Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ιδού έρχομαι ως κλέπτης...

τήν "δοξα" πεντηκοστιανών και ιεχωβάδων φαίνεται ότι ζήλεψε ο "πατήρ" Μάξιμος ο οποίος στο βιβλίο του Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ μας "πληροφορεί" ότι :
"Το βιβλίο "Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ" συνέγραψε με την βοήθεια του Θεού ο π. Μάξιμος καί κυκλοφόρησε τό Πάσχα του 2006.
Στίς 700 περίπου σελίδες του μπορείτε νά διαβάσετε ό,τι έχει σχέση με τον Αντίχριστο, τα "ΣΗΜΕΙΑ των ΚΑΙΡΩΝ" το 666, το σφράγισμα, τα μικροτσίπ, τον Αντίχριστο και την Δευτέρα Παρουσία.
Το βιβλίο αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο...Στο βιβλίο αυτό αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ γεννήθηκε το 1983 και θα εμφανιστεί το 2013 για να κυβερνήσει το κόσμο για 7 περίπου χρόνια. Αμέσως μετά γύρω στο 2018 θα γίνει η Δεύτερη Παρουσία του Κυρίου μας, δηλαδή το ΤΕΛΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ και θα ξεκινήσει η απαρχή της αιωνίου ζωής"

Ετσι ο Κύριος δεν θα έλθει ως κλέπτης,διότι τα μαρτύρησε όλα στον Μάξιμο . Ο Θεός αγαπάει τον γιό του ,αλλά έχει μεγαλύτερη αδυναμία στον Μάξιμο..

 Πώς δικαιολογούνται όλα αυτά ; Μας πληροφορεί ο ίδιος ότι:"Είναι ποτέ δυνατόν ο Χριστός ως Θεάνθρωπος, ως Υιός και Λόγος του Θεού, ο δημιουργήσας το Σύμπαν και μέσα σ' αυτό και τον χρόνο και τους αιώνες, να μην γνωρίζει πότε θα γίνει η Δεύτερη Του Παρουσία; Πότε δηλαδή θα ξαναέλθει ο ίδιος για να κρίνει ζώντες και νεκρούς;"

 Και μη μπορώντας να απαντήσει στο πιο πάνω ερώτημά του (με τριαδικό τρόπο )μέσα απο τον λόγο του Θεού, ανατρέχει(..τώρα μάλιστα) στον Ιωάννη τον..Χρυσόστομο..
" Ο 'Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος λέγει:
"Δια την ημέραν δε εκείνην και την ώραν κανείς δεν γνωρίζει τίποτε, ούτε οι άγγελοι των ουρανών, παρά μόνον ο Πατήρ μου". Με την δήλωσιν "ούτε οι άγγελοι" τούς απεστόμωσεν, ώστε να μη ζητήσουν να μάθουν ο,τι δεν γνωρίζουν εκείνοι, λέγων δε "ούτε ο Υιός" τούς εμποδίζει όχι μόνον να μάθουν, αλλά και να ερευνούν. Ότι δε δι' αυτό το είπε, βλέπε πως τούς απεστόμωσε καλύτερα μετά την ανάστασιν, όταν τούς είδε να γίνωνται περισσότερον περίεργοι. Διότι τώρα μεν τούς ανέφερε πολλά και διάφορα τεκμήρια, τότε δε τούς είπεν απλώς· "δεν είναι ιδική σας υπόθεσις να γνωρίζετε τούς χρόνους η τούς καιρούς" (Πραξ. α', 7). Έπειτα, δια να μη είπουν ότι παρεμελήθημεν, περιεφρονήθημεν, ούτε αυτού δεν είμεθα άξιοι, λέγει· "τούς οποίους ώρισεν ο Πατήρ κατά την ιδικήν του εξουσίαν" (Πραξ. α', 7). Διότι εφρόντιζε πάρα πολύ να τούς τιμά και να μη τούς αποκρύπτη τίποτε. Δια τούτο αυτό το αφήνει εις την δικαιοδοσίαν του Πατρός, αφ' ενός δια να κάμη το πράγμα φοβερόν, και αφ' ετέρου να αποκλείση εκείνους να πληροφορηθούν αυτό που ελέχθη. Διότι εάν δεν είναι αυτό και το αγνοεί, πότε θα το γνωρίση; Μηπως μαζί μας; Και ποίος θα ημπορούσε να το είπη αυτό; Και τον μεν Πατέρα τον γνωρίζει ακριβώς, τόσον ακριβώς μάλιστα όσον Έκείνος γνωρίζει τον Υιόν, την δε ημέραν την αγνοεί;"
(Ιωάννου Χρυσοστόμου ΕΠΕ 12, 45,47)."

  
Λέει δηλαδή(ο Μάξιμος) οτι όσα έκανε και έλεγε ο Κύριος ήταν η αλήθεια αλλά προιόν πολιτικής και τακτικής. Τούς "δούλευε" τους μαθητές του για να μην τον πιέζουν να τους πεί , τους ξεφορτώθηκε με το "γάντι"για να μήν τους δυσαρεστήσει βρέ αδελφέ..Περίμενε πότε θά  εμφανιστεί ο Μάξιμος και το βιβλίο του για να έλθει η Θεία αποκάλυψη.

Μην θεωρήσετε το βιβλίο άλλη μια γραφικότητα.
Τό αποτέλεσμα αλλά και το αίτιο της δράσης των κάθε λογής μελλοντολόγων "ερευνητών" θα είναι η απαξίωση του λόγου του Θεού στα αυτιά και τα μάτια του κόσμου, μια αυτόκλητη υπηρεσία στην επερχόμενη αποστασία.

 ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ..