Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ



και στέφανος εδόθη εις αυτόν.

Στον αναβάτη του λευκού ίππου δόθηκε στέφανος. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος του παραχωρεί εξουσία και ισχύ. Παραχωρούν τους εαυτούς τους σ’ αυτόν, όπως και τα 10 κέρατα, αυτοί οι 10 παντοδύναμοι οικονομικά άνδρες, οι οποίοι θα βασιλέψουν μια ώρα με το θηρίο, θα δώσουν όλη την ισχύ και την εξουσία τους στον Αντίχριστο.

Στην Αποκ.ιζ:12 μας λέει ότι τα 10 κέρατα είναι 10 βασιλείς οι οποίοι δεν έχουν λάβει ακόμα βασιλεία, αλλά παίρνουν εξουσία ως βασιλείς για μια ώρα με το θηρίο. Στο εδ.13 μας λέει ότι έχουν μια γνώμη και θα δώσουν στον Α/Χ την δύναμη και την εξουσία τους. Έτσι θα δοθεί στον Α/Χ ο στέφανος του νικητή για ορισμένο χρονικό διάστημα.


Ακόμα ο Σατανάς παραχωρεί σ’ αυτόν το στέφανο του νικητή, αλλά μόνο επειδή ο Θεός το επιτρέπει, ακριβώς επειδή ο άνθρωπος έκανε αυτή την εκλογή. Είχαν πει για τον Ιησού: δεν θέλομεν τούτον να βασιλεύση εφ’ ημάς (Λουκ.ιθ:14). Και στο Ιωαν.ε:42-43 ο Ιησούς είπε: εγώ ήλθον εν τω ονόματι του Πατρός μου και δεν με δέχεστε. Εάν άλλος ήθελεν ελθεί εν τω ονόματι αυτού, τούτον ηθέλετε δεχθή. Αυτό είναι προφητεία για τον Αντίχριστο!!

Γιατί όμως οι άνθρωποι θα του επιτρέψουν να έρθει και να βασιλέψει πάνω τους; Γιατί θα παραδώσουν σε αυτόν όλη την δύναμη και την εξουσία τους; Ο λόγος είναι επειδή θα υποσχεθεί ότι θα φέρει ειρήνη, ασφάλεια, ευημερία. Οι άνθρωποι σήμερα διψάνε για ειρήνη και ασφάλεια στον καιρό της αναταραχής και του φόβου.

Στην Α’ Θεσ.ε:3 λέει: όταν λέγωσι ειρήνη και ασφάλεια, τότε επέρχεται επ’ αυτούς αιφνίδιος όλεθρος, καθώς αι ωδίνες εις την εγκυμονούσαν, και δεν θέλουσι εκφύγει. Στον Δαν.ια:38 λέει ότι ο Α/Χ θα δοξάσει το θεό Μαουζείμ. Η λέξη αυτή σημαίνει πολεμικά φρούρια, και ο θεός του Α/Χ θα είναι η πολεμική μηχανή (την οποία όμως ο Κύριος θα απολέσει και θα εξαφανίσει με το πνεύμα του στόματος Αυτού όπως λέει στην Β’ Θεσ.β:8).

Σήμερα, ο πολεμική αυτή μηχανή εκφράζεται τέλεια στο πρόσωπο του ΟΗΕ που έχει δικό του στρατό και διαθέτει τον τελειότερο εξοπλισμό. Μια ερμηνεία για τα UFO είναι ότι είναι υπερσύγχρονα όπλα τα οποία δοκιμάζουν αυτοί που τα έχουν (ΟΗΕ) και για να ξεγελάσουν τον κόσμο τα ονόμασαν έτσι.

Στη δεδομένη στιγμή, αυτός ο οργανισμός θα πάρει θέση αστυνομίας που θα επιβάλλει την τάξη δια της βίας σε όλο τον κόσμο. Και ξέρουμε ότι ο στρατός του ΟΗΕ αποτελείται από στρατιώτες απ’ όλα τα κράτη μέλη. Σήμερα υπάρχουν ήδη τέτοια τέλεια όπλα, που μπορούν να εξαφανίζουν (όχι απλώς να σκοτώνουν) τον άνθρωπο. Γι’ αυτό λέει στον Δαν.η:24 ότι θέλει αφανίζει εξαισίως. Βέβαια αυτά δεν είναι πλατειά γνωστά, αλλά όμως υπάρχουν και δεν έχουν να κάνουν τίποτα με τα συμβατικά όπλα.

Στις σφραγίδες που ακολουθούν, καθώς εγκαθιδρύεται η βασιλεία του Α/Χ, και ιδιαίτερα στη δεύτερη (εδ.4) λέει ότι στον καθήμενο πάνω στον κόκκινο ίππο, που συμβολίζει τον πόλεμο, εδόθη να σηκώσει την ειρήνη από τη γη. Καθώς ο Α/Χ θα υποτάσσει τα έθνη της γης στο σύστημά του εν ονόματι της ειρήνης, η ειρήνη θα έχει αφαιρεθεί από τη γη.

και εξήλθε νικών, και διά να νικήση.

Αυτό τώρα φαίνεται παράξενο, ότι εξήλθε νικών και για να νικήσει. Εννοεί ότι ο σκοπός του ήταν να νικήσει και να κυριαρχήσει. Εξήλθε νικών, με σκοπό να νικήσει και να επικρατήσει. Ο στόχος του δεν είναι να εγκαθιδρύσει μια δοξασμένη βασιλεία, να φέρει ειρήνη, ισότητα, δικαιοσύνη, ασφάλεια, ευημερία και θεραπεία στα έθνη. Δεν είναι καθόλου αυτός ο σκοπός του. Είναι μόνο να νικήσει και να κατακτήσει! Εξήλθε νικών με σκοπό να νικήσει! Και όταν κάποιος νικά κυβερνά!!!! Έχει πλήρη κατοχή και ασκεί πλήρη έλεγχο και εξουσία. Θέλει να είναι όλα δικά του και να χειρίζεται τα πάντα. Αυτή είναι η καρδιά και ο στόχος του Σατανά και αυτή θα είναι και του Α/Χ.

Αυτό μας θυμίζει εκείνους τους πλούσιους ανθρώπους, τους Ιλλουμινάτι, οι οποίοι προσπαθούν να αποκτήσουν έλεγχο και εξουσία πάνω σ’ όλο τον κόσμο. Αυτοί είναι οι οικονομικά ισχυροί που με το χρήμα τους κυβερνούν τον κόσμο. Έχουν σπίτια σ’ όλο τον κόσμο και εκατοντάδες υπηρέτες στην διάθεσή τους. Με τον τρομερό πλούτο που διαθέτουν, μπορούν να έχουν ότι θέλουν, αν και η ζωή τους είναι άδεια, ανούσια, χωρίς νόημα. Ο σκοπός του Α/Χ θα είναι να νικήσει, να αποκτήσει τον έλεγχο πάνω σ’ όλο το πρόσωπο της γης, να κατέχει και να χειρίζεται τα πάντα. Αυτό όμως θα είναι χωρίς αξία, χωρίς νόημα, γιατί δεν θα υπάρχει αγάπη, δεν θα υπάρχει χαρά, επικοινωνία, πραγματική δόξα. Θα υπάρχει μόνο ερήμωση και καταστροφή.