Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ο Πάπας Francis δεν πουλάει τίποτα, αυτός μόνο αγοράζει.

Ο Πάπας Francis συναντάται με τους ηγέτες των χαρισματικών εκκλησιών προκειμένου να σχεδιάσουν την επιστροφή τους στη μητέρα εκκλησία 

Οι αποστάτες χαρισματικοί θα είναι οι πρώτοι που θα ενταχθούν

Εκκλ.γ:15 ό,τι έγεινεν, ήδη είναι· και ό,τι θέλει γείνει, ήδη έγεινε· και ο Θεός ανακαλεί τα παρελθόντα.

Τον Μάρτιο, ο Αγγλικανός ιερέας Tony Palmer, μέλος της Ρωμαιοκαθολικής Οικουμενικής αντιπροσωπείας για τη χριστιανική ενότητα και συμφιλίωση, παρακίνησε την εκκλησία του Kenneth Copeland να «επιστρέψει στη μητέρα Ρώμη». Αντιμετωπίστηκε και τον υποδέχτηκαν σαν ήρωα από ένα πολύ ενθουσιώδεις εκκλησίασμα. Και ακριβώς σε περίπτωση που νόμιζες ότι ήταν μια κι έξω συνάντηση, δυστυχώς είσαι λάθος.

Κοιτάζοντας προς τα εμπρός, σήμερα στην πόλη του Βατικανού, τη Ρώμη, ποιους βλέπουμε να συνεδριάζουν γύρω από το τραπέζι;   

Ο χαρισματικός ηγέτης Kenneth Copeland, ο Ρωμαίος-καθολικός ιερέας Tony Palmer, και άλλοι ταιριαστοί από τη χαρισματική κίνηση στο Τορόντο κόπτουν άρτο με τον Πάπα Francis

Κατά τη συνάντησή τους σήμερα στη Ρώμη, συζήτησαν μεταξύ άλλων, την προσεχή συμμαχία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας με τους χαρισματικούς αποστάτες. Αυτό έχει ήδη συζητηθεί εδώ και αρκετό καιρό, και αισθάνονται πολύ βέβαιοι για την μελλοντική συγχώνευση. Φυσικά, αρχικά, θα ακουστεί σαν ένα τρικ «ας δούμε τι κοινά σημεία έχουμε» που όμως η μάσκα θα πέσει σύντομα αφού οι χαρισματικοί νοιώθουν άνετα με την ιδέα.

Απορροφώντας τις χαρισματικές και Πεντηκοστιανές κινήσεις θα δημιουργήσει το υπόβαθρο που χρειάζεται το Βατικανό για τη μία παγκόσμια θρησκεία. Η συμμαχία του Βατικανού με το Ισλάμ έχει ήδη καθιερωθεί με μεγάλη επιτυχία. Ακριβώς όπως η Ρώμη χρησιμοποίησε το στρατό της Ισπανίας σαν δύναμη βίαιης καταστολής για την ισπανική ιερά εξέταση κατά τους σκοτεινούς αιώνες, η Ρώμη θα χρησιμοποιήσει τους αιμοσταγείς μουσουλμάνους τρομοκράτες του Ισλάμ για να ανακτήσει τον έλεγχο στις μέρες μας. 

Ο Ιωήλ Όστιν (αμερικανός τηλευαγγελιστής, συγγραφέας και ποιμένας της εκκλησίας Lakewood, της μεγαλύτερης διαμαρτυρόμενης εκκλησίας της Αμερικής στο Χιούστον Τέξας), έχει ήδη συναντηθεί με τον Πάπα Francis, και είναι ένας μεγάλος υποστηρικτής των προσπαθειών του.

Αποκ.ιη:4 Και ήκουσα άλλην φωνήν εκ του ουρανού, λέγουσαν· Εξέλθετε εξ αυτής ο λαός μου, διά να μη συγκοινωνήσητε εις τας αμαρτίας αυτής, και να μη λάβητε εκ των πληγών αυτής·

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία συνεχώς καυχιέται ότι «ποτέ δεν έχουν αλλάξει», και αυτό είναι αλήθεια. Το Βατικανό που υπάρχει σήμερα είναι ακριβώς το ίδιο δαιμονικό σύστημα που ξεκίνησε την ισπανική ιερά εξέταση και σκοτώσει Χριστιανούς από τότε. 

Όπως ο Εκκλησιαστής λέει, ό,τι έγεινεν, ήδη είναι· και ό,τι θέλει γείνει, ήδη έγεινε

Ακόμα κι έτσι, έλα Κύριε Ιησού... γρήγορα.