Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

η μεταμφίεση

Σε αρκετές σελίδες στο διαδίκτυο που εμφανίζονται με οικολογικό, κοινωνικό προφίλ θα συναντήσουμε ξεκάρφωτα άρθρα για τον αρχαίο πολιτισμό, την εθνική θρησκεία, τα ATIA, τον μυστικισμό. Θα παρατηρήσουμε επίσης ότι πολεμούν με μίσος τον Χριστό και ότι είναι έκδηλα αντισημιτικές..

Φρασεολογία και θεματολογία φανερώνουν ότι πρόκειται για μεταμφίεση των εθνικιστών.

Ο στόχος τους είναι να παραπλανήσουν και να οδηγήσουν τους νεώτερους αναγνώστες που δεν γνωρίζουν τις μεθόδους τους προς τον παγανισμό. Αγωνίζονται, λένε εναντίον των σκοταδιστών, ενώ οι ίδιοι οι δάσκαλοι της σύγχυσης και της απάτης έχουν σαν ιδεώδη την ειδωλολατρεία και τον αποκρυφισμό.

Ενα από τα "ευφυολογήματα" των εθνικών, (που βιάστηκαν να υιοθετήσουν πολλοί αφελείς) είναι η εικόνα μιας βίβλου που φέρει ένα "προειδοποιητικό" αυτοκόλλητο με αποτρεπτικό "ηθικολογικό" περιεχόμενο για τον λόγο του Θεού. Η εικόνα αυτή φιγουράρει συχνά στις σελίδες των νέων φασιστών.

Αυτοί που το θεωρούν μορφή χιούμορ, ας αναλογιστούν ότι τα επόμενα "αυτοκόλλητα" μπορεί να κολληθούν επάνω τους. Τα αυτοκόλλητα, τα σύμβολα, οι ατάκες, η άμεση και η έμμεση λογοκρισία, η συκοφαντία, η παγανιστική αναβίωση , η θολή προπαγάνδα κατέληξαν στο μαρκάρισμα και την εξόντωση εκατομυρίων ψυχών από τους σατανολάτρες ομοοιδεάτες των εθνικών στο περιθώριο του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου..