Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!!

Οι πρώτοι θάλαμοι αερίων κατασκευάστηκαν στα 1939 στη Γερμανία, σε εφαρμογή ενός διατάγματος του Χίτλερ που όριζε ότι «οι ανίατα ασθενείς πρέπει να θανατώνονται λυτρωτικά». Σήμερα οι έλληνες νέο-ναζί μιλούν για ευθανασία σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Υπέρ της στείρωσης ακόμη και της ευθανασίας στα άτομα με ειδικές ανάγκες τάσσεται η Χρυσή Αυγή προκειμένου να προστατευτεί η "λευκή φυλή" σύμφωνα με άρθρο που βρίσκεται αναρτημένο από το 2007 στην επίσημη ιστοσελίδα της για την "οικολογία" την "Πράσινη Πτέρυγα".

Πρόκειται για άρθρο του Dr Jacqes Bauge-Prevost (N.M.D.) μέλος του ινστιτούτου ψυχοσωματικών, βιολογικών και φυλετικών επιστημών υπό τον τίτλο "H Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό", δημοσιευμένο το 1985 σε γαλλικό "επιστημονικό" περιοδικό. Στο άρθρο του..πονόψυχου δόκτορα υποστηρίζονται μεταξύ άλλων τα εξής:

"Τα περισσότερα είναι προϊόντα κληρονομικών παθήσεων. Κάθε χρόνο τα θύματα αυτά της επιπολαιότητος γονέων και κοινωνίας πληθαίνουν, χάρις στην επίσημη ιατρική επιστήμη, η οποία λόγω της ποδηγετήσεώς της από μία ομάδα μανιακών υποχονδρίων, προστατεύει κάθε ελαττωματικό πλάσμα, που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η φύσις θα το είχε καταδικάσει σε θάνατο."

 "IV. Τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλωνται σε στείρωση."

"V. Η φυσική επιλογή, η στείρωσις και η ευθανασία είναι ορθές εφ' όσον συνδυάζουν σοβαρές νομικές εγγυήσεις, υπεύθυνο ιατρικό έλεγχο και βιολογικώς ηθική βάση''.