους συντάκτες του πιο πάνω άρθρου ότι όσα αναφέρουν -η πατεντοποίηση-είναι η μαλακή αρχική εκδοχή του κώδικα τροφίμων και δεν γίνονται μόνο στις πατάτες αλλά σε πολλά προιόντα, και ήδη σε πολλή μεγάλη έκταση).