Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

θέλουσιν ελθεί εν ταις εσχάταις ημέραις εμπαίκται, περιπατούντες κατά τας ιδίας αυτών επιθυμίας


Φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο απεικονίζουν 13χρονους μαθητές και μαθήτριες του καθολικού σχολείου Salesians High School στην Πολωνία να γονατίζουν για να γλείψουν σαντιγί από τα γόνατα του ιερομένου και διευθυντή του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τελετή μύησης που εδώ και πολλά χρόνια γίνεται στο συγκεκριμένο σχολείο. (άραγε σε τι διαφέρει αν επρόκειτο για τελετή  μύησης, και τι σημαίνει μύηση στην συγκεκριμένη περίπτωση ;Μάλιστα οι φωτογραφίες αρχικά είχαν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου και αποσύρθηκαν μόλις η είδηση κυκλοφόρησε. 

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι, οτι ενώ οι τοπικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα και ενώ εκπρόσωπος της πολωνικής κυβέρνησης δήλωσε πως «έχουν ξεπεραστεί τα όρια ευπρέπειας και οι αποδεκτές μορφές σωματικής επαφής» αρκετοί γονείς των μαθητών υπερασπίστηκαν (!) τον ιερέα και διευθυντή του σχολείου. Σε επιστολή  τους μάλιστα έγραψαν ότι δεν επρόκειτο για σαντιγί αλλά για αφρό ξυρίσματος και ότι κανένα από τα παιδιά δεν υποχρεώθηκε να τον φάει, ενώ δεν πρόκειται να υποβάλλουν μήνυση !