Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Η πιο καταστροφική πρόταση γάμου όλων των εποχών

Καταστροφική αποδείχθηκε η ιδέα ενός νεαρού Ολλανδού να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του χρησιμοποιώντας έναν γερανό, στη μικρή πόλη Εϊσελστάιν, κοντά στην Ουτρέχτη. Ο ερωτευμένος νεαρός σχεδίαζε να εμφανιστεί μπροστά στην αυλή της αγαπημένης του, μέσω του γερανού, για να της κάνει μία πρωτότυπη πρόταση γάμου.

Ωστόσο, λόγω βλάβης, ο γερανός προσγειώθηκε στη στέγη του κτηρίου, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο σπίτι ενός ανυποψίαστου γείτονα, χωρίς πάντως να τραυματιστεί κανείς.

Ο νεαρός είχε προλάβει να απομακρυνθεί από τον γερανό έγκαιρα, ωστόσο το σκηνικό της καταστροφής συνεχίστηκε και οι ζημιές πολλαπλασιάστηκαν όταν ένας δεύτερος, μεγαλύτερος γερανός, έκανε μία αποτυχημένη απόπειρα να ανασύρει τον πρώτο.

Έξι διαμερίσματα εκκενώθηκαν, με τον δήμαρχο της περιοχής να σπεύδει στο σημείο, για να γίνει εκτίμηση των ζημιών.

Πάντως, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η κοπέλα είπε το μεγάλο «ναι» στον πρωταγωνιστή του «χάους», με το ζευγάρι να αναχωρεί άμεσα για ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι.