Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Πρόσκληση σε πάρτι

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ
ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ! 




Σας προσκαλούμε μέσα απ’ όλη μας την καρδιά σ’ αυτή τη γιορτή της γέννησης.

Τιμώμενο πρόσωπο: Ο Ιησούς Χριστός.

Ημερομηνία: Κάθε μέρα. Παραδοσιακά, 25 Δεκεμβρίου, αλλά Αυτός πάντα κάπου κοντά βρίσκεται, οπότε η ημερομηνία είναι προσαρμόσιμη.... 

Ώρα: Όποτε είστε έτοιμοι. (Παρακαλώ να μην αργήσετε, θα χάσετε όλη τη χαρά!) 

Τόπος: Η καρδιά σας .... Θα σας συναντήσει εκεί. Θα Τον ακούσετε να κτυπά. 

Ενδυμασία: Ελάτε όπως είστε... και οι κουρελιάρηδες είναι καλοδεχούμενοι. Έτσι κι αλλιώς θα πλύνει τα ρούχα μας. Κάτι είπε για άσπρους χιτώνες και κορόνες για όσους μείνουν μέχρι τέλους.

Εισιτήρια:Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αυτός έχει ήδη πληρώσει για όλους... Λέει ότι σίγουρα δεν θα μπορούσε κανείς ν’ ανταποκριθεί στην τιμή του εισιτηρίου από μόνος του... Του κόστισε τα πάντα, γι’ αυτό πρέπει να δεχτείτε το εισιτήριο!!

Φαγητό - ποτό: Νέος οίνος, ψωμί, και ένα ποτό που το λένε "ζωντανό νερό". Στη συνέχεια θα παρατεθεί δείπνο που υπόσχεται να είναι έξω απ’ αυτό τον κόσμο!

Προτάσεις δώρων:  Η ζωή σου. Είναι απ΄ αυτούς που τα έχουν ήδη όλα. Είναι πολύ γενναιόδωρος στις ανταποδώσεις του. Περίμενε και θα δεις τι έχει για σένα! 

Ψυχαγωγία:Χαρά, Ειρήνη, Αλήθεια, Φως, Ζωή, Αγάπη, Πραγματική ευτυχία, Κοινωνία με το Θεό, Συγχώρεση, Θαύματα, Θεραπεία, Δύναμη, Αιωνιότητα στον παράδεισο, Ικανοποίηση, και πολύ περισσότερα!

Υστερόγραφο. Πολύ σημαντικό!
 
Πρέπει να το ξέρει πιο μπροστά για να μπορέσει να κρατήσει μια θέση στο τραπέζι. Επίσης, κρατάει μια λίστα φίλων Του που λέει ότι θα τη χρειαστεί στο μέλλον. Την ονομάζει "Το βιβλίο της ζωής του αρνίού".