Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

όργιο παραπληροφόρησης


Οι ίδιοι που πριν 70 χρόνια καλούσαν τον Χίτλερ να.. "αναλάβη υπό την Υψηλήν προσωπικήν Αυτής προστασίαν καί κηδεμονίαν τον Ιερόν τούτον Τόπον" δηλαδή οι καλόγεροι του "αγίου" όρους, απειλούν με..απόσχιση από την ελληνική πολιτεία !

Αιτία το θέμα της φορολόγησης των ακινήτων των "ιερών" μονών, τα οποία βρίσκονται..εκτός(!) της χερσονήσου του Αθω..

Τις εκβιαστικές τους απαιτήσεις φρόντισαν να αναπαράγουν και ηλεκτρονικά μέσα από εκατοντάδες ιστοσελίδες ελεγχόμενες από το εκκλησιαστικό (και όχι μόνο) παρακράτος: 
"..Δραματικές εξελίξεις στο Άγιον Όρος: Ανακηρύσσεται ανεξάρτητο και καλεί..Ρωσία..Για πρώτη φορά από την απελευθέρωση της Μακεδόνιας τίθεται θέμα απόσχισης του Αγίου Όρους από τον εθνικό κορμό. Και λέμε από τον εθνικό κορμό γιατί ως γνωστόν το Άγιο Όρος δεν υπάγεται τυπικά στην ελληνική διοίκηση, αλλά είναι αυτοδιοικούμενο.." 

Κάποιος θα πρέπει να τους πληροφορήσει ότι το "άγιο" όρος σύμφωνα με το σύνταγμα αποτελεί αυτοδιοίκητο τμήμα του Ελληνικού Κράτους. Διοικητικά τελεί υπό την εποπτεία του Κράτους και "το αυτοδιοίκητο" μπορεί να αρθεί από τον ελληνικό λαό με συνταγματική τροποποίηση. 

Επομένως οι απειλές περί "απόσχισης" και το αίτημα περί δυναμικής επέμβασης της Ρωσίας, είναι στάχτη στα μάτια για να δώσουν την αιτιολογία στο καθεστώς να τους εξαιρέσει γιά άλλη μια φορά από τις (βαριές) υποχρεώσεις που έχουν οι υπόλοιποι πολίτες..

Την ίδια ώρα που με νόμο ετοιμάζεται η κατάργηση της εξαγοράς των ποινών και οι καταχρεωμένοι πολίτες θα οδηγούνται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι καθεστωτικοί εκκλησιαστικοί κύκλοι διέρρεαν "πληροφορίες" ότι περίπου θα ανακηρύξουν την ανεξαρτησία του "αγίου όρους ισχυριζόμενοι (σεμνά και ταπεινά)ότι η φορολογία τους "..θα σημάνει το τέλος της Ορθοδοξίας, που έχει πνεύμονά της και ανάσα της  Άγιο Άθωνα, που σεβάστηκαν Αυτοκράτορες αλλά και Κατακτητές.." (..ο Χίτλερ και οι οθωμανοί σουλτάνοι..)

Ακόμα στα πλαίσια των απαιτήσεών τους διαρρέουν την "ιδέα" δημιουργίας ορθόδοξου Βατικανού. Πρόκειται για σχέδιο που είχε εκπονήσει η χούντα των συνταγματαρχών και εγκαταλείφθηκε στη συνέχεια. 
  • Αποτέλεσμα του σχεδίου θα ήταν ένα ανεξάρτητο εκκλησιαστικό κρατίδιο στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας, 
  • η ανακήρυξή του σε οικουμενικό πατριαρχείο, ενώ εκείνο της Νέας Ρώμης θα μετατρέπονταν σε επισκοπή.
  • Το γεγονός αυτό θα προκαλούσε την τουρκική αντίδραση και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις θα οδηγούσαν την μουσουλμανική μειονότητα σε εκπατρισμό από την Θράκη. Για να δικαιολογήσουν τον διωγμό έπρεπε να μετατρέψουν τους ετερόθρησκους σε τούρκους. Αυτός ήταν ο λόγος που το καθεστώς συστηματικά εκτούρκισε τους πομάκους μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος..
Το προβοκατορικό αυτό σχέδιο, που σήμερα οι γνωστοί σωτήρες θρασύτατα επικαλούνται και πάλι, είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση των διεκδικήσεων του καθεστώτος της Τουρκίας στη δυτική Θράκη, ενώ η αναβίωση των σχεδίων αυτών από τον "μακαριστό" είχε σαν παρενέργεια (εκτός των άλλων), την δράση διαφόρων Εφραίμ που εκμεταλεύτηκαν την συγκυρία προς όφελός τους..