Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

πεντηκοστιανισμός: η εφεδρεία της καθεστωτικής εκκλησίας

Τι σημαίνουν οι βαρύγδουποι τίτλοι " συνέδρια" ,"δίκτυα" , "πρόεδροι" και "γραμματείς δικτύων" προσευχής;  Εχουν κάποια σχέση με την αποστολική εκκλησία; 
Να θυμηθούμε παλιότερο κείμενο πρόσκλησης «συνεδρίου προσευχής» από κάποια ομάδα , ενδεικτικό ενός τακτικά επαναλαμβανόμενου ύφους που έχει καθιερωθεί από τις πεντηκοστιανές εκκλησίες.
«..το 2005 η Εύη Μαρκάκη (γυναίκα μου και συνυπεύθυνη για την διακονία) πήρε την αποκάλυψη από τον Κύριο ότι υπάρχουν πνευματικές πύλες μέσα από τις οποίες περνούν αόρατες επιρροές που καθορίζουν την πορεία μιας κοινωνίας(..)στο δίκτυο αλυσίδας προσευχής εφαρμόζουμε αυτή την προσέγγιση εδώ και λίγα χρόνια, αφότου την έλαβε για πρώτη φορά με αποκάλυψη και οδηγία η γυναίκα μου Εύη. Με λίγα λόγια, η οδηγία του Κυρίου ήταν να γίνεται προσευχή κάθε ημέρα της εβδομάδος, για κάθε έναν από τους 7 στόχους προσευχής για την κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε..»

(σ.σ)  Ποιοί νομίζετε οτι ήταν οι 7 στόχοι προσευχής που αποκάλυψε ο "κύριος" στην κυρία Ευη ;
1. Πολιτική & Κυβέρνηση
2. Νομικό & Δικαστικό Σώμα
3. Χρηματο-οικονομικό & Τραπεζικό Σύστημα
4. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
5. Ακαδημαϊκό & Εκπαιδευτικό Σύστημα
6. Θρησκεία & κοινωνικο-πολιτισμικά ήθη και έθιμα
7. Δημόσια Υγεία & Κοινωνική Πρόνοια
(σ.σ ) Απο την θεματολογία της προσευχής μπορείτε να καταλάβετε ποιός είναι ο "κύριος" που τους πρότεινε να ασχολούνται με όλα αυτά...
«..αυτή είναι μια πνευματική αρχή που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τα παραδείγματα του λαού Ισραήλ στην Παλαιά Διαθήκη, και με βάση την οποία μας γράφει ο Απ. Παύλος την προτροπή για προσευχή για τις εξουσίες στην Α' Τιμοθέου 2: ΠΑΡΑΚΑΛΩ, λοιπόν, πρώτα απ' όλα να κάνετε δεήσεις, προσευχές, παρακλήσεις, ευχαριστίες, για όλους τούς ανθρώπους,  για βασιλιάδες, και όλους εκείνους που είναι σε αξιώματα, ώστε να ζούμε βίο ατάραχο και ήσυχο με κάθε ευσέβεια και σεμνότητα..»
(σ. σ ) Πως ερμηνεύουν τον λόγο του αποστόλου Παύλου;
"...Η προτροπή του Απ. Παύλου (ή μήπως είναι άραγε εντολή για την Εκκλησία;) υπονοεί ότι το είδος του βίου (..) που θα έχουμε στην κοινωνία μας δεν εξαρτάται ούτε από τις διαθέσεις των αναρχικών, ούτε από το τυχαίο αποτέλεσμα των εκλογών, ούτε από το ποιοι πολιτικοί ανεβαίνουν στα κυβερνητικά πόστα, αλλά από τις προσευχές της εκκλησίας(..)Η πορεία της ελληνικής και ευρωπαϊκής κοινωνίας τα πρόσφατα χρόνια μας δείχνει ότι η Εκκλησία  δεν έχει την απαραίτητη πνευματική εξουσία ώστε να κυριαρχήσουμε στα επουράνια, και να καθορίσουμε τον δημόσιο βίο, διαμέσω των προσευχών μας. Είναι καλό ότι αρκετοί από εμάς προσευχόμαστε, αλλά είναι σαφές ότι μόνο μέσα από την συλλογική εξουσία του ευρύτερου Σώματος του Χριστού θα μπορέσουμε να επικρατήσουμε ενάντια στην λαίλαπα που καταστρέφει την κοινωνία μας ηθικά, οικονομικά και από απόψεως ειρήνης και ασφάλειας(...)
(σ.σ) η παραπάνω φρασεολογία είναι δείγμα μιας συνηθισμένης πρακτικής αυτών των ανθρώπων που φουσκώνουν τους οπαδούς τους με συνταγές μαζοψυχισμού που έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα από όλες τις φασιστικές οργανώσεις , (γιατί περί αυτού πρόκειται). Η συνέχεια είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική: 
«..Είχα την τιμή να είμαι ο Υπεύθυνος Προσευχής (..) τον Δεκέμβριο 2001. Η Διακονία της Προσευχής έμεινε στα κρυφά και μη γνωστά του Συνεδρίου, αλλά ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα που την οδήγησα για όλους τους μήνες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, και την διεξαγωγή του Συνεδρίου. Ο Κύριος μου είχε ήδη μιλήσει από τον Δεκέμβριο '01, και είχα δώσει γραπτά στον αδ. Μακρή αυτά που μου είχε πει για την σημαντικότητα της συνεύρεσης των αδελφών από όλο τον κόσμο και τις διαφορετικές Εκκλησίες..»
(σ.σ) αφου το θέμα της προσευχής το κράτησαν μυστικό για ποιό πράγμα προσευχήθηκαν οι συνεδριαζόμενοι προσευχητές , και που "κολλάνε" τα εξωφρενικά που θα διαβάσουμε πιο κάτω ; (τα περί "συνεύρεσης" των αδελφών ελπίζουμε να είναι φραστικό λάθος)
 «..ανάμεσα σε άλλα, και με λίγα λόγια, ο Κύριος μου είχε πει ότι εκείνο το Συνέδριο θα καθόριζε την πνευματική πορεία της Ελλάδας. Στην Ομάδα Προσευχής είχαμε δει στο πνεύμα ότι γινόταν μια σημαντική μεταβολή στα επουράνια. Έπρεπε λοιπόν να γίνει φανερό με κάποιο φυσικό τρόπο. Αυτό συνέβη την πρώτη ημέρα της έναρξης του Συνεδρίου. Μετά από τόσα χρόνια που η εγκληματική οργάνωση "17 Νοέμβρη" αψηφούσε το κράτος, τις εξουσίες (που έχουν τεθεί από τον Θεό), και την κοινωνία, χωρίς να μπορεί η Αστυνομία να κάνει κάτι ουσιαστικό, εκείνο το πρωί που άρχισε το Συνέδριο είδαμε κατά την πρωινή βάρδια της προσευχής ότι κάτι σημαντικό έγινε. Αργότερα μάθαμε ότι η βόμβα εξεράγη στα χέρια του τρομοκράτη, χωρίς αιτία...Μετά από τόσες βόμβες που είχαν βάλει, εκείνο το πρωί κατά την ώρα της προσευχής εξεράγη η βόμβα από μόνη της! Μέσα στην υπόλοιπη εβδομάδα που διαρκούσε το Συνέδριο ολοκληρώθηκε η εξάρθρωση της "17 Νοέμβρη". Η πνευματική εξουσία της Εκκλησίας στην Ελλάδα είχε ανέβει σε τόσο ψηλό επίπεδο χάρη στην παγκόσμια κινητοποίηση των Ελλήνων αδελφών και την συνεργασία όλων των δογμάτων, που ένα πολύ ισχυρό πνευματικό οχυρό απείθειας, φόνου και ανταρσίας ενάντια στις αρχές και εξουσίες γκρεμίστηκε.  Εκείνο το οχυρό είχε πάρει την εξουσία του από πολύ ψηλά, και γιαυτό χρειάστηκε η Εκκλησία να ανέβει σε αντίστοιχα υψηλό επίπεδο εξουσίας, σε εθνικό επίπεδο. Τώρα παρουσιάζεται πάλι η ίδια δαιμονική δύναμη, π.χ. με τους αναρχικούς που καταστρέφουν ανεξέλεγκτα περιουσίες κ.α..»
Γιώργος Εμμ. Μαρκάκης- Ακομινάτου 8 (εκκλησία ΣΑΛΟΜ) 
(σ.σ)Τι καθόρισε την πνευματική πορεία της Ελλάδας; H..εξάρθρωση της 17Ν ! Ηταν το αποτέλεσμα της προσευχής των πεντηκοστιανών ; Aν είναι έτσι γιατί είχαν μυστικό το αίτημα προσευχής που ανακοινώνουν σαν εκ των υστέρων «επιτυχία»; Ολοι γνωρίζουν οτι η εξάρθρωση της 17 Ν έγινε μέσω της χορήγησης ειδικών ναρκωτικών ουσιών απάνθρωπης ανάκρισης από πράκτορες ξένης χώρας ,σε έναν κατάκοιτο ανθρωπο , πρακτική που με την ίδια ευκολία θα χρησιμοποιηθεί εναντίον όλων μας. Αν κρίνουμε από την σημερινή πνευματική κατάσταση της χώρας τα πράγματα όχι μόνο δεν καλυτέρεψαν, αλλά συνέβη το αντίθετο. Αρα ο "κύριος" που είχε πει στον κο Μαρκάκη οτι "..εκείνο το συνέδριο θα καθόριζε την πνευματική πορεία της Ελλάδας.." ήταν ο κύριος του ψεύδους και της εξαπάτησης.  

Σύμφωνα με αυτούς προσευχή για τους άρχοντες , ώστε να έχουμε ησυχία σημαίνει προσευχή για την καταστροφή των εχθρών του κράτους , του έθνους και της άρχουσας τάξης !  Με την συλλογιστική αυτή οι χριστιανοί  προσευχόταν να καταστραφούν οι ενάντιοι και οι διωκόμενοι απο την ρωμαική εξουσία (πχ οι.. ίδιοι οι χριστιανοί) .
"Ολες οι εξουσίες έχουν τεθεί απο τον Θεό ", κατά αυτούς σημαίνει οτι τα καθεστώτα έχουν την εύνοιά Του για τις πράξεις τους και ευαρεστείται που οι εθνικοί κομματιάζουν τους αντιεξουσιαστές !  Παίζουν με τους φόβους του ανασφαλούς «ευ»δαίμονος κοσμικού  πλήθους , γιατί έτσι μπορούν να το χειραγωγούν. Αποδίδουν τις ψευδοδιδασκαλίες, τις διαστροφές τους ,την μεγαλοστομία και τον δοσιλογισμό τους στο Θεό .
 Ο Κύριος μας έχει προειδοποιήσει για αυτούς που προετοιμάζουν τα ακροατήριά τους να δεχθούν την εξουσία του άρχοντα του κόσμου σαν δοσμένη από τον Θεό . Τους ευαρεστεί η «πνευματική» ενασχόληση επιρροής των παιχνιδιών της εξουσιας ,ώστε αυτοικανοποιούνται οταν μια βόμβα σκάει στα χέρια κάποιου, την ίδια στιγμή που τα καθεστώτα δολοφονούν εκατομύρια .  Για αυτά τα θύματα η εκκλησία τους δεν αισθάνεται την ανάγκη να πολεμήσει την δαιμονική δύναμη που τα εξοντώνει ; 
 Ειναι μια γεύση από το μέλλον . Οταν η κρατική εκκλησία θα εξουθενωθεί απο την νέα τάξη (λόγω του εθνικιστικού υπόβαθρου της) την σκυτάλη θα αναλάβουν οι χρυσές εφεδρείες . Οι πεντηκοστιανο-χαρισματικοί είναι έτοιμοι ..