Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Σχέδιο LUCID (3)

Συγκαλυμμένες Επιχειρήσεις της Αμερικανικής NSA

Το ακόλουθο ντοκουμέντο συνιστά αποδεικτικό στοιχείο για την αγωγή που κατατέθηκε στο Δικαστήριο των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον, από τον John St. Clair Akwei εναντίον της υπηρεσίας εθνικής ασφάλειας (NSA), Ft George G. Meade, Maryland (πολιτική αγωγή 92-0449). Συνιστά δε τη γνώση του για τη δομή της NSA, των δραστηριοτήτων, των ιδιόμορφων αποκλειστικών τεχνολογιών και των συγκαλυμμένων επιχειρήσεων, που αποσκοπούν στην παρακολούθηση μεμονωμένων πολιτών.
 
Αυτό το ντοκουμέντο αποκαλύπτει μια τρομακτική γκάμα τεχνολογιών και προγραμμάτων σχεδιασμένων για την παρακολούθηση και τον έλεγχο ατόμων, που διαθέτει αυτή η μυστική υπηρεσία.

Πληροφορίες Επικοινωνιών (COMINT)

Πλήρης παρακολούθηση όλων των ηλεκτρονικών επικοινωνιών στις ΗΠΑ και σ' όλο τον κόσμο για την προστασία της εθνικής ασφάλειας. Η NSA στο Ft Meade, Maryland, έχει τους πιο προηγμένους κομπιούτερ στον κόσμο από τις αρχές του 1960. Η τεχνολογία της NSA είναι ανεπτυγμένη και εφαρμόζεται μυστικά, μακριά από τους ιδιωτικούς οργανισμούς, την ακαδημαϊκή κοινότητα και το πλατύ κοινό.

Πληροφορίες Σημάτων (SIGINT)

Η αποστολή των Πληροφοριών Σημάτων της NSA έχει εξελιχθεί σ' ένα πρόγραμμα αποκωδικοποίησης των ηλεκτρομαγνητικών (EMF=H/μ) κυμάτων στο περιβάλλον για ασύρματη παγίδευση κομπιούτερ και παρακολούθηση ατόμων μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος που ενυπάρχει στο ανθρώπινο σώμα. Οι Πληροφορίες Σημάτων βασίζονται στο γεγονός ότι, ο,τιδήποτε στο περιβάλλον που έχει ηλεκτρικό ρεύμα, έχει ταυτόχρονα και μαγνητική ροή γύρω του, η οποία εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Η NSA και το Υπουργείο Άμυνας έχουν αναπτύξει αποκλειστική (και μυστική) προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία, με την οποία μπορούν να αναλύσουν από μακριά, όλα τα αντικείμενα, τεχνητά ή οργανικά, που έχουν ηλεκτρική δραστηριότητα.

Πληροφορίες Εσωτερικού (DOMINT)

Η NSA έχει ηλεκτρονικά αρχεία για όλους τους Αμερικανούς και όχι μόνον, πολίτες. Η NSA, με πάνω από 50.000 πράκτορες (HUMINT), συλλέγει πληροφορίες για κάθε Αμερικανό πολίτη που θα μπορούσε να την ενδιαφέρει. Οι πράκτορες αυτοί είναι εξουσιοδοτημένοι, με σαφή εντολή, να κατασκοπεύουν και να παρακολουθούν οποιονδήποτε. Η NSA έχει σε λειτουργία ένα μόνιμο δίκτυο εθνικής ασφάλειας αντιτρομοκρατικής παρακολούθησης. Αυτό το δίκτυο παρακολούθησης είναι απόλυτα μεταμφιεσμένο και καμουφλαρισμένο από το πλατύ κοινό.

Η παρακολούθηση ατόμων στις ΗΠΑ πραγματοποιείται εύκολα και ανέξοδα από το δίκτυο ηλεκτρονικής παρακολούθησης της NSA. Αυτό το δίκτυο (DOMINT) καλύπτει δεκάδες χιλιάδες πράκτορες της NSA και παρακολουθεί εκατομμύρια πρόσωπα ταυτόχρονα. Το εντυπωσιακά χαμηλό κόστος για την πραγματοποίηση των επιχειρήσεων αυτών, εξασφαλίζεται από την ηλεκτρονική τεχνολογία της NSA, που είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να ελαχιστοποιεί το κόστος λειτουργίας.

Το προσωπικό της NSA υπηρετεί σε δημόσιες (φανερές) θέσεις στην περιοχή διαμονής του. Αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει συγκαλυμμένες και νόμιμες επιχειρήσεις, που μπορούν να πληροφορήσουν τις υπηρεσίες πληροφοριών για πρόσωπα που ενδεχόμενα είναι στόχοι παρακολούθησης.

Οι πράκτορες της NSA στην κοινωνία κινούνται καμουφλαρισμένα, και συνήθως, έχει παραπλανητικά επαγγέλματα ή ιδιότητες, όπως: κοινωνικοί λειτουργοί, δικηγόροι και επιχειρηματίες κ.λ.π.

Απόμακρη Επέμβαση σε Κομπιούτερ από την SIGINT

Η NSA παρακολουθεί όλους τους προσωπικούς υπολογιστές (PC) και τους άλλους κομπιούτερ που πωλούνται στις ΗΠΑ. Η επιχείρηση αυτή, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αποστολής του δικτύου Εσωτερικών Πληροφοριών.

Ο εξοπλισμός ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων της NSA μπορεί να συντονισθεί στις εκπομπές ραδιοσυχνοτήτων (RF) που προέρχονται από τα κυκλώματα των προσωπικών υπολογιστών(PC), φιλτράροντας τις εκπομπές από τα μόνιτορ και της παροχές ισχύος. Η εκπομπή ραδιοκυμάτων (RF) από τα κυκλώματα του PC εμπεριέχει τις ψηφιακές πληροφορίες του PC.

Κωδικοποιημένα κύματα ραδιοσυχνοτήτων από τον εξοπλισμό τηςNSA μπορούν να προκαλούν αντήχηση στα κυκλώματα των PC και να αλλοιώνουν τα δεδομένα τους. Έτσι, η NSA μπορεί να αποκτήσει δυνατότητα πρόσβασης, τύπου modem, σ' οποιοδήποτε κομπιούτερ της χώρας, για παρακολούθηση ή για αντιτρομοκρατικό ηλεκτρονικό πόλεμο.

Επισήμανση των Πεδίων Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων (EMF) Ανθρώπων - στόχων Παρακολούθησης

Το βιοηλεκτρικό πεδίο κάθε ανθρώπου μπορεί να επισημανθεί από μακριά. Επομένως, άτομα μπορούν να παρακολουθηθούν Οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Με τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτει η NSA, οι κρυπτογράφοι / αποκρυπτογράφοι της μπορούν να διαβάσουν από μακριά τα διεγερμένα δυναμικά (από τα EEGs ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα).

Αυτά τα διεγερμένα (ζωντανεμένα) δυναμικά, μπορούν να αποκωδικοποιηθούν, έτσι ώστε να απεικονίσουν τις εγκεφαλικές καταστάσεις και τις σκέψεις. Επομένως, μπορεί να παρακολουθείται οποιοδήποτε άτομο τέλεια από απόσταση.

Το προσωπικό της NSA μπορεί να επισημάνει οποιοδήποτε άτομο στη χώρα, μέσω του δικτύου σάρωσης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (EMF) των Πληροφοριών Σημάτων και τα κομπιούτερ της NSA θα το εντοπίσουν επακριβώς και θα τον παρακολουθούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Η NSA μπορεί να επισημάνει και να παρακολουθήσει οποιονδήποτε πολίτη μέσα στις ΗΠΑ με αυτό τον τρόπο.

Η Υπηρεσία Πληροφοριών Σημάτων της NSA χρησιμοποιεί τη διέγερση των εγκεφαλικών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (EMF) για Απόμακρη Νευρική Παρακολούθηση (RNM Remote Neural Monitoring) και Ηλεκτρονική Εγκεφαλική Σύνδεση (EBL-Electronic Brain Link).

Η τεχνολογία της Ηλεκτρομαγνητικής (EMF) Εγκεφαλικής Διέγερσης ήταν σε ανάπτυξη από την εποχή του προγράμματος MKUL TRA, στις αρχές του 1950, που συμπεριλάμβανε νευρολογική έρευνα της μη ιονίζουσας ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και βιοηλεκτρική έρευνα και ανάπτυξη. Η μυστική τεχνολογία που προέκυψε μετά από τις μακροχρόνιες και επίμονες έρευνες ταξινομήθηκε στα Αρχεία της NSA ως "Πληροφορίες Ακτινοβολίας" -όρος που ορίζεται ως "πληροφορίες που προέρχονται από ακούσια εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στο περιβάλλον, στα οποία δεν περιλαμβάνεται η ραδιενέργεια ούτε η πυρηνική έκρηξη".

Η Υπηρεσία Πληροφοριών Σημάτων εφάρμοσε και κράτησε μυστική αυτή τη τεχνολογία, όπως έγινε και με τα άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού πολέμου των ΗΠΑ. Η NSA ελέγχει τις διαθέσιμες πληροφορίες για αυτή την τεχνολογία και δεν ενημερώνει το κοινό για τις σχετικές επιστημονικές έρευνες και εφαρμογές. Υπάρχουν ακόμα διεθνείς συμφωνίες για πληροφοριακή συσκότιση πάνω σ' αυτά τα θέματα, με βάση τις οποίες κρατείται μυστική η τεχνολογία αυτή.

Η NSA έχει αποκλειστικά δικό της ηλεκτρονικό εξοπλισμό που αναλύει την ανθρώπινη ηλεκτρική δραστηριότητα από απόσταση. Η χαρτογράφηση του εγκεφάλου από τα κομπιούτερ της NSA, μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει συνεχώς ολόκληρη την ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου.

Η NSA καταγράφει και αποκωδικοποιεί προσωπικές εγκεφαλικές χαρτογραφήσεις (εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων) για λόγους εθνικής ασφάλειας. Η τεχνολογία αυτή της Ηλεκτρομαγνητικής (EMF) Εγκεφαλικής Διέγερσης χρησιμοποιείται επίσης μυστικά από τις στρατιωτικές υπηρεσίες για την σύνδεση εγκεφάλου με κομπιούτερ (στα στρατιωτικά μαχητικά αεροπλάνα, για παράδειγμα).

Για σκοπούς ηλεκτρονικής παρακολούθησης, η ηλεκτρική δραστηριότητα του κέντρου λόγου του εγκεφάλου, μπορεί να αποκωδικοποιηθεί και να μεταφρασθεί σε υποκειμενικές προφορικές σκέψεις. Η Απόμακρη Νευρική Παρακολούθηση (RNM), επίσης, μπορεί να στείλει κωδικοποιημένα μηνύματα στον ακουστικό φλοιό του εγκεφάλου, επιτρέποντας έτσι ακουστική επικοινωνία άμεσα με τον εγκέφαλο (παρακάμπτοντας τα αυτιά). Οι χειριστές της NSA μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνική μυστικά για να καταβάλλουν να τσακίσουν ψυχολογικά τα υποκείμενα παρακολούθησης, προκαλώντας ακουστικές παραισθήσεις που χαρακτηρίζουν μόνο την παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Χωρίς καμιά άμεση επαφή με το υποκείμενο, η Απόμακρη Νευρική Παρακολούθηση και Έλεγχος (RNM), μπορεί να χαρτογραφήσει την ηλεκτρική δραστηριότητα του οπτικού φλοιού του εγκεφάλου του ατόμου που υφίσταται παρακολούθηση και να εμφανίσει τις υποκειμενικές εγκεφαλικές εικόνες του σε μια τηλεοπτική οθόνη (βίντεο μόνιτορ).

Οι χειριστές της NSA έτσι, βλέπουν ό,τι και τα μάτια του εν λόγω ατόμου. Η οπτική μνήμη η αποθηκευμένη στον ανθρώπινο εγκέφαλο μπορεί επίσης να καταστεί ορατή και να καταγραφεί. Η Απόμακρη Νευρική Παρακολούθηση (RNM) μπορεί επίσης, να στείλει εικόνες άμεσα στον οπτικό φλοιό του εγκεφάλου, παρακάμπτοντας τα μάτια και τα οπτικά νεύρα.

Οι χειριστές της NSA μπορούν έτσι, να χρησιμοποιήσουν μυστικά αυτή τη δυνατότητα για να εισάγουν οπτικές παραστάσεις στον εγκέφαλο του υπό παρακολούθηση υποκειμένου, όταν αυτό βρίσκεται σε ύπνο τύπου REM, για λόγους προγραμματισμού του εγκεφάλου και της συ-μπεριφοράς.

Η Χρησιμοποίηση του RNM

Στις ΗΠΑ, υπάρχει δίκτυο Πληροφοριών Σημάτων από τη δεκαετία του 1940. Η NSA, στο Ft Meade, έχει εγκαταστήσει ένα απέραντο, αμφίδρομης κατεύθυνσης, ασύρματο σύστημα Απόμακρης Νευρικής Παρακολούθησης και Επικοινωνίας (RNM) που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση ατόμων και για να ελέγξουν, διακριτικά, την είσοδο των οπτικοακουστικών πληροφοριών στους εγκεφάλους τους.

Όλα αυτά γίνονται χωρίς καμιά ορατή επαφή με το υπό παρακολούθηση υποκείμενο στόχο. Η Απόμακρη Νευρική Παρακολούθηση (RNM) είναι η υπέρτατη μέθοδος παρακολούθησης και περισυλλογής πληροφοριών στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Ομιλία, τρισδιάστατος ήχος και υποσυνείδητα ακουστικά σήματα μπορούν να σταλούν στον ακουστικό φλοιό του εγκεφάλου του υποκειμένου-στόχου (παρακάμπτοντας τα αυτιά και τα ακουστικά νεύρα), ενώ εικόνες αντίστοιχα μπορούν να σταλούν στον οπτικό φλοιό.

Η Απόμακρη Νευρική Παρακολούθηση (RNM) μπορεί να αλλάξει τις οπτικές και ακουστικές παραστάσεις του υποκειμένου-στόχου, τις ψυχολογικές διαθέσεις του και τον έλεγχο των κινήσεών του.

Η σύνδεση του εγκεφαλικού φλοιού ομιλίας και του εγκεφαλικού φλοιού ακοής έχει καταστεί το τέλειο τηλεπικοινωνιακό σύστημα για τις υπηρεσίες πληροφοριών. Η τεχνική της Απόμακρης Νευρικής Παρακολούθησης (RNM) επιτρέπει πλήρη οπτικοακουστική σύνδεση εγκεφάλου με εγκέφαλο ή εγκεφάλου με κομπιούτερ.

Η Υπηρεσία Πληροφοριών Σημάτων (SIGINT) της NSA μπορεί να επισημάνει, να εντοπίσει και να παρακολουθήσει από μακριά τα βιοηλεκτρικά πεδία ενός ανθρώπου.

Η Υπηρεσία Πληροφοριών Σημάτων της NSA, έχει την αποκλειστική τεχνολογική ικανότητα να ελέγχει, από μακριά και διακριτικά, τις πληροφορίες που εμπεριέχει ο ανθρώπινος εγκέφαλος, αποκωδικοποιώντας ψηφιακά τα "διεγερμένα (ζωντανεμένα) δυναμικά" στις συχνότητες των 30-50 Χερτς (Ηz), των ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών των 5 μιλλιβάτ από τον εγκέφαλο.

Η νευρωνική δραστηριότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου δημιουργεί μια μεταβαλλόμενη ηλεκτρική σχηματομορφή με μεταβαλλόμενη μαγνητική ροή. Αυτή η μαγνητική ροή εκπέμπει ένα συνεχές ηλεκτρομαγνητικό κυματισμό συχνότητας 30-50 Χερτς (Ηz), ισχύος 5 μιλλιβάτ. Στην ηλεκτρομαγνητική εκπομπή του εγκεφάλου περιλαμβάνονται "αιχμές" και σχηματομορφές που λέγονται "ζωντανεμένα δυναμικά" ("evoked potentials").

Κάθε σκέψη, αντίδραση, εντολή κίνησης, ακουστικό γεγονός και οπτική εικόνα του ανθρώπινου εγκεφάλου, έχει κι ένα αντίστοιχο χαρακτηριστικό "ζωντανεμένο δυναμικό" ή σύνολο "ζωντανεμένων δυναμικών".

Η εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (EMF) από τον εγκέφαλο μπορεί να αποκωδικοποιηθεί σε τρέχουσες σκέψεις, οπτικές παραστάσεις και ακουστικούς ήχους που ενυπάρχουν μέσα στον εγκέφαλο του υποκειμένου.

Ο απόμακρος έλεγχος και παρακολούθηση ατόμων γίνεται οπουδήποτε, μέσα σε κάθε κτίριο, συνεχώς, σε οποιοδήποτε σημείο των ΗΠΑ.

Η ανέξοδη εφαρμογή αυτής της τεχνικής παρακολούθησης επιτρέπει τη συνεχή κατασκοπεία χιλιάδων ατόμων σε κάθε κοινότητα από τη NSA.