Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ο Π.Ο.Υ. αναστέλλει το 5απλό εμβόλιο , αφού σκότωσε 26 παιδιά

Σύμφωνα με αναφορές, τουλάχιστον 26 παιδιά έχασαν τη ζωή τους και πολλά περισσότερα έχουν τραυματιστεί σοβαρά αφότου τους δόθηκε το 5 σε 1 εμβόλιο, Quinvaxem.Οι εφημερίδες ανέφεραν ότι όλα τα θύματα υπέστησαν δυσμενείς αντιδράσεις συμπεριλαμβανομένων τον πυρετό, έμετο και εμφάνιση μώλωπων σε όλο τους το σώμα.

Το Quinvaxem, που προσφέρεται χωρίς καμία επιβάρυνση στους αποδέκτες από τη UNICEF, είναι ένα προεπιλεγμένο σε δοκιμή εμβόλιο στις αναπτυσσόμενες χώρες. Σήμερα δίνεται σε μικρά μωρά ηλικίας ακόμη και οκτώ εβδομάδων. Το πενταπλό εμβόλιο λέγεται ότι δίνεται για την προστασία των βρεφών και των μικρών παιδιών κατά της διφθερίτιδας, του τετάνου, του κοκκύτη, της ηπατίτιδας Β και Hib (Haemophilus influenzae τύπου b).

Αν και θάνατοι έχουν αναφερθεί από το Βιετνάμ, τη Σρι Λάνκα, το Πακιστάν, το Μπουτάν και την Ινδία, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) υπερασπίζεται την ασφάλεια του Quinvaxem, δηλώνοντας ότι όλες οι μελέτες τους από το εμβόλιο, που κατασκευάζονται στην Νότια Κορέα, επιβεβαιώνουν την ασφάλεια του!

Τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα!
Ακόμα μια φορά, υπάρχει το παράδειγμα παιδιών που πεθαίνουν και άλλων που υποφέρουν φρικτά απο τις παρενέργειες ενός εμβολίου που δοκιμάστηκε σε ευάλωτα παιδιά στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Στη πραγματικότητα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει σταματήσει να προσποιείται ότι τα εμβόλια αυτά είναι μέσο προστασίας των παιδιών, αλλά είναι μέρος ενός προγράμματος μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. 

Καλώ τους αναγνώστες να διαβάσουν ένα έγγραφο γραμμένο από την Δρ Rebecca Carley με τίτλο “Εμβολιασμοί : Αληθινά όπλα μαζικής καταστροφής απο εμβόλιο-προκληθείσες ασθένειες -Μια επιδημία Γενοκτονίας" :

"..Στην πραγματικότητα, η «πρόληψη» της ασθένειας μέσω του εμβολιασμού είναι ανικανότητα αποβολής των μικροοργανισμών που μεταδίδονται, από τα κύτταρα. Έτσι, αντί για την πρόληψη των ασθενειών, η ασθένεια στην πραγματικότητα εμποδίζεται ώστε να να μην επιλυθεί ποτέ. Ο ΠΟΥ και η UNICEF προσφέρουν στις φαρμακευτικές δωρεάν δοκιμές με απαγορευμένους εμβολιασμούς στους φτωχούς και τους ευάλωτους πληθυσμούς στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Ομως είναι κι αυτά παιδιά του Θεού, και είναι το ίδιο πολύτιμα. Δεν είναι πειραματόζωα ή ινδικά χοιρίδια που δοκιμάζονται. Είναι σαν τα οποιαδήποτε άλλα παιδιά. Έχουν αδέλφια, αδελφές, μητέρες, πατέρες, θείες, θείους και παππούδες που τους αγαπούν ακριβά. Οι αθώοι γονείς πιστεύουν την προπαγάνδα της UNICEF και των ομοίων της. Πιστεύουν ότι αυτά τα εμβόλια είναι ασφαλή και θα προστατεύσουν τα μωρά τους. Αντ αυτού, τα παιδιά τους πεθαίνουν με τον πιο φρικιαστικό θάνατο μετά τη χορήγηση των εμβολίων.."

thesecretrealtruth.blogspot.com