Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Μάθε πόσοι σκλάβοι δουλεύουν για σένα..

Μία νέα εφαρμογή που δημιουργήθηκε για να μας ανοίξει τα μάτια κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Οι χρήστες της, απαντώντας μία σειρά ερωτήσεων μπορούν να δουν πόσοι σκλάβοι στο κόσμο δουλεύουν γι αυτούς. 

Τουλάχιστον 27.000.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι υποδουλωμένοι και αρκετοί από αυτούς εργάζονται για να παράγουν τα υλικά αγαθά που χρησιμοποιούμε καθημερινά στον δυτικό κόσμο. Η οργάνωση Made In A Free World δημιούργησε τον ιστότοπο Slavery Footprint που αποκαλύπτει στους χρήστες πόσοι σκλάβοι δούλεψαν για να απολαμβάνουν τα υλικά αγαθά του δυτικού κόσμου.


Όσοι επισκέπτονται την σελίδα καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την χρήση της τεχνολογίας, τα υλικά αγαθά, την επιλογή του τρόπου ζωής, την κατανάλωση τροφίμων και την ηλικία. Στο τέλος η σελίδα μας αποκαλύπτει το πόσοι άνθρωποι έχουν δουλέψει για εμάς προσωπικά χωρίς αμοιβή ή δυνατότητα να σταματήσουν.

Για να μεταβείτε στην εφαρμογή πατήστε εδώ.


koolnews