Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Στους 160.000 οι εκτοπισμένοι από τις πλημμύρες στη Μαλαισία

Περισσότεροι από 160.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους εξαιτίας των χειρότερων πλημμυρών που έχουν πλήξει ποτέ τη Μαλαισία αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό Νατζίμπ Ραζάκ να διακόψει τις..διακοπές του στις ΗΠΑ και να επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές.

Η βορειοανατολική Μαλαισία, η οποία έχει πληγεί περισσότερο, πλήττεται τακτικά από πλημμύρες στη διάρκεια των ετήσιων «βορειοανατολικών μουσώνων», όμως οι φετινές βροχοπτώσεις ήταν ιδιαίτερα σφοδρές.

 Ο πρωθυπουργός έφθασε στην Κελαντάν, η οποία αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα από τις οκτώ πληγείσες πολιτείες, αφού επέστρεψε προχθές, Παρασκευή, από τη Χαβάη μετά τις δημόσιες επικρίσεις που δέχθηκε επειδή ήταν απών ενώ οι πλημμύρες επιδεινώνονταν.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους είχε φθάσει χτές στις 09:00 (ώρα Ελλάδας) τις 160.000, σύμφωνα με την εφημερίδα New Staits Times καταγράφοντας μεγάλη αύξηση από τις 100.000 που ήταν προχθές.