Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

το παγκόσμιο (τριαδικό) συμβούλιο εκκλησιών

Οι τριαδικες εκκλησίες ευθύνονται αποκλειστικά για την δημιουργία του παγκοσμίου συμβουλίου εκκλησιών, οπου χρόνια τώρα συμπροσεύχονται με μουσουλμάνους,βουδιστές ,παγανιστές . 
Πρόκειται για γενική πρόβα δημιουργίας παγκόσμιας εκκλησίας "σούπα" στο όνομα της "ενότητας " κάτω από την εξουσία της τριάδας (διάβολος-αντίχριστος-ψευδοπροφήτης). Ας δουμε αποσπάσματα απο την προσευχή του συμβουλίου το 2006 στο Πόρτο Αλεγκρε της Βραζιλίας ...
 
"....Θεέ του Ελέους,
Ενωμένοι προσευχόμαστε σε Σένα, γιατί Εσύ είσαι Αυτός που μας ενώνει:
Είσαι ο Ένας Τριαδικός Θεός - Πατέρας, Υιός και 'Αγιο πνεύμα - στον οποίον πιστεύουμε,
Εσύ μας ενδυναμώνεις μόνο για το καλό, μας στέλλεις σ΄ όλο τον κόσμο για ιεραποστολή....ομολογούμε ενώπιον Σου και ενώπιον όλων των ανθρώπων: Υπήρξαμε ανάξιοι δούλοι. Καταχραστήκαμε και κακοποιήσαμε τη δημιουργία...Πληγώσαμε ο ένας τον άλλο με διαιρέσεις και διακρίσεις παντού.....Έχουμε αποτύχει να λάβουμε αποφασιστικά μέτρα κατά της περιβαλλοντικής καταστροφής, της φτώχειας, του ρατσισμού, του πολέμου και της γενοκτονίας.....Είμαστε όχι μόνο θύματα αλλά και δράστες της βίας..Με όλα αυτά, έχουμε αποτύχει ως απόστολοι του Ιησού Χριστού,...."
(σ.σ σαν αποστολοι του Χριστού θα επαιρναν.. μέτρα για το περιβάλλον ;;; ποιανού άραγε χριστού ; σαν κυβερνητική καμπάνια μοιάζει..)
"...Κύριε εν τη χάριτί Σου μεταμόρφωσον τον κόσμον....Κύριε, άκουσε τις κραυγές όλης της δημιουργίας, τις κραυγές των υδάτων, του αέρα, της γης και όλων των ζωντανών όντων τις κραυγές αυτών που γίνονται υποχείριο για τους άλλους, των περιθωριοποιημένων, των κακοποιημένων και των θυματοποιημένων...διαστρεβλώνοντας τη μνήμη και αρνούμενοι τη δυνατότητα της συμφιλίωσης. Κύριε, καθοδήγησε όλους αυτούς που κατέχουν την εξουσία να λαμβάνουν αποφάσεις ηθικής ακεραιότητας. Κύριε εν τη χάριτί Σου μεταμόρφωσον τον κόσμον.Σ΄ ευχαριστούμε Κύριε για τις ευλογίες και τα σημάδια της ελπίδας που υπάρχουν ήδη στον κόσμο.."
(σ.σ σε ποια σημάδια αναφέρονται αραγε;..)
"..Για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών και για εκείνους που έχουν αγωνιστεί για την πίστη πριν από εμάς...για τις κινητοποιήσεις με στόχο να υπερνικηθεί η βία σε όλες τις μορφές της, όχι μόνο για μια δεκαετία αλλά για πάντα Για το βαθύ και ανοικτό διάλογο που έχει αρχίσει ανάμεσα στις εκκλησίες μας και με τις άλλες θρησκείες για την αναζήτηση της αμοιβαίας κατανόησης και του σεβασμού...Κυριε εν τη χάριτί Σου μεταμόρφωσον τον κόσμον..."
(σ.σ πολυ...μεταμόρφωση πέφτει ...)
"..Με τη δύναμη και την καθοδήγηση του Αγίου Σου Πνεύματος,...ας μη μείνουν ποτέ οι προσευχές μας κενές λέξεις...αλλά μια άμεση απάντηση στο Ζώντα Λόγο για μια ειρηνική και άμεση δράση για θετική αλλαγή,.."
(σ.σ καθε ομοιότητα με εκφράσεις του new age φυσικά δεν ειναι συμπτωματική),
"..για τολμηρές και σαφείς και συγκεκριμένες πράξεις αλληλεγγύης, απελευθέρωσης, θεραπείας και συμπόνιας,..Ας ανοίξουμε τις καρδιές μας στην Αγάπη...ώστε να αντιληφθούμε ότι όλοι οι άνθρωποι δημιουργούνται κατ΄ Εικόνα Σου,...ώστε να φροντίσουμε με προσοχή τη δημιουργία και να αγαπήσουμε τη ζωή σε όλη τη θαυμάσια ποικιλομορφία της...Μεταμόρφωσέ μας μέσα από την προσφορά μας έτσι ώστε μπορούμε να είμαστε οι συνεργάτες Σου στη μεταμόρφωση του κόσμου...Κύριε εν τη χάριτί Σου μεταμόρφωσον τον κόσμον.
Εις δόξαν του ονόματος του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν."