Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Μη αποκάμεις



Στις μέρες αυτές συμβαίνουν πολλά παράδοξα πράγματα μεταξύ των πιστών. 

Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες μέρες μέσα στις οποίες ζούμε, και πραγματικά, εγώ λυπάμαι για πολλά που ακούω και βλέπω. 


Δεν θέλω να το κρύψω ότι μέσα στην καρδιά μου υπάρχει λύπη και πολλές φορές απογοήτευση, και είμαι σίγουρος ότι έτσι είναι και μέσα στις δικές σας καρδιές.


Παρά το γεγονός και την αντίληψη μας περί όλων των περίεργων και αρνητικών φαινομένων γύρω μας, θα πρέπει ότι και να γίνει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον Κύριο.


Δεν πρέπει ποτέ να απογοητευτούμε σε τέτοιο βαθμό που να καταντήσουμε είτε ειρωνικοί είτε κυνικοί άνθρωποι, με κανένα τρόπο δεν πρέπει ποτέ να χάνουμε την όραση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. 

Το λέω αυτό γιατί αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί άνθρωποι έρχονται σ’ αυτό το σημείο, ώστε στο τέλος της μέρας δεν βλέπουν τίποτε άλλο παρά όλα τα αρνητικά, τίποτε το θετικό.