Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

άσπλαχνοι δούλοι , χωρίς έλεος



 Ανελέητοι άνθρωποι. Σίγουρα τους συναντάς παντού. Τους ακούς να μιλούν για ζωές, για ανθρώπινες ψυχές, σαν να είναι σκουπίδια.

 Τι έλεγαν για τους μετανάστες ; Ηταν αυτοί που τους έκλέβαν τις δουλειές. Ποιά είναι τα αποτελέσματα στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα , στην κατανάλωση , στην αγορά και μίσθωση ακινήτων , στην επένδυση , στην αποταμίευση , στην ασφάλιση , στην παραγωγή , στις συντάξεις , τώρα που πραγματοποιήθηκε το όνειρό τους και εγκαταλείπουν την χώρα οι τρισκατάρατοι για αυτούς μετανάστες;

Νομίζουν οτι μια γη είναι κληρονομιά των προγόνων. Ξέχασαν οτι την χώρα μας την ελευθέρωσε ο Θεός και οτι έχουμε σήμερα ανήκει στην εξουσία Του.

 Ως πότε θα ασχημονείς πάνω σε αθώα πλάσματα , πότε θα σταματήσεις να απειλείς τους κατατρεγμένους ; Τώρα χιλιάδες φτωχοί της πατρίδας σου και αυτοί μετανάστες είναι σε τόπους εχθρικούς.

Τι θα συμβεί στα παιδιά σου και παιδιά μας που φεύγουν μετανάστες σε άλλες χώρες ; Θα ήθελες να συναντήσουν εκεί κάτι αντίστοιχο με την δική σου "εγκάρδεια" παλιανθρωπιά και εκμετάλευση;

 Διαμαρτύρεσαι οτι απειλούν την ασφάλειά σου , την υγεία σου , όλα όσα στην πραγματικότητα ήδη έχεις απεμπολήσει μόνος σου. Πιστεύεις οτι στους "ξένους" αρέσει να ζουν στις τρώγλες που θα έπρεπε να είχες κατεδαφίσει προ πολλού; 

Υποψιάζεσαι οτι οι μελαψοί και οι μαύροι είναι μια συνωμοσία για να νοθέψουν τα χρωματοσώματα της φυλής σου , τη θρησκεία σου (που την θυμάσαι μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις) και τις αγνώστου καταγωγής παραδόσεις σου. Φαντάζεσαι οτι είσαι και συ ένα μικρό αφεντικό με φοβίες και μύθους καταδίωξης.

Υπακούς και αντιδράς γιατί έτσι κάνει το πλήθος. Διώκτης και οπαδός κατά παραγγελία..Οσο ήσουν απασχολημένος με το φυλετικό, το εθνοτικό , το θρησκευτικό μίσος , όλα όσα είχαν πραγματική σημασία για την επιβίωσή έχουν τώρα κλονιστεί με την σιωπηρή σου συγκατάθεση και καταρρέουν για λόγους που ποτέ δεν είχες υποψιαστεί..