Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Το ευρώ σαν μέσο αρπαγής του χρυσού και της γής

Το σχέδιο αποκαλείται European Redemption Pact.

Αναφέρεται στη δημιουργία ενός Ταμείου με εγγύηση τον χρυσό των χωρών που θα συμμετάσχουν και με αντάλλαγμα τη δημιουργία ενός λάιτ ευρω-ομόλογου.Παίρνουν το χρυσό και άλλους εθνικούς θησαυρούς των κρατών και δίνουν ευρώ! 
 Ένα σχέδιο κανονικής οικονομικής κατοχής στις χώρες της ευρωζώνης με παροχή «βοήθειας» ύψους 2,3 τρισ. ευρώ, με αντάλλαγμα να δώσουν το..χρυσό τους και άλλους εθνικούς θησαυρούς  ετοιμάζει το γερμανικό καθεστώς! Όρος για να συμμετάσχει οποιαδήποτε χώρα θα είναι να δεσμεύσει περιουσιακά στοιχεία ίσα με το 20% του χρέους της ως εγγύηση...
Η κατάληξη είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη: Οι χώρες της περιφέρειας θα μείνουν με χαρτιά αμφιβόλου αξίας (ευρώ και ευρωομόλογα) στα χέρια , ενώ η  Γερμανία θα γίνει μοχλός και φορέας αρπαγής και συγκέντρωσης του ευρωπαικού πλούτου σε λίγα χέρια.