Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ποιοί είναι στ αλήθεια ;

..Είναι οι ελεήμονες οργανισμοί με το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο , που διαφημίζουν τις εμπειρίες της δράσης τους..πρακτικοί, α-χρωμοι αλλά και ά-πραγοι μπροστά σε κάθε τι που ξεφεύγει από την ασφάλεια της ουδετερότητάς..
..Είναι οι διακονίες με την πλούσια "πνευματική" δράση, που οικοδομούν την ρεκλάμα του προσωπικού τους έργου.. με βαρύτιμες διακυρήξεις για ενότητα και τις άοσμες δια-δογματικές κοσμοσυνάξεις ..με τα χαρισματικά πανηγυράκια που προβάλλουν αυτάρεσκα οτι είναι ευλογημένοι ..
..Είναι ακόμα οι "σοσιαλίζοντες" χριστιανοί..με λόγια χωρίς ουσία και αντίκρυσμα, που χτίζουν το δικό τους δημόσιο προφίλ μιλώντας τάχα για την δυστυχία των άλλων..,που δεν αγγίζουν οτι πραγματικά καίει, αφού αρνήθηκαν την δύναμη της ελευθερίας του Χριστού.
..Είναι όλοι αυτοί οι επώνυμοι...τους οποίους ο Κύριος δεν αποθαρρύνει για την δράση τους..Ομως είναι κατά βάθος η διάθεση της καρδιά σου οταν ασχολείσαι με πράγματα του Θεού. Εκείνος λέει και σήμερα να "μή γνώτω η αριστερά σου τί ποιεί η δεξιά σου"
 
(πηγή leonjes)