Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

η καθεστωτική εκκλησία δεν μεταρρυθμίζεται..

Δέν χάνουν την ευκαιρία να αποκαλύπτονται (σε όσους εθελοτυφλούν) οι "αγιο"ρείτες. Τελευταίο τους πόνημα το άρθρο “Η Χρυσή Αυγή έφυγε, οι λαθρομετανάστες ξαναήρθαν…” που δημοσιεύει το"Αγιορείτικο Βήμα":
 
Για όσους γνωρίζουν ήταν κάτι αναμενόμενο (βλέπε και επιστολή των αγιορειτών στον Χίτλερ). Να θυμηθούμε και τον μητροπολίτη Γλυφάδας που πρόσφατα δήλωσε  Έβαλαν φυλακή τα θύματα αντί να βάλουν τους θύτες” (θύματα εννοεί τους προφυλακισμένους παλαιοναζί).

To άρθρο τελειώνει με την "πληροφορία" ότι απομένουν 300000 λάθρο (με την λέξη "λάθρο" εννοεί ανθρώπους) στο κέντρο της Αθήνας.. Πρόκειται φυσικά για μύθο που έχει σαν στόχο την εξαπάτηση του αναγνώστη αφού:
Στο άρθρο "πληροφορούμαστε" ότι συνελήφθησαν 87 (και όχι μόνο με την κατηγορία της παράνομης μετανάστευσης) δηλαδή 12% των προσαχθέντων. Δέν υπάρχει δηλαδή καμία αναφορά για το πόσοι ελέγχθηκαν για να προσαχθούν οι 714 (απο τους οποίους κρατήθηκαν οι 87)..

Να θυμίσουμε στους (ασχολούμενους με το κέντρο της Αθήνας) μοναχούς του Αθω ότι: