Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΓΑΠΗ»

Τώρα που όλοι μιλάμε τη γλώσσα της τεχνολογίας, υπάρχει μια πρωτότυπη τεχνική υποστήριξη για να εγκατασταθεί η αγάπη στην καρδιά μας. Να λοιπόν οι σχετικές οδηγίες.

Και άσχετος να είσαι από τεχνολογία, είναι πολύ εύκολο να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα «αγάπη».


Πρώτο βήμα, εντοπίζετε και ανοίγετε το παράθυρο «η καρδιά μου» Θα διαπιστώσετε ότι ενώ προσπαθείτε να εντοπίσετε το σχετικό παράθυρο, τρέχουν κι άλλα προγράμματα, όπως «μνησικακία», «πικρίες και παράπονα», «εκδίκηση». Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Διαγράφετε βαθμιαία αυτά τα προγράμματα, εγκαθιστώντας το πρόγραμμα «αγάπη» Μπορεί να μείνουν για λίγο καιρό στη μνήμη, άλλα στο τέλος δεν θα σας απασχολούν καθόλου όλα αυτά που τώρα σας τρώνε πολύτιμο χώρο στο σκληρό δίσκο της καρδιά σας.


Πρέπει όμως να διαγράψετε οριστικά τα προγράμματα «μνησικακία» και «εκδίκηση». Αυτά τα δυο εμποδίζουν την εγκατάσταση του προγράμματος «αγάπη».


Για να τα διαγράψετε πηγαίνετε με το ποντίκι της οθόνης σας στο κάτω αριστερό μέρος, εκεί που λέει «εκκίνηση», επιλέξτε το πρόγραμμα «συγχώρεση» και κάνετε ένα κλικ. Τότε θα διαπιστώσετε ότι το πρόγραμμα «αγάπη» αρχίζει μόνο του την εγκατάσταση και ο φάκελος «η καρδιά μου» αρχίζει να γεμίζει με νέα αρχεία, τα «γαλήνη», «πληρότητα», «ειρήνη» χαρά».


Και ένα τελευταίο, το πρόγραμμα «αγάπη» είναι ελεύθερο, δεν χρειάζεται κωδικό ενεργοποίησης, γι’ αυτό μεταδώστε το σε όσους μπορείτε.

SAK