Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

τέλος σε όσους ενοχλούνται από την παράδοση της καθεστωτικής εκκλησίας !

Σε έναν πρωτότυπο διάλογο προχώρησαν, σήμερα το πρωί, κατά τα εγκαίνια της 78ης διεθνής έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο μητροπολίτης της κρατικής εκκλησίας  Άνθιμος και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς! 
Αμέσως μετά τον ..αγιασμό(!)  στα εγκαίνια της ΔΕΘ, ο μητροπολίτης ανέβηκε στο βήμα. "..Βρίσκεστε σε δύσκολη, αλλά επιβεβλημένη(!) αποστολή.." είπε στην σύντομη ομιλία του απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό. 
Στο τέλος της ομιλίας του ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη και απαντώντας στον μητροπολίτη τόνισε: 
«Τέλος η εποχή που κάποιοι προσπαθούσαν να απαλλαγούν από την εθνική μας παράδοση κι από την πολιτιστική μας ταυτότητα, για να γίνουν τάχα “ψευτο-Ευρωπαίοι’. Άλλους τους ενοχλούσε η σχολική ιστορία μας και προσπαθούσαν να την ξαναγράψουν με απίστευτες στρεβλώσεις. Άλλους τους ενοχλεί η θρησκευτική παράδοση της Ορθοδοξίας» ανέφερε και στο σημείο αυτό, μάλιστα, απευθύνθηκε στον μητροπολίτη Άνθιμο και είπε: «Παναγιώτατε, τέλος όλα αυτά!».
Αδιευκρίνιστο παραμένει ακόμα τι τέλος σκοπεύει να δώσει το καθεστώς σε όσους ενοχλούνται από την θρησκευτική παράδοση του..παναγιώτατου..