Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ευρωβουλευτής αντισημιτικού κόμματος ανακαλύπτει ότι είναι Εβραίος..

Ένας από τους αρχηγούς του κόμματος Jobbik στην Ουγγαρία το οποίο έχει ανοιχτά αντισημιτική πολιτική ανακάλυψε ότι είναι και ο ίδιος Εβραίος.

Η πολιτική του Csanad Szegedi βασίζεται στην καλλιέργεια της ξενοφοβίας και του αντιεβραικού μίσους. Τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν όταν το 2010 ένας φυλακισμένος ισχυρίστηκε ότι μπορεί να αποδείξει ότι ο Szegedi έχει εβραϊκές ρίζες. Ο Szegedi προσπάθησε να τον δωροδοκήσει προκειμένου να σταματήσει τις δηλώσεις αλλά οι φήμες και το σούσουρο τον ανάγκασαν να παραδεχτεί ότι η μητέρα του ήταν Εβραία και η γιαγιά του επιβίωσε από το Άουσβιτς.

Κάτω από την αυξανόμενη πίεση ο Szegedi παραιτήθηκε από τη θέση και διαγράφηκε από μέλος του κόμματος. Ο πρόεδρος του κόμματος στη συνέχεια του ζήτησε να παραιτηθεί και από τη θέση του στο Ευρωκοινοβούλιο. Η επίσημη θέση του κόμματος είναι ότι οι τιμωρίες είναι εξαιτίας της..απόπειρας δωροδοκίας και όχι εξαιτίας της καταγωγής του Szegedi.

( απο lifo.gr)