Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Σχέδιο LUCID (2)

Το μυστηριώδες χάραγμα της Νέας Εποχής.

Άραγε το εμφυτευμένο βιοτσίπ, το οποίο θα βρίσκεται άμεσα συνδεδεμένο με το δίκτυο παγκόσμιου ελέγχου, θα γίνει η βάση για το μυστηριώδες αλλά διαβολικό χάραγμα του Θηρίου; Είναι πολύ πιθανό, μια και έτσι δείχνουν τα γεγονότα.  
Ο Martin Anderson, πρώην βοηθός του Ρήγκαν και τώρα ανώτερο μέλος του διδακτικού προσωπικού του Ινστιτούτου Έρευνας Hoover του Πανεπιστημίου Stanford στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνιας, είναι ανάμεσα σε εκείνους που από τους πρώ¬τους προειδοποίησαν τους Αμερικανούς για τον επικείμενο κίνδυνο κατάργησης του απόρρητου της ιδιωτικής μας ζωής, από την ανάπτυξη εργαλείων υψηλής τεχνολογίας, όπως είναι οι Έξυπνες Κάρτες Ταυτότητας και τα εμφυτευμένα βιοτσίπ.

Σ' ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα San Jose Mercury News και έπειτα αναδημοσιεύτηκε σ' όλες τις εφημερίδες των ΗΠΑ, ο Anderson δήλωνε: «Αν η κίνηση αυτή για την επιβολή μιας εθνικής Κάρτας Ταυτότητας δεν σταματήσει έγκαιρα, μπορεί να δούμε, κατά τη διάρκεια της ζωής μας, το τέλος της ιδιωτικής ζωής στις ΗΠΑ. Θα μας σφραγίσουν όλους μας σαν τα γελάδια".

Στην εφημερίδα The Washington Times, ο Martin Anderson κλιμάκωσε παραπέρα τις προειδοποιήσεις του για τον σοβαρό κίνδυνο που ενεδρεύει, όταν προειδοποίησε τους Αμερικανούς να μην εμπιστεύονται τις ρόδινες προβλέψεις των πολιτικών ηγετών και γραφειοκρατών, ότι η προτεινόμενη ηλεκτρονική Κάρτα Ταυτότητας (ή το εμφυτευόμενο βιοτσίπ) θα έκανε την ζωή καλύτερη, ανετότερη και ασφαλέστερη για τους πολίτες. Με δυσοίωνους τόνους, ο Άντερσον προειδοποίησε ότι θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο: «Αυτό το μικροσκοπικό μικροτσίπ-πομποαπαντητής είναι κάτι σαν ένα Τεχνολογικό Τατουάζ. Μάλιστα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τους ανεξίτηλους αριθμούς που χάραζαν οι Ναζί στα μπράτσα των αιχμαλώτων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης...

Κατ' αρχάς, δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά ανάμεσα, σ' ένα μικροτσίπ ενσωματωμένο στην πλαστική Κάρτα Ταυτότητας την οποία θα είσαι εξαναγκασμένος να την κουβαλάς στο πορτοφόλι σου, και σ' ένα μικρό πομποαπαντητή (σαν σφαιρίδιο) εμφυτευμένου στο μπράτσο. Το βασικό είναι και στις δύο περιπτώσεις ότι ο Μεγάλος Αδελφός έχει το δικαίωμα να σας παρακολουθεί.

Αυτή η αρχή είναι σύμφυτη και με τις δυο παραπάνω πρακτικές. Το μόνο πράγμα που διαφοροποιεί τις δυο τεχνικές μεταξύ τους, είναι το μόσχευμα που θα μπει κάτω από την επιδερμίδας σας.»

Τα συμπεράσματα του Άντερσον στο επίκαιρο άρθρο του αντηχούν μια αξιοσημείωτη προειδοποίηση: "Αν αμαυρώσετε την έννοια του απορρήτου της ιδιωτικής ζωής", παρατηρεί ο Άντερσον, "κάθε είδους καινοτόμων κρατικών ελέγχων είναι εφικτοί, γεγονός που δεν είχε καν σκεφθεί ο Aldous Huxley όταν έγραφε το ανατριχιαστικό του μυθιστόρημα, Ο Θαυμαστός Καινούριος Κόσμος ".

Ο Μάρτιν Άντερσον ήταν επίσης εκείνος που στο βιβλίο του με τίτλο, Επανάσταση, αποκάλυψε ότι στη διάρκεια της διακυβέρνησης Ρήγκαν κατά τη δεκαετία του 1980, αρκετοί Υπουργοί υποκινούσαν τον Πρόεδρο Ρήγκαν να εκδώσει μια κομπιουτεροποιημένη Κάρτα Ταυτότητας.

Η επιχειρηματολογία υπέρ της πρότασης αυτής ήταν ότι ένα τέτοιο σύστημα θα εμπόδιζε την λαθρομετανάστευση στις ΗΠΑ.

Αλλά ο Άντερσον, που τότε ήταν σύμβουλος του Προέδρου για εσωτερικά θέματα και συμμετείχε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ύψωσε τη φωνή του και έθεσε ένα ζήτημα για σκέψη: "Θα ήθελα να προτείνω έναν άλλο τρόπο τον οποίο τον θεωρώ πολύ καλύτερο", τους είπε, με σοβαρό ύφος αλλά σαφώς ειρωνικό: "Είναι κατά πολύ φθηνότερος, δεν μπορεί να πλαστογραφηθεί, είναι ελαφρότατος και αδύνατον να χαθεί. Είναι και αδιάβροχος".

"Το μόνο που πρέπει να κάνουμε", συνεχίζει ο Άντερσον, "είναι να σταμπάρουμε όλους με ένα αριθμό τατουάζ τη εσωτερική πλευρά του μπράτσου τους".

Ο Άντερσον, βέβαια, απλώς ειρωνευόταν τις ταυτότητες τατουάζ. Υπαινισσόταν σαφώς τους αριθμούς-τατουάζ με τους οποίους είχαν σταμπάρει τους αιχμάλωτους πολέμου και τους πολιτικούς κρατούμενους στα στρατόπεδα συγκεντρώσεων οι Ναζί. Αυτοί που επιβίωσαν απ' αυτά τα φοβερά στρατόπεδα και εξακολουθούν να ζουν ακόμη έχουν επάνω στο σώμα τους μέχρι σήμερα τον φοβερό αριθμό-τατουάζ. Αλλά το μήνυμα του Ρήγκαν ακούστηκε δυνατά και καθαρά.

Ο κ. Άντερσον περιέγραψε την αμήχανη αντίδραση των παρόντων Υπουργών: "Ακούστηκαν να βήχουν κάμποσοι τριγύρω από το τραπέζι. Κανά δυο Υπουργοί φάνηκαν σαν να είχαν φάει χαστούκι. Κανείς δεν μίλησε για μεγάλο διάστημα".

Ο Υπουργός Εσωτερικών James Watt αμέσως μετά επισήμανε μια επιπλοκή την οποία θεωρούσε σημαντική: Αυτές οι ταυτότητες-τατουάζ ταυτίζονται από τους συντηρητικούς Χριστιανούς με το Χάραγμα του Θηρίου (του Αντίχριστου) που αναφέρεται στην Αποκάλυψη ιγ:16-18.

Μερικοί μάλιστα Χριστιανοί είπε θεωρούν τις νέες ηλεκτρονικές Κάρτες Ταυτότητας σαν πρώτο βήμα προς τις ταυτότητες-τατουάζ. Οι συντηρητικοί Χριστιανοί, επεσήμανε ο Watt, ήταν το κρίσιμο εκείνο τμήμα του εκλογικού σώματος στο οποίο οφείλεται η άνοδος στην προεδρία του κ. Ρήγκαν.

Ο Ρόναλντ Ρήγκαν, σαν ένας συνετός πολιτικός, "έπιασε" το υπονοούμενο. Έλυσε τη συνεδρίαση εκείνη του Υπουργικού Συμβουλίου και σιωπηρά, απέρριψε την πρόταση για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητας, παρατηρώντας σαρδόνια: "Ίσως θα πρέπει απλώς να σφραγίσουμε όλα τα βρέφη".

"Ένα Σκουπιδάκι (Τσιπ) στο Αυτί σας"

Η πρόταση για ένα σύστημα νέας Κάρτας Ταυτότητας δεν ξαναεμφανίστηκε ποτέ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Ρήγκαν. Αλλά το 1993, με την εκλογή του Μπιλ Κλίντον ως Προέδρου των ΗΠΑ, άρχισε μια εκστρατεία συστηματικής προπαγάνδας και παρότρυνσης του Αμερικανικού λαού να αποδεχθεί τις ηλεκτρονικά βελούδινες χειροπέδες των νέων ηλεκτρονικών Καρτών Ταυτότητας και βιοτσίπ.

Μια σύμβουλος του Κλίντον που προωθούσε το Χάραγμα του βιοτσίπ, είναι η Δόκτωρ Mary Jane England, μέλος της κακότυχης Επιτροπής Πρωτοβουλίας για την κοινωνικοποίηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας των ΗΠΑ.

Απευθυνόμενη σε μια συνδιάσκεψη, χορηγός της οποίας ήταν η γιγαντιαία εταιρεία κομπιούτερ ΙΒΜ, στο Palm Springs της Καλιφόρνιας, η England, όχι μόνο υιοθέτησε την προτεινόμενη υποχρεωτική εφαρμογή του θεσμού της Έξυπνης Κάρτας, αλλά και προχώρησε ένα επιπλέον ανατριχιαστικό βήμα παραπέρα:

«Η έξυπνη κάρτα είναι μια θαυμάσια ιδέα, αλλά ακόμα καλύτερη ιδέα θα ήταν να μην χρησιμοποιήσουμε ούτε την κάρτα: Αυτή τη δυνατότητα την ονομάζω "ένα σκουπιδάκι (τσιπ) στο αυτί σας". Ένα μόνιμα εμφυτευμένο βιοτσίπ δηλαδή, με το οποίο θα είχαμε άμεση πρόσβαση στο ιατρικό σας ιστορικό, έτσι ώστε, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσθε, ακόμα και αν σας πήγαιναν αναίσθητο στο θάλαμο εντατικής θεραπείας, να είχαμε την δυνατότητα πρόσβασης σ' αυτό. Πρέπει να προχωρήσουμε τολμηρά, πέρα από τη στενή αντίληψη της έξυπνης κάρτας και να αξιοποιήσουμε τις τεχνολογικές δυνατότητες που ήδη είναι διαθέσιμες».

Μην πιστέψετε ούτε για μια στιγμή ότι μόνον ο Κλίντον και οι φιλελεύθεροι δημοκράτες βρίσκονται πίσω από αυτή την καταχθόνια εκστρατεία να μας σφραγίσουν και να μας στιγματίσουν με αριθμούς, να μας υποδουλώσουν μέσω τεχνολογικών τατουάζ, και να μας παρακολουθούν με κομπιουτεροποιημένα συστήματα που βλέπουν τα πάντα. Ο Σατανάς δεν είναι δεδηλωμένος οπαδός του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ. Ενθουσιάζεται επίσης όταν περνά τη γραμμή του και από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Παράδειγμα, η συζήτηση που αναφέραμε παραπάνω, η οποία έλαβε χώρα κατά την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου του Ρήγκαν (πρώην ηγέτη των συντηρητικών Ρεπουμπλικάνων).

Ένας από τους στυλοβάτες του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Pete Wilson, αγωνίζεται σθεναρά κι αυτός για την έκδοση της νέας ηλεκτρονικής Έξυπνης Κάρτας. Ο Wilson επανειλημμένα έχει συμφωνήσει με την εκστρατεία των φιλελευθέρων Δημοκρατικών, για την υποχρεωτική επιβολή των νέων Καρτών. Όπως και τόσοι άλλοι, υψώνει κι αυτός υποκριτικά το σκιάχτρο της παράνομης μετανάστευσης. Χρειάζεται δηλώνει ο εν λόγω Κυβερνήτης, απαραίτητα ένα σύστημα νέων ταυτοτήτων για να περιοριστεί η παράνομη μετανάστευση. Στην υποκριτική αυτή εκστρατεία συνοδεύεται από τις Γερουσιαστές του Δημοκρατικού Κόμματος Diane Feinstein και Barbara Boxer.

Ωστόσο, τα υπαρκτά προβλήματα που δημιουργεί η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιούνται από τον Μεγάλο Αδελφό σαν πρόσχημα, για την εξάλειψη των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων και ελευθεριών μας. Η Enriqueta Ramos, μια αξιωματούχος του Κοινοτικού Κολεγίου του Νομού Οραντζ (Λος Άντζελες) κτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου και σήμανε συναγερμό όταν ρωτήθηκε για την πρόταση των Wilson, Feinstein και Boxer: "Μια εθνική Κάρτα Ταυτότητας, θα μπορούσε να οδηγήσει την Καλιφόρνια σε επικίνδυνο μονοπάτι", φέρεται να δήλωσε η Ράμος. "Θα δημιουργήσει ένα Νεοναζιστικό κράτος στις ΗΠΑ όπου θα είμαστε υποχρεωμένοι να χαφιεδίζουμε ο ένας τον άλλον. Το επόμενο πράγμα που θα αντιληφθούμε, θα είναι ένα τατουάζ στο σώμα μας".

Tο ISO 9000 καθίσταται Οικουμενικό Πρότυπο

Ουσιαστικά, όλες οι εταιρείες, όλων των βιομηχανικών κλάδων, αυτή τη στιγμή προσαρμόζονται εσπευσμένα με τις υποχρεωτικές προδιαγραφές του προγράμματος ISO 9000.

Σύντομα, αναμένεται ότι κανείς άνθρωπος, ούτε εταιρεία πάνω στον πλανήτη μας, δεν θα είναι σε θέση να κατα-σκευάσει και να πουλήσει προϊόντα χωρίς έγκριση και Πιστοποίηση Ποιότητας του ISO 9000.

Στο περιοδικό Αμερικανική Χαρτοποιία (American Papermarket), μια έκδοση του ομώνυμου βιομηχανικού κλάδου, ο Jackie Fox γράφει: "Το ISO 9000 έχει καταστεί το ελάχιστο πρότυπο όριο για τις εμπορικές συναλλαγές στην παγκόσμια αγορά από τη δεκαετία του 1990 και μετέπειτα."

Η Sue Jackson, σύμβουλος του Ποιοτικού Κέντρου Διοίκησης & Τεχνολογίας της εταιρείας Du Pont, προσθέτει: "Το ISO 9000 είναι το σύστημα πιστοποίησης ποιότητας των προϊόντων, το οποίο θα χρειάζονται οι εταιρείες, ανεξάρτητα από το αν είναι παραγωγοί ή προμηθευτές, προκειμένου να κάνουν "μπίζνες", αγορές ή πωλήσεις, στην Ενωμένη Ευρώπη, στις ΗΠΑ και σ' ολόκληρο τον κόσμο".

Ήδη, πάνω από 100 χώρες έχουν υιοθετήσει τις προδιαγραφές και τα πρότυπα του ποιοτικού ελέγχου που απαιτεί το ISO 9000. Η εφαρμογή του Προγράμματος της Πιστοποίησης Ποιότητας ISO 9000 άρχισε από στην Ευρώπη, σαν αποτέλεσμα απόφασης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, μιας μυστικοπαθούς ομάδας που αριθμεί περίπου 125 μέλη, μεταξύ των πλουσιοτέρων και ισχυρότερων βιομηχάνων και τραπεζιτών της γης. Αρχικά, η είσοδος στο Πρόγραμμα Πιστοποίησης ISO 9000 ήταν "προαιρετική." Αλλά σήμερα, σύμφωνα με τα τρέχοντα σχέδια των Μεγάλων Αφεντικών, θα γίνει υποχρεωτική. Το ISO 9000 καθίσταται ταχύτατα η μόνη απαραίτητη προϋπόθεση για την διεξαγωγή των εμπορικών συναλλαγών σ' όλες τις χώρες του κόσμου.

Οι μεγιστάνες του πλούτου επιδιώκουν να εκδιώξουν οπωσδήποτε κάθε επιχειρηματία και παραγωγό, μικρό και μεγάλο, από τον παγκόσμιο στίβο του οικονομικού ανταγωνισμού, ο oποίος δεν θα συμμορφωθεί με τις υποδείξεις και τις προδιαγραφές που προβλέπει το σχέδιό τους: Την ολική καταγραφή όλων όσων παράγουν αγαθά -δηλαδή του "μαμμωνά"- πάνω στη γη (Αποκάλ.ιη:2-3 & 11-19).

Θεωρία Συστημάτων: Η Τεχνολογία της Εξουσίας

Η κομπιουτεροποίηση όλων των πλευρών της ζωής, ιδιαίτερα των οικονομικών υποθέσεων των ανθρώπων και κρατών, είναι εκείνο που τελικά επέτρεψε στους Πεφωτισμένους αρχισυνωμότες της Νέας Εποχής να συγκεντρώσουν ένα απίστευτα μεγάλο οπλοστάσιο τεχνολογικών όπλων. Αυτά τα όπλα χρησιμοποιούνται σήμερα για να αλώσουν και τις λίγες, τελευταίες γραμμές άμυνας, που στέκονται ακόμη όρθιες εναντίον της συνωμοσίας. Χρησιμοποιώντας την επιβλητική οικονομική ισχύ τους και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τους, σε συνδυασμό με την πολιτική επιρροή που διαθέτουν, οι συνωμότες μπόρεσαν να σφιχταγκαλιάσουν θανάσιμα όλη την Υφήλιο. Το σφιχταγκάλιασμα αυτό πραγματοποιήθηκε μ' ένα μωσαϊκό κομπιουτεροποιημένων και τηλεοπτικοποιημένων Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης και ανταλλαγής πληροφοριών. Αλλά μια αυθεντία, ο Robert Lillienfeld, παρατήρησε στο ενδιαφέρον βιβλίο του, Η Άνοδος της Θεωρίας Συστημάτων, ένας τέτοιος κόσμος "θα σημάνει το τέλος της ποικιλομορφίας των πολιτιστικών παραδόσεων και της ανθρώπινης ελευθερίας και θα έχει σαν αποτέλεσμα να επέλθει μια ομοιογενοποίηση της υδρογείου κάτω από την ανθρώπινη κυριαρχία - ή, μάλλον καλύτερα, κάτω από την πολιτική-οικονομική και θρησκευτική κυριαρχία μιας μικρής, αλλά πανίσχυρης ελιτίστικης ολιγαρχίας".

Το ενδιαφέρον τώρα είναι ότι η Θεωρία Συστημάτων, που ο LiIlienfeld διερεύνησε στο βιβλίο που δημοσιεύθηκε πριν 20 περίπου χρόνια, αποτελεί την ουσία αυτή καθ' εαυτή και βρίσκεται στο επίκεντρο εκείνου που ανακάλυψα ότι συνιστά την αποκρυφιστική τεχνολογία της εξουσίας. Ο LiIlienfeld προειδοποίησε ότι, αν μια οικονομική και πολιτική ολιγαρχία επωφελούνταν από τη Θεωρία των Συστημάτων στα προσεχή χρόνια, "η γραφειοκρατία και ο συγκεντρωτισμός θα μπορούσαν να μπουν στην ημερήσια διάταξη". Το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν η ελευθερία των κατώτερων τάξεων -των λαϊκών μαζών-αλλά όχι με την έννοια που αποδίδουμε σήμερα στη λέξη ελευθερία.

Αντίθετα, οι λαϊκές μάζες θα ήταν "ελεύθερες" να υπακούουν τους ανώτερους εξουσιαστές τους, "ελεύθερες" να συντονιστούν μαζί τους. Σ' ένα τέτοιο σύστημα βέβαια, εκείνοι που αποσυντονίζονται, που αρνούνται να συνεργαστούν με τους αφέντες, οι οποίοι κυβερνούν την "κομπιουτεροποιημένη γραφειοκρατία", δεν θα μπορούσαν να είναι ανεκτοί. Θα περιθωριοποιηθούν άμεσα και θα μετατραπούν σε παρίες και στασιαστές, με αποτέλεσμα να διωχθούν και να εξοριστούν από την "ώριμα αναπτυγμένη" κοινωνία της Νέας Εποχής.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ