Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Μόνο εγώ δεν φταίω !

Mε τον Θεό τα έβαλε Ρουμάνος κρατούμενος, κατηγορώντας τον ότι απέτυχε να τον προστατεύσει από το κακό. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Pavel M. αναφέρει στην μήνυσή του: "εγώ, ο Pavel M., που εκτίω ποινή φυλάκισης 20 ετών στο κρατητήριο της Timisoara, ζητώ την ανάληψη νομικής δράσης εναντίον του Θεού, κάτοικο του Παραδείσου (!) και εκπροσωπούμενου από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας". (!) Όσο για τις κατηγορίες; Ο κρατούμενος αναφέρει μεταξύ άλλων εξαπάτηση, κακομεταχείριση και...δωροδοκία! Σύμφωνα με τον κ. Pavel, η βάπτισή του αποτέλεσε συμβόλαιο με τον Θεό (!), με το οποίο ο τελευταίος έδωσε την υπόσχεση να τον προστατεύσει από τις κακές πράξεις..."Ο Θεός έλαβε από εμένα διάφορα αγαθά (!) και προσευχές, με αντάλλαγμα την συγχώρεση και την υπόσχεση μιας καλύτερης ζωής", αναφέρει ο κρατούμενος και καταλήγει: "όμως, αφέθηκα στα χέρια του Διαβόλου". Και μπορεί η μήνυση να σας φαίνεται αστεία, ωστόσο, οι Αρχές την διαβίβασαν στο Δικαστήριο της Timisoara, ακολουθώντας πιστά το γράμμα του Νόμου.
Είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Pavel M . Αγνοεί την αλήθεια για το που μένει ο "αντίδικός" του για το ποιός τον εκπροσωπεί , για το τι είναι βάπτισμα , τι είναι τα δώρα του Θεού .  Περισσότερο από όλα όμως αγνοεί πόσο ο Θεός τον αγαπάει και πόσο λυπάται που παραδόθηκε στα χέρια του διαβόλου ..