Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Το εμβόλιο της γρίπης περιέχει 25.000 φορές περισσότερο υδράργυρο από ό, τι επιτρέπεται από το νόμο στο πόσιμο νερό

Σε περίπτωση που σας ξέφυγε, πρόσφατες εργαστηριακές δοκιμές που διεξάγονται στο Natural News Forensic Food Lab διαπίστωσαν ότι τα εμβόλια εποχικής γρίπης, που προωθούνται σχεδόν σε όλους αυτές τις μέρες - συμπεριλαμβανομένων μωρών, εγκύων και ηλικιωμένων - περιέχουν εξωφρενικά υψηλά επίπεδα νευροτοξικού υδραργύρου. 
 
Τα φιαλίδια του εμβολίου της γρίπης που παράγονται από τον βρετανικό φαρμακευτικό γίγαντα GlaxoSmithKline (GSK), βρέθηκαν να περιέχουν πάνω από 51 μέρη ανά εκατομμύριο υδραργύρου ή 25.000 φορές το νόμιμο μέγιστο για το πόσιμο νερό που καθορίζεται από την υπηρεσία προστασίας περιβάλλοντος (EPA ).

Αυτή η συγκλονιστική ανακάλυψη έγινε χρησιμοποιώντας τεχνολογία προηγμένης φασματομετρίας μάζας με απίστευτη ακρίβεια, συμπληρώνοντας  το κενό που άφησαν οι εθνικοί ρυθμιστικοί οργανισμοί που έχουν αποτύχει στη διεξαγωγή δοκιμών ασφάλειας αυτού του είδους. Εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν αυτά τα ενέσιμα εμβόλια γρίπης ετησίως, και οι περισσότεροι από αυτούς αγνοούν εντελώς ότι ένα από τα πιο τοξικά μέταλλα που γνωρίζει ο άνθρωπος, εμφυτεύεται αμείωτα απευθείας στον ιστό των μυών τους.

«Ο υδράργυρος είναι μία από τις πλέον δηλητηριώδεις ουσίες, γνωστές στην ανθρωπότητα,» εξήγησε στο blog του ο Δρ David Brownstein, διαπιστευμένος οικογενειακός γιατρός και ειδικός ολιστικής ιατρικής. «Πάνω από είκοσι χρόνια, ελέγχω σχεδόν κάθε ασθενή που έρχεται στο γραφείο μου για μόλυνση από βαρέα μέταλλα. ... Έχω διαπιστώσει ότι πάνω από το 80% των πελατών μου, τόσο των υγιών όσο και των ασθενών, έχουν τοξικότητα υδραργύρου.»