Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΦΥΛΛΑΔΙΑ - Αγαπητή ύπαρξη!

Μακάρι αυτά τα λόγια να φέρουν ειλικρινή προβληματισμό και να επιστρέψουν την καρδιά σου στο φως και την αλήθεια.

Νιώθεις πραγματικά ελεύθερη;

Μήπως διψάς για κάτι ανώτερο απ' αυτό που βιώνεις τώρα;

Αν βλέπεις ότι απλά επιβιώνεις, όμως πιστεύεις ότι υπάρχει ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ - αυτό που είναι αληθινά ζωή και εσωτερική πληρότητα - τότε ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Ν' ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ. 

Κάποιοι εμπορεύονται την ψυχή και το σώμα σου!

Κάποιοι καθημερινά και με δόλιο τρόπο, διαφθείρουν το νου σου και ποδοπατούν κάθε ευαισθησία σου.

Χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα γυναικεία περιοδικά, τις δήθεν τέχνες και κάθε είδους ιδεολογικό μύθο, σε ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να δεχτείς πρότυπα, να λατρέψεις είδωλα: το σώμα σου, το ΕΓΩ σου!

Όλοι ΑΥΤΟΙ δεν πρόκειται να σου πουν ποτέ, ότι αν συνεχίσεις να σπαταλάς έτσι τον εαυτό σου, οι μέρες που σου έχουν δοθεί, γρήγορα θα τελειώσουν.

Πολύ σύντομα θα έρθουν οι κακές μέρες, και τότε θα πεις «δεν έχω σ' αυτά τα πράγματα ευχαρίστηση». Τέλος θα έρθει η μέρα που θα επιστρέψει το χώμα στη γη και το πνεύμα στο Θεό που στο έδωσε.

Ποτέ δεν θα σου μάθουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον απαράβατο νόμο: «Ο,τι σπείρει ο άνθρωπος, αυτό θα θερίσει».

ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ: Αυτός που σπέρνει στη σάρκα του, θα θερίσει από τη σάρκα ΦΘΟΡΑ.

Ποτέ δεν θα σου πουν ότι εκεί που σήμερα είναι η Νεκρά Θάλασσα, εκεί που δεν υπάρχει ίχνος ζωής, ήταν κάποτε δύο μεγάλεςπόλεις, που αποτεφρώθηκαν ώστε να γίνουν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΡΙΣΗΣ της ασελγούς διαγωγής των ασεβών από τη μια πλευρά, αλλά και της θεϊκής παρέμβασης για την απελευθέρωση των δικαίων από την άλλη.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ σου μαθαίνουν την «τέχνη» της μαγείας και της γοητείας, να εξερευνάς τις «αστρικές επιρροές», τους «βιορυθμούς», να φορτώνεσαι με φυλακτά και πέτρες που μαγνητίζουν, να σπαταλάς το δυναμικό σου στο πώς θα ντυθείς προκλητικά και σε καταντούν να έχεις σχήμα πορνικό.

Σου δείχνουν ένα ψεύτικα όμορφο κόσμο, προβάλλοντάς τον στην καρδιά σου, την οποία με κάθε τρόπο προσπαθούν να σκληρύνουν με απάτες ματαιότητας. Σε κάνουν να νομίζεις ότι εσύ είσαι το κέντρο του σύμπαντος, ότι εσύ είσαι ο Θεός.

Απροκάλυπτα πλέον διαφημίζεται μέχρι και ο Σατανισμός.

Συλλογίσου τώρα εσύ, ποιος υποκινεί όλη αυτή την προπαγάνδα;

Όμως αγαπητή ψυχή, σήμερα μάθε ότι ο Ποιητής σου, πονάει στη θλίψη σου, μετράει τις αποπλανήσεις σου, μαζεύει τα δάκρυά σου, που κανείς ίσως δεν έχει δει.

Ο ουράνιος Πατέρας μας δεν θέλει να βιώνεις καθημερινά θάνατο.

«Τόσο αγάπησε ο Θεός τον κόσμο ώστε έδωσε το γιο Του το μονογενή για να μη χαθεί κανένας που πιστεύει σ' Αυτόν, αλλά να έχει ζωή αιώνια»

Ο Πλάστης σου σου έδωσε σώμα τιμής. Μην κάνεις λοιπόν τα μέλη σου όπλα αδικίας. Σήμερα ξεχώρισε από τον όχλο που σαν κοπάδι άλογων ζώων φέρονται προς τον όλεθρο. «Γιατί σαν παγίδα θα έρθει η ημέρα της οργής του Θεού για όλους αυτούς που θα επιμείνουν στην ασέβεια».

Δέξου το ουράνιο κάλεσμα, το δώρο της ζωής που σου χαρίζει η ΑΓΑΠΗ Του.

ΑΓΑΠΗΣΕ και ΠΙΣΤΕΨΕ ΑΥΤΟΝ που γεύτηκε θάνατο για να ελευθερωθείς εσύ από τα δεσμά της φθοράς και του θανάτου. Μπορείς με θάρρος να Τον πλησιάσεις βεβαιωμένη για την αγάπη Του για σένα προσωπικά.

Η ΖΩΗ νίκησε το θάνατο, ο Ιησούς αναστήθηκε από τους νεκρούς και σε περιμένει. Το κάλεσμα του Θεού μας δεν χρειάζεται χαρτί ιλουστρασιόν και μεγάφωνα. Σήμερα, αν ακούσεις τη φωνή Του, αν νιώσεις το άγγιγμά Του, μη σκληραίνεις άλλο την καρδιά σου.

Αυτός είναι η ουσία, η αιτία, ο ΛΟΓΟΣ της ύπαρξής σου.

Μπορείς ν' αφήσεις το αίμα από τις πληγές Του να καλύψει την αμαρτία σου, να καθαρίσει την καρδιά σου και να γίνει ο φίλος σου, ο αγαπημένος σου. Αυτός που δεν θα σε προδώσει ποτέ!

«Ιδού εγώ είμαι μεθ' υμών πάσας τας ημέρας έως συντελείας του αιώνος».

«Σε μένα εμβλέψατε και σώθητε τα πέρατα της γης λέει ο Κύριος».